28 Mart 2024 Perşembe

12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR   15:29   VAHAP SEÇER, İKİNCİ 5 YILLIK DÖNEMDE MERSİN`E YENİ PROJELER KAZANDIRMAYA HAZIRLANIYOR    15:12   VAHAP SEÇER, ÇAMLIYAYLA`DA HALKLA BULUŞTU: “ÇAMLIYAYLA’YI İMRENİLİR BİR HALE GETİRECEĞİZ”  
 
     
   

Emekli Evi’nde Keyifli Bir Gün Geçirdiler


İkinci Bahar Emekli Evi’nde, sanatsal etkinlikler devam ediyor. Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği sanatçıları tarafından verilen konserde, emekliler keyifli dakikalar yaşadı.

 

Tarih : 20 Kasım 2019 Çarşamba 07:57   Okunma : 1259

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin emekli yurttaşların kaliteli vakit geçirebilmeleri amacıyla açtığı İkinci Bahar Emekli Evi’nde, sanatsal etkinlikler devam ediyor. Belediye Konservatuarı Türk Halk Müziği sanatçıları tarafından verilen konserde, emekliler keyifli dakikalar yaşadı.Konserde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküler de seslendirildi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, emekli vatandaşların emeklilik süresi boyunca sosyal etkinliklere daha çok katılması, kaliteli vakit geçirebilmesi ve sosyalleşmesi amacıyla farklı alanlarda birbirinden renkli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren İkinci Bahar Emekli Evi, bu tür sosyal faaliyetlere katılımı arttırmak amacıyla, Tük Halk Müziği konseri düzenledi. Konseri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı Konservatuar’ın Türk Halk Müziği sanatçıları verdi. Yaklaşık 1200 üyesi bulunan Emekli Evi’nde dönüşümlü olarak iki haftada bir düzenlenen Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği konserlerine ilgi artıyor.

Emekli Evi’nde coşku dolu bir gün

Hareketli Türk Halk Müziği eserlerine dans ederek eşlik eden Emekli Evi üyeleri, keyifli dakikalar geçirdi. Konserde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküler de seslendirildi.

Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan ve emeklilerin ikinci evi olan Emekli Evi’nde, konserler dışında eğitim toplantıları, sağlık taramaları, sudoku, bulmaca eğitimi, satranç kursu, geri dönüşüm kursları, masa tenisi, badminton gibi faaliyetler düzenleniyor. Etkinliklerin çeşitli olması,Emekli Evi’nde daha çok vakit geçirmelerine katkı sağlıyor.

Emekliler ikinci evlerinde çok mutlu

Görme engelini kendine engel yapmayan, dostlarıyla hoşça vakit geçiren Gülseren Keş, İkinci Bahar Emekli Evi’nin üyelerinden biri. Keş, “Burada çok güzel etkinlikler, çok güzel sohbetlerimiz var. İyi ki Vahap Seçer Başkanımız burayı destekliyor. Her konuda bize yardımcı olduğu için Başkanımız’açok teşekkür ederiz. Buradaki arkadaşlarımızla çok mutluyuz, günümüz hep böyle olsun. Çok teşekkür ederiz” dedi.

Etkinliklerden aldığı keyfi dile getiren Mansur Karakoç ise“Bize verilen bu hizmetlerden, bu etkinliklerden çok memnunuz. İleride insanlar yaşlanınca böyle etkinlikler görmeyi çok istiyor. Tabi daha farklı şeyler de yapılabilir. Çanakkale gezisi veyahut Ihlara Vadisi, Göreme, Kapadokya bu gibi gezi etkinlikleri de olursa çok daha güzel olur sanıyorum. Sizin de emeğinize, yüreğinize sağlık diyorum, teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Seçer’e teşekkür ettiler

Emekli ev hanımı Güzin Turgut, Başkan Vahap Seçer’e Emekli Evi’ne katkılarından dolayı teşekkürlerini ileterek, “Çok güzel vakit geçiriyoruz. Ben buranın abonesiyim. Her gün geliyorum, arkadaş grubum var. Kahvemizi, çayımızı içiyoruz, çok güzel vakit geçiriyoruz. İnşallah sizler de bizim yaşlarımıza gelince böyle güzellikleri kutlayın”diye konuştu.

Yürüme engeli bulunan Mehmet Göknur da Emekli Evi üyelerinden. Göknur, “Mezitli Bozön Mahallesi’nde oturuyorum. Etkinlikleri takip ediyorum. Çok memnunum.Her etkinliğe geliyorum. Konserlerden memnunuz. Daha da güzel olmasını istiyoruz, hatta bir de tiyatro olmasını istiyoruz. Bizim downsendromlu arkadaşlarımız var, Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi’nde tiyatro yapıyorlar. Onları da bir gün buraya davet ederek, tiyatro yapmalarını arzu ediyorum.Bir de engelliler koromuz var. İkisini burada görmek istiyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ.VAHAP SEÇER, İKİNCİ BAHAR EMEKLİ EVİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA