19 Mart 2026 Perşembe

21:35   MERSIN’DE SEÇER FıRTıNASı: "ANKETLER ORTADA, OYUMUZU %45’TEN %60’A ÇıKARDıK!"   20:54   BAŞKAN YARDıMCıSı TANıŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI   14:31   ÖZGÜR ÖZEL: "BANA ATMAYA KALKTıĞı IFTIRAYA, ’BIR CEVAP VERECEK MISINIZ?’ DIYE SORANLAR IÇIN: BEN O CEVABı, BEŞ AY ÖNCE VERDIM"   14:30   18 MART ÇANAKKALE ZAFERI VE ŞEHITLERI ANMA GÜNÜ... CHP ANKARA İL ÖRGÜTÜ ATATÜRK ANıTı’NA ÇELENK BıRAKTı   14:27   "İBB DAVASı"NDA 7. GÜN... KıSıTLAMALARıN KALDıRıLMASıNı ISTEYEN İMAMOĞLU: BU ÜLKE BIR YıLDA 150 MILYAR DOLAR KAYBETTI. BU DAVA ÖYLE SıRADAN BIR DAVA DEĞIL; ÇOK BÜYÜK BIR DAVA. SORUMLULUĞUNUZ ÇOK BÜYÜK   09:15   MERSIN’DE BAYRAM TEMIZLIĞI ‘BÜYÜKŞEHIR’ GÜVENCESINDE: KAPıLAR SEVGIYE AÇıLıYOR!  
 
     
   

Chp Mersin İl Gençlik Kollarında Secim Heyecanı Başladı


2010 yılından bu yana partide çeşitli kademelerde görev yapan İzzet Kırılmaz Gençlik Kolları il Başkanlığına adaylığını açıkladı.

 

Tarih : 20 Kasım 2019 Çarşamba 22:20   Okunma : 2036

İzzet Kırılmaz, CHP Mersin Gençlik Kolları il Başkanlığına Aday

2010 yılından bu yana partide çeşitli kademelerde görev yapan İzzet Kırılmaz Gençlik Kolları il Başkanlığına adaylığını açıkladı.Kırılmaz yaptıgı açıklamada şunları söyledi:

2010 yılında CHP Toroslar ilçede partiye üye olarak başladığım siyasette Gençlik Kolları,ana kademe ilçe yöneticiliği,ilçe-il delegesi olarak partinin her kademesinde görev aldım.

CHP gençliğinin siyasete yön veren, aktif, etkin rol alması gerektiği kanaatindeyim. Bizler; Atatürk ilke ve Devrimleri ışığında Mersin'de bir meşale yakmak,Mersin'i tekrardan aydınlık bir kente dönüştürmek hedefindeyiz. İnsanca yaşamın mimarı İsmet İnönü'nün, emeğin yüceliğinin beyaz güvercini Bülent Ecevit'in, aydınlığın savaşçısı Mustafa Kemal Atatürk'ün gençleriyiz biz! Bir karar verdik biz gençler olarak Haykıracağız!Türkiye, Laikliği ile güçlü,Çoğulculuğu ile mutlu,özgürlükleri ile güzel bir ülke..Zaman Cumhuriyet Halk Partisi'ne güç katmanın zamanıdır. Organize karanlığa karşı kurumsal demokrasiyi gerçekleştirme zamanıdır Tek bir adamı kutsamak üzerine kurulmuş bir çaresizliğe karşı, Organize karanlığa karşı kurumsal demokrasiyi gerçekleştirme zamanıdır.  Başka bir gelecegin mümkün olduğunu görerek geleceği kurmanın artık vakti gelmiştir.

Bu dönem birlik ve beraberlik temelinde gerçekleştirebileceğimize inandığım bu davada Mersin gençlik kolları il başkanlığına adayım. Cumhuriyetin mutlak savunucuları olarak biz gençler daima bu yolda tüm varlığımız ve birliğimizle yürüyeceğiz.”

Başka Bir Gelecek Mümkün..

 

Paylaş :
Etiketler :  CHP, MERSİN GENÇLİK KOLLARI, BAŞKA BİR GELECEK MÜMKÜN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA