5 Ocak 2026 Pazartesi

10:10   MERSIN’DE ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLERE GÜVENLI YAŞAM İÇIN MAHREMIYET EĞITIMI   09:58   TOROSLAR’DA KURTULUŞ KUPASı: SPORUN BAŞKENTI OLMA YOLUNDA TARIHI ADıM   16:35   3 OCAK RUHU MERSIN’DE YANKıLANDı: KURTULUŞUN 104. YıLıNDA BIRLIK, DEMOKRASI VE BARıŞ VURGUSU   15:05   “TOROSLAR’DA 104 YıLLıK ZAFER ADıMLARı: BINLERCE MERSINLI TARIHE YÜRÜDÜ”   22:47   BAŞKAN SEÇER’DEN 3 OCAK MERSIN’IN KURTULUŞ YıL DÖNÜMÜ MESAJı   22:43   BAŞKAN V. ŞENER: “3 OCAK, MILLETIMIZIN BAĞıMSıZLıK İRADESININ BIR SIMGESI”   22:40   CHP MERSIN MILLETVEKILI GÜLCAN KıŞ’TAN 3 OCAK KURTULUŞ GÜNÜ MESAJı   19:31   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN 2025’TE SAĞLıK VE SOSYAL DESTEKTE REKOR HIZMET: DOĞUMDAN YAŞLıLıĞA YANıNıZDA!   19:29   “YENIŞEHIR HALK KART ILE 853 AILEYE DESTEK: ARALıK ÖDEMELERI HESAPLARDA”   18:26   DILEK KAYA İMAMOĞLU: MILLETIMIZ DOĞRUNUN, HAKLıNıN YANıNDA DURMAYA DEVAM EDECEK   15:25   TÜM EMEKLILERIN SENDIKASı, AÇLıK SıNıRı ALTıNDAKI EMEKLI MAAŞLARıNA KARŞı BAKıRKÖY’DEN SES YÜKSELTTI… 82 YAŞıNDAKI EMEKLI: GıDASıZLıKTAN ARTıK SESIMIZ ÇıKMıYOR   15:20   CHP’NIN ÇANKıRı MITINGI… CEMAL ENGINYURT: “KAR DA KıŞ DA OLSA BIZ SÖZ VERDIK; MEYDANLARDAYıZ”   14:18   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “KIM FILISTIN IÇIN SES ÇıKARMAK ISTIYORSA IZIN VERSINLER AMA IKILI UYGULAMA DOĞRU DEĞIL, VICDANLARı YARALıYOR”   14:14   ÜMIT ÖZDAĞ: "BAĞ-KUR VE GSS’LILERIN SAĞLıĞA ERIŞIMINI SAĞLAYACAK CUMHURBAŞKANLıĞı KARARNAMESI VAKIT KAYBETMEKSIZIN ÇıKARıLMALıDıR"   13:29   TÜRKIYE KADıN DERNEKLERI FEDERASYONU: 2025 YıLıNDA EN AZ 391 KADıN ÖLDÜRÜLDÜ   13:28   İRAN’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN TEHDITLERINE YANıT: ABD’NIN MÜDAHALESI TÜM BÖLGEDE KAOS ANLAMıNA GELIR   13:27   İRAN’DA PROTESTOLAR BÜYÜYOR... PROTESTOCULAR ILE GÜVENLIK GÜÇLERI ARASıNDAKI ÇATıŞMALARDA EN AZ 7 KIŞI ÖLDÜ   13:25   MURAT ÇALıK: ZOR KOŞULLARDA DAHI HATıRLANMAK, DOSTLUĞUN VE DAYANıŞMANıN SıNıR TANıMADıĞıNı BIR KEZ DAHA GÖSTERIYOR   11:40   “MERSIN’IN 104 YıLLıK ONURLU DIRENIŞI: BAŞKAN ÖZYIĞIT’TEN KURTULUŞ MESAJı”   09:40   MERSIN’DE YENI YıL KAYNAR GELENEĞI: 130 BIN BARDAK ŞIFA DAĞıTıLDı!  
 
     
   

Chp Mersin İl Gençlik Kollarında Secim Heyecanı Başladı


2010 yılından bu yana partide çeşitli kademelerde görev yapan İzzet Kırılmaz Gençlik Kolları il Başkanlığına adaylığını açıkladı.

 

Tarih : 20 Kasım 2019 Çarşamba 22:20   Okunma : 2003

İzzet Kırılmaz, CHP Mersin Gençlik Kolları il Başkanlığına Aday

2010 yılından bu yana partide çeşitli kademelerde görev yapan İzzet Kırılmaz Gençlik Kolları il Başkanlığına adaylığını açıkladı.Kırılmaz yaptıgı açıklamada şunları söyledi:

2010 yılında CHP Toroslar ilçede partiye üye olarak başladığım siyasette Gençlik Kolları,ana kademe ilçe yöneticiliği,ilçe-il delegesi olarak partinin her kademesinde görev aldım.

CHP gençliğinin siyasete yön veren, aktif, etkin rol alması gerektiği kanaatindeyim. Bizler; Atatürk ilke ve Devrimleri ışığında Mersin'de bir meşale yakmak,Mersin'i tekrardan aydınlık bir kente dönüştürmek hedefindeyiz. İnsanca yaşamın mimarı İsmet İnönü'nün, emeğin yüceliğinin beyaz güvercini Bülent Ecevit'in, aydınlığın savaşçısı Mustafa Kemal Atatürk'ün gençleriyiz biz! Bir karar verdik biz gençler olarak Haykıracağız!Türkiye, Laikliği ile güçlü,Çoğulculuğu ile mutlu,özgürlükleri ile güzel bir ülke..Zaman Cumhuriyet Halk Partisi'ne güç katmanın zamanıdır. Organize karanlığa karşı kurumsal demokrasiyi gerçekleştirme zamanıdır Tek bir adamı kutsamak üzerine kurulmuş bir çaresizliğe karşı, Organize karanlığa karşı kurumsal demokrasiyi gerçekleştirme zamanıdır.  Başka bir gelecegin mümkün olduğunu görerek geleceği kurmanın artık vakti gelmiştir.

Bu dönem birlik ve beraberlik temelinde gerçekleştirebileceğimize inandığım bu davada Mersin gençlik kolları il başkanlığına adayım. Cumhuriyetin mutlak savunucuları olarak biz gençler daima bu yolda tüm varlığımız ve birliğimizle yürüyeceğiz.”

Başka Bir Gelecek Mümkün..

 

Paylaş :
Etiketler :  CHP, MERSİN GENÇLİK KOLLARI, BAŞKA BİR GELECEK MÜMKÜN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA