3 Haziran 2026 Çarşamba

15:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A SALVO: ’O TOMA’NıN ŞOFÖR KOLTUĞUNDA SEN OTURUYORSUN!’   15:17   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SIYASETTE DEPREM ETKISI YARATACAK ÇıKıŞ: ‘MUTLAK SULTAN İLE MUTLAK BUTLAN İTTIFAK YAPTı!’   15:15   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SALLAYACAK ÇıKıŞ: ’BÜYÜK KUMPASA KARŞı DIRENECEĞIZ!’   14:59   CHP’DE KURULTAY DEPREMI! ÖNDER SAV SESSIZLIĞINI BOZDU: ’O ŞEMSIYE DELINIRSE HERKES SAĞANAK ALTıNDA KALıR’   10:10   MERSIN’DE NEFES KESEN KURTARMA OPERASYONU! METRELERCE DERINLIKTEKI KUYUDAN BÖYLE ÇıKARıLDı   09:50   TARSUS’TA DEV TURNUVA BAŞLADı: 53 KÖY SAHAYA İNDI, ÖDÜL TAM 300 BIN LIRA!   01:40   A MILLI TAKıM FıRTıNA GIBI BAŞLADı! KUZEY MAKEDONYA KARŞıSıNDA GOL ŞOV: EREN ELMALı’DAN KORKUTAN HABER   01:35   SIYASETIN GÜNDEMI SARSıLDı: ÖZGÜR ÖZEL’IN ÇAĞRıSı YANıT BULDU! KURULTAY İÇIN KRITIK EŞIK AŞıLDı   23:53   TOROSLAR’DA SANAT VE HIZMET SEFERBERLIĞI: BAŞKAN YıLDıZ’DAN EDEBIYAT DÜNYASıNA DEV ÇıKARMA!   22:21   MERSIN’DE GEZI’NIN 13. YıLıNDA ÇOK SERT AÇıKLAMA: ’HALKıN İRADESINE AÇıK BIR MÜDAHALEDIR!’   20:46   İBB DAVASı’NDA 42’INCI GÜN... TUTUKLU ALPER AYDıN: “AK PARTI’YE DE CHP’YE DE IŞ YAPTıM, BEN REKLAMCıYıM"   20:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "MUTLAK BUTLAN" KARARıNA TEPKI GÖSTEREN ESKI 221 VEKILE TEŞEKKÜR   20:42   DORUK MADEN IŞÇILERININ BEYPAZARı’NDA BEKLEYIŞI SÜRÜYOR... İŞÇILER, PERŞEMBE GÜNÜ YıLDıZLAR HOLDING ÖNÜNDE TOPLANACAK   20:39   TBMM BAŞKANLıĞı GÜNDEME ALDı: CHP GRUP TOPLANTıSı’NDA ÖZGÜR ÖZEL KONUŞACAK   10:15   CHP’DE HAREKETLI GÜN: ÖZGÜR ÖZEL DÜĞMEYE BASTı! OLAĞANÜSTÜ KURULTAY VE YENI MYK HAMLESI   10:10   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM! ALI SAMSA KARAMEHMET SPOR SALONU BAŞTAN AŞAĞı YENILENDI   05:39   HOPA’DAN KEMALPAŞA’YA DALGA DALGA YAYıLAN ÖFKE VE ÖZLEM: METIN LOKUMCU’NUN 15. YıLıNDA DIK DURUŞ!   04:59   ARDA GÜLER TARIH YAZDı! ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE DEV ONUR: REAL MADRID’IN GENÇ YıLDıZı ZIRVEDE   23:03   DEVLER LIGI’NDE TARIHI GECE: ŞAMPIYONLAR LIGI KUPASı SAHIBINI BULDU!   22:17   İSTANBUL BAROSU’NDAN ’GEZI’ AÇıKLAMASı: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNı ORTADAN KALDıRMAYA KADAR VARDı!"  
 
     
   

Mersin GİAD’tan Ruanda Büyükelçisi Nkurunzıza’ya ziyaret


Mersin Girişimci İşadamları Derneği (MersinGİAD) Ruanda Büyükelçisi H. L.WilliamsNkurunzıza’yı Ankara’da ziyaret etti.

 

Tarih : 20 Kasım 2019 Çarşamba 23:32   Okunma : 2606

Bir dizi ziyaret kapsamında Ankara’da bulunan Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol ve beraberindeki heyet, Ruanda Büyükelçisi Nkurunzıza’yı makamında ziyaret etti. Başkan İzol, görüşme kapsamında Nkurunzıza’ya Mersin iş dünyası ile ilgili bilgi vererek, yapılabilecek işbirlikleri konularını görüştü.

Üyelerin yurtdışı bağlantılarını kuvvetlendirmek ve ihracatı artırmaya yönelik görüşmeleri sürdürdüklerini belirten Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, “Ruanda Büyükelçisi sayınNkurunzıza’ya bizlere zaman ayırıp fikir birliği yaptığı için teşekkürlerimi sunuyorum. Bu tarz görüşmeler hem Mersin için hem de üyelerimizin yurtdışı bağlantılarını güçlü tutmak adına büyük önem taşıyor. İhracatımızın artması, dış pazardaki yerimizi daha yukarıya taşımak ve Mersin’in çıkarlarını gözetmek dernek olarak önceliğimizdir” dedi.

İzol, görüşme sonrasında Ruanda Büyükelçisi H. L.WilliamsNkurunzıza’yı Mersin iş dünyası ile buluşturmak için Mersin’e davet etti. İzol’un davetini olumlu karşılayan Nkurunzıza, Mersin iş dünyası ile görüşmek için Mersin’e gelme sözü verdi.

Paylaş :
Etiketler :  GİAD, MERSİN, RUANDA, BÜYÜKELÇİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA