16 Nisan 2024 Salı

17:04   VAHAP SEÇER`DEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARET   16:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`E TEBRİK ZİYARETİ   15:58   ÖZGÜR ÖZEL: "HATAY HALKININ İRADESİNE SAHİP ÇIKMAYA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: “RECEP TAYYİP ERDOĞAN İŞ BİLMEZLİĞİ, İNADI SONUCU MALİYETİ HEPİMİZE ÖDETMİŞTİR”    14:23   CHP SEÇİM ZAFERİ SONRASI İLK GRUP TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ   13:30   TİCARET BAKANLIĞI`NDAN YALANLAMA: "İSRAİL İLE İHRACAT KISITLAMASINA TABİ OLAN 54 ÜRÜN GRUBUNDAKİ 1019 ÜRÜNE, 9 NİSAN`DAN İTİBAREN GÜMRÜKLERİMİZDE İHRACAT TESCİL İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPILMAMAKTADIR"   12:18   CAN ATALAY`DAN DEPREM KAYIPLARI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI   12:05   MSB: "GARA BÖLGESİNDE 5 PKK`LI TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:37   GAZETECİLER CEMİYETİ GENÇ GAZETECİLERE YÖNELİK EĞİTİM KAMPI DÜZENLİYOR   10:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN USTALARI CİHAZLARIN BAKIM-ONARIMINI YAPARAK ÖMRÜNÜ UZATIYOR   09:28   ALİ YERLİKAYA: "KIRMIZI VE SARI BÜLTENLE ARANAN NURLAN ZHARIMBETOV, `MAHZEN-27` OPERASYONUYLA YAKALANDI"   15:37   İSTANBUL`DA 29 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ YANGINLA İLGİLİ İTFAİYE RAPORU AÇIKLANDI   14:59   YENİŞEHİR BELEDİYESİ DÜNYA PARATRİATLON KUPASI YARIŞLARINA HAZIR   14:28   CHP HEYETİ ANTALYA ADLİYESİ ÖNÜNDE   13:01   AKP`DE ISTAKOZ KRİZİ   12:20   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN KEŞAN BELEDİYESİ`NİN ÖNCEKİ DÖNEM BORÇLARI AÇIKLANDI: TOPLAM BORÇ 483 MİLYON, 3 AYDA 13 MİLYON TL KURUYEMİŞ VE BENZERİ GİDERLERE HARCANMIŞ   11:29   YARGITAY BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE YİNE SONUÇ ÇIKMADI   10:39   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BULUT: “İKTİDAR VEKİLLERİ ISTAKOZ, VATANDAŞ BORÇLARINI ÖDEME DERDİNDE”   10:18   TELEFERİK KAZASI SORUŞTURMASI KAPSAMINDA TUTUKLANAN KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ: "TEK SORUMLU BENMİŞİM GİBİ GÖSTERİLDİ"   09:55   VAHAP SEÇER`DEN SMA HASTASI MEHMET ALİ BEBEĞİN KAMPANYASINA DESTEK  
 
     
   

Başkan Yılmaz, Makina Mühendisleri İle Bir Araya Geldi


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne (TMMOB) bağlı Makina Mühendisleri Odası’nın 65. yılı dolayısıyla düzenlendiği geleneksel kutlama programa katıldı.

 

Tarih : 9 Aralık 2019 Pazartesi 10:47   Okunma : 885

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’ne  (TMMOB) bağlı Makina Mühendisleri Odası’nın 65. yılı dolayısıyla düzenlendiği geleneksel kutlama programa katıldı.

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi tarafından gerçekleştirilen ve meslekte 50. ve 25. yılını dolduranların onurlandırıldığı gecede Başkan Yılmaz, meslekte 50. yılını geride bırakanlara plaket takdim etti. Başkan Yılmaz, “İnsanın ve dolayısıyla da toplumun yaşam düzeyinin yükselmesi ve sosyal hayatın gelişmesi, bilgi ve teknoloji üretilmesinin ve bunun yaşamda kullanılabilmesinin temini ile mümkündür. Biz bu anlamda makina mühendislerimizin ve meslek kuruluşlarının yaptıkları çalışmaları çok anlamlı ve hayati derecede önemli buluyoruz” dedi.

19. yüzyılda bilim insanlarının beyni ve zihni buhar makinesine benzettiklerini hatırlatan Başkan Yılmaz, “Buhar makinesini seçtiler çünkü dönemin en ileri teknolojisi olan bu makineler trenleri, gemileri ve fabrikaları çalıştırıyordu; hayatı açıklamaya çalışanlar da beynin benzer ilkelere göre çalıştığını varsayıyordu. Freudcu psikoloji üzerinde bile derin etkileri olan bu bakış açısı nedeniyle psikoloji, bugün hala makina mühendisliği kavramlarıyla doludur” diye konuştu.

“Yıllarca ağır sanayi ve demir çelik tesislerinde çalıştık. Benim yaptığım tespitlere göre ise Makina Mühendisleri ekip çalışmasına yatkın, sebep sonuç ilişkisine bakan ve analitik düşünen insanlar” ifadesini kullanan Başkan Yılmaz, “Makina Mühendisleri Odası Genel Başkanı Sayın Yunus Yener ve Mersin Şube Başkanı Sayın Oğuz Akar Tülücü nezdinde 65 yıllık bir çınar olan Makina Mühendisleri Odamızı başarılı çalışmalarından dolayı kutluyor, mühendis arkadaşlarımıza da ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Nasıl daha iyisini, verimlisini ve ekonomiğini yaparız?” düşüncesi ve bunun sonucunda kazanılan analitik düşünce ve hızlı sorun çözebilme yeteneğini hiç kaybetmeden, daha nice yıllar bu kıymetli meslek odası çatısı altında çalışmalar yürütmenizi temenni ediyor, kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  ADSIZ AFŞİN YILMAZ, TOROSLAR BELEDİYESİ, TMMOB

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA