25 Nisan 2024 Perşembe

23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK   19:42   SEZGİN TANRIKULU: "AKP`NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR KÖTÜLÜK OLARAK TARİHE GEÇECEK"   18:43   AVUKATLAR 27 NİSAN`DA ANKARA`DA "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ"NE HAZIRLANIYOR... ANKARA BARO BAŞKANI KÖROĞLU: "BU MİTİNG AVUKATLARIN EKONOMİK ANLAMDA BÜYÜK ÇIKMAZA SÜRÜKLENMESİ NEDENİYLE DÜZENLENİYOR"   18:10   TBMM GENEL KURULU`NDA CHP VE MHP ARASINDA `MANİSA` TARTIŞMASI   18:01   KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAHVECİ ESKİ BORÇLARI BELEDİYE BİNASINA ASTI   17:23   DEM PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI`NA OPERASYON   16:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN ‘23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ` GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ   16:08   İZMİR`DE SAĞLIK ÇALIŞANLARI İŞ BIRAKTI... TABİP ODASI BAŞKANI KAYNAK: SAĞLIKTA ŞİDDET POLİTİKTİR. SAĞLIKTA ŞİDDET VARSA, HİZMET YOK   15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    13:13   CHP, SAĞLIKLA İLGİLİ TORBA YASANIN İPTALİ İÇİN AYM`YE DAVA AÇTI: “BAZI ŞİRKETLERİN KARLARINI MAKSİMİZE ETMEK İÇİN TBMM ÇALIŞTIRILIRSA CHP BUNLARIN İPTALİ İÇİN AYM`YE GELMEYE DEVAM EDECEK”   12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:46   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI  
 
     
   

CHP’li Ayla Koç Işık, Yenişehir İlçe Başkanlığı’na Adayım


CHP Yenişehir İlçe Başkan Adayı Ayla Koç Işık Geniş Katılımlı Bir Toplantıyla Kongre Sürecine Hızlı Giriş Yaptı!

 

Tarih : 12 Aralık 2019 Perşembe 08:34   Okunma : 1502

CHP Yenişehir İlçe Başkan Adayı Ayla Koç Işık Geniş Katılımlı Bir Toplantıyla Kongre Sürecine Hızlı Giriş Yaptı!

Önceki dönem Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Ayla Koç Işık CHP Yenişehir ilçe başkanlığı için düzenlediği toplantıda demokrasinin ve siyasetin kadınsız olmayacağını vurguladı.

“Kadın biz olmanın başlangıcıdır!”

Ayla Koç Işık liyakatin önemsenmediği bir dönemde bulunduğumuzu söyleyerek kadının üretici ve birleştirici gücüne dikkat çekerek 18 yaşında üye olduğu CHP’nin bir neferi olduğunu belirtti. CHP’nin; Türkiye’nin tek ve gerçek umudu olduğunu söyleyen  Koç Işık “Önümüzde ki süreçte Cumhuriyet Halk Partisi’ne her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulacak” dedi.

Koç Işık insan odaklı bir yönetim anlayışıyla, inançla ve azimle, kadınlar ve gençlerle yürütecekleri demokratik bu yarışla (partinin kuruluş felsefesine atıfta bulunarak) tabanın sorunlarını örgüt disiplini içinde partiyle kurum ve kuruluşlarla buluşturacağını belirtti.

CHP Yenişehir İlçe Başkan adayı Ayla Koç Iışık; AKP’nin kamu yatırımlarının özelleştirme adı altında yandaşlara peşkeş çekildiği günümüzde tek kişilik yönetim anlayışıyla demokrasinin ortadan kaldırıldığını ifade ederek, CHP’deki her görevinde “biz olmadan ben olamam” anlayışını sürdüreceğini söyledi.

Ayla Koç Işık delege ve katılımcılardan destek isteyerek; “Sol düşünceye mensup  CHP’li bir ailenin kızıyım. Partimizi hep ileriye götürecek ve sırtlayacak bir vizyonla hep birlikte çalışmak ve başarmak üzere buradayım!” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, YENİŞEHİR İLÇE BAŞKANLIĞI, KONĞRE, KURULTAY

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA