29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Büyükşehir, İlk Kez E-İhaleye Çıktı


Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, ilk kez e-ihale gerçekleştirdi. Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı çatısı altında bulunan İdari ve Mali Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından açık ihale usulü ile yapılan e-ihale uygulaması sayesinde “Havuz Kimyasalları Alımı” ihalesi gerçekleştirildi.

 

Tarih : 14 Aralık 2019 Cumartesi 02:07   Okunma : 918

Mersin Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı çatısı altında bulunan İdari ve Mali Hizmetler Şube Müdürlüğü tarafından Büyükşehir Belediyesi’nde bir ilk olarak açık ihale usulü ile e-ihale gerçekleştirildi. Hızlı, verimli, etkin, düşük maliyetli, basit, güvenli ve şeffaf bir ihale ortamı sağlayan bu sistem çerçevesinde, “Havuz Kimyasalları Alımı” ihalesine çıkıldı.

E-ihalede tekliflerin sunumunun kolaylığı ve isteklilerin katılım maliyetlerinin düşmesi ihale sürecini etkiledi ve bu sayede ihaleye teklif veren istekli sayısında artış oldu. İhaleye 9 firma teklif verdi.

E-ihale süreci sayesinde komisyonun teklif değerlendirme süreci de hızlı ve güvenli bir şekilde yürütüldü. Teklif kapsamında sunulması gereken belgeler, kamu kurum ve kuruluşları ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının internet sitesi ve/veya EKAP üzerinden sağlandı.

Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı, bundan sonraki çalışmalarında e-ihale uygulamasını kullanmaya devam edecek.

Hızlı, verimli, etkin, düşük maliyetli, basit, güvenli ve şeffaf bir ihale ortamı sağlanıyor

Büyükşehir Belediyesi, kamu hizmetlerinde bürokrasinin azaltılması, hizmet süreçlerinin bilgi ve iletişim teknolojileri destekli olarak yürütülmesi, kamu hizmetlerinin hızlı, verimli, etkin, düşük maliyetli, basit, güvenli ve şeffafortamda sunumu, kamu ihalelerinin gelişen ve değişen çağın gerekliliklerine uyumunun sağlanması amacıyla e-ihale uygulamasına başladı.

E-ihale uygulaması nasıl yapılıyor?

2 Ocak 2019 tarihi itibariyle Açık İhale Usulü ile yapılan mal hizmet ve yapım işi ihaleleri ile 21. maddenin (f) bendine göre yapılan mal ve hizmet alımı ihaleleri, Açık İhale Usulü ile yeterlilik sertifikası üzerinden yeterlilik tespiti yapılan yapım işi ihaleleri, e-ihale yolu ile yapılabiliyor.

E-ihale sayesinde katılım ve yeterlilik kriterine ilişkin olarak istekliler tarafından herhangi bir belge sunulmuyor. İhale ilanı ve teklifler elektronik ortamda EKAP üzerinden sunuluyor. İstekliler tekliflerini platform vasıtasıyla idareye iletiyor ve idare ihale tarihi ve saati itibariyle tüm değerlendirme işlemlerini elektronik ortamda katılımcıların da takip edebildiği bir sistem sayesinde daha hızlı ve düşük maliyetli bir şekilde gerçekleştiriyor.

Paylaş :
Etiketler :  E-İHALE, VAHAP SEÇER, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA