28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Büyükşehir, Tarsus OSB’ye Yatırım İçin Öncülük Ediyor


Mersin’in Tarsus İlçesi’nin Çamtepe, Kurbanlı ve Sağlıklı Mahalleleri sınırları içerisinde 530 hektar alan üzerine kurulacak olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. de yatırım yapacak.

 

Tarih : 19 Aralık 2019 Perşembe 05:27   Okunma : 971

Mersin’in Tarsus İlçesi’nin Çamtepe, Kurbanlı ve Sağlıklı Mahalleleri sınırları içerisinde 530 hektar alan üzerine kurulacak olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. de yatırım yapacak.

Bünyesinde kurulacak fabrikalarla Mersin’in işsizlik sorununun önemli ölçüde azalmasına katkı sağlayacak olan Organize Sanayi Bölgesi’nde, Büyükşehir Belediyesi 95 dönümlük yer alarak, yatırıma öncülük etti.

İstihdama katkı sağlayacak yatırım için Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde yapılan imza töreninde arsa ön tahsis sözleşmesinin ayrıntıları görüşülerek, imzalar atıldı.

Mersin’in Tarsus İlçesi’nin Çamtepe, Kurbanlı ve Sağlıklı Mahalleleri sınırları içerisinde 530 hektar alan üzerine kurulacak olan Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. yatırım yapacak.

Bünyesinde kurulacak fabrikalarla Mersin’in işsizlik sorununun önemli ölçüde azalmasına katkı sağlayacak Organize Sanayi Bölgesi’nde Büyükşehir Belediyesi 95 dönümlük yer alarak, yatırıma öncülük etti.

İstihdama katkı sağlayacak

Mersin’in potansiyellerinin açığa çıkarılması, yatırım merkezi olması ve yapılacak yatırımlarla kentin en önemli sorunlarının başında gelen işsizlik sorununun azalması için hayata geçirilecek projelere destek olacaklarını her fırsatta dile getiren Başkan Vahap Seçer ve yönetimindeki Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ne yapılacak yatırımlara da öncülük ediyor. Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Tarsus OSB’de 95 dönümlük alana yatırım yapacak ve istihdama katkı sağlayacak bir adım attı.

Yatırım için imzalar atıldı

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü toplantı salonunda düzenlenen imza törenine, Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili H. Ruhi Koçak, OSB Bölge Müdürü Caner Özcan, Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş Genel Müdürü Ali Uyan ve Başkan Seçer’in hukuk danışmanı avukat Semih Gökayaz katıldı.

Ali Uyan: “İstihdama yönelik projelerde yer almak bize gurur veriyor”

Arsa ön tahsis sözleşmesinin ayrıntılarının görüşüldüğü ve imzaların atıldığı toplantıda değerlendirmelerde bulunan Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer, Mersin’de istihdamı arttırmanın bölgemize gelecek büyük yatırımcılarla olacağını her defasında yinelemektedir. Bu yatırım, TARSUS OSB’de yatırımcıları çekmek için büyük bir fırsat. İşsizlik giderek artarak içinden çıkılmaz bir hal almaya başlamışken, Tarsus Organize Sanayi Bölgesi gibi istihdam sağlayacak projelerde yer almak bizim için çok önemli. Tarsus OSB kurulduğunda doğrudan 15 bin kişiye istihdam sağlanması planlanıyor. Mersin Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş. olarak ülkemize ve bölgemize istihdam sağlayacak bu tür projelerde yer almak bize gurur veriyor, her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.

Ruhi Koçak: “Başkan Seçer’e ve Büyükşehir Belediyesi’ne Tarsus OSB’ye öncülük ettikleri için teşekkür ederiz”

Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkanı Vekili H. Ruhi Koçak ise “Öncelikle Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Vahap Seçer’e ve Mersin İmar A.Ş. Genel Müdürü Sayın Ali Uyan’a Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’ni tercih ettiği ve öncülük edenlerden oldukları için çok teşekkür ediyorum. Tarsus OSB’den 95 dönüm yer alarak OSB’ye ciddi destek vermiş oldular. Böyle kurumsal firmaların OSB’mizi tercih etmesi ve desteklemesi bize gurur veriyor. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi arazi fiyatları ve stratejik konumuyla yatırımcılara inanılmaz avantaj sağlamaktadır. Yılsonuna kadar geçerli olan avantajlı fiyatlar için yatırımcılarımızı bekliyoruz. Tarsus OSB yönetimi olarak yatırımcıya yer sağlama konusunda her türlü yardıma hazırız” ifadelerine yer verdi.

Paylaş :
Etiketler :  TARSUS OSB, ÇAMTEPE, SAĞLIKLI, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA