19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

CHP Anamur’da Yeni Dönemin Adı ; Durmuş Deniz


CHP Anamur İlçe Örgütünün,Yıldız Düğün salonunda gerçekleştirdiği, 196 Delegeli, olağan Kongrede ,Anamur İlçe Başkanlığına ,169 Geçerli oyun, 155’ini alan Durmuş Deniz seçildi.

 

Tarih : 22 Aralık 2019 Pazar 06:00   Okunma : 1572

CHP Anamur İlçe Örgütünün,Yıldız Düğün salonunda gerçekleştirilen,Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz,İlçe Başkanları,Kadın ve Gençlik Kolları  Başkan ve Yöneticileri,Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,Anamur İyi Parti,Demokrat Parti,Saadet Partisi Başkan ve Yöneticileri,STK’lar Başkan ve Yöneticilerinin katıldığı,196 Delegenin oy kullandığı, olağan Kongrede ,Anamur İlçe Başkanlığına ,169 Geçerli oyun, 155’ini alan Durmuş Deniz seçildi.

CHP Anamur İlçe Örgütünün,Yıldız Düğün salonunda gerçekleştirilen,Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz,İlçe Başkanları,Kadın ve Gençlik Kolları  Başkan ve Yöneticileri,Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer,Anamur İyi Parti,Demokrat Parti,Saadet Partisi Başkan ve  Yöneticileri,STK’lar Başkan ve Yöneticilerininde katıldığı,Divan Başkanlığını İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Bektaş’ın yaptığı olağan kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Gündem Konuşmalarının ardından’’ Şenliğimize Hoş Geldiniz’’ diyerek konuşmaya başlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, yaptığı konuşmasında birlik beraberliğin altını çizerek ''sen ben o değil bir olmalıyız'' dedi.

Anamur CHP İlçe Başkanı Turabi Yeşilçayır yaptığı konuşmada ise ; ''Kongremizin partimize,ilçemize ilimize hayırlara vesile olmasını diliyorum.Partimize katıda bulunan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.Büyükşehir Belediye Başkanımızın seçilmesinde katkıda sunduk ama ilçemiz ittifaklardan kaynaklı ilçe belediyesini alamadık.Bundan sonra yapacağımız şey bir sonraki seçimde de Anamur Belediyesini kazanmak'' dedi.

 Başkan Adayı  Durmuş Deniz konuşmasında;

 İlçe Örgütleri, Partimizin omurgası durumundadır. Sorumlulukları çoktur. Partimizi çok çalışarak iktidara taşıyacak organlardır. O nedenle bu güne kadar Anamur İlçe Örgütümüzde görev yapmış tüm Gönüllülerimize, Üyelerimize, Yöneticilerimizle Başkanlarımıza şükranlarımı arz ediyorum. Güçlü örgüt güçlü yönetim anlayışıyla değerli delege arkadaşlarımızla birlikte, “sen” “ben” demeden “biz” diyerek yola çıkıyoruz. Siyaset yapmak isteyen tüm CHP’li arkadaşlarımın kolayca siyaset yapabilecekleri bir CHP Yönetimi oluşturuyoruz.

Gün birbirimizi dinleyip, anlayarak, barış içinde İktidara yürüme günüdür. Ben buradan hepinize çağırıda bulunuyorum; Geçmişte yaşanan tüm olumsuzlukları lütfen unutalım, Kırgınlıkları, Küçük hesapları bir kenara bırakalım. Sizleri kucaklaşıp gücümüzü birleştirerek iktidar olmak için çalışmaya çağırıyorum. Bizlerle kol kola, yorulmamak, bıkmamak üzere mücadeleye hazır mısınız? Teşekkürler ederim. Yolumuz açık olsun. Allah yardımcımız olsun. Kongremiz Başarılara, Hayırlara vesile olsun inşallah.'' Dedi.

Ardından  seçime geçildi. Anamur Cumhuriyet Halk Partisi’nin en yaşlı Üyesi Çaltıbükü Mahalle deleğesi 71 yaşındaki Zahide Şahin'in oy kullanması esnasında dikkatler onun üzerinde yoğunlaştı.71 yaşındaki delegeye öncelik verilerek  ilk oy kullandırıldı.

CHP Anamur İlçe Yönetim Kurulu

 Aziz Aslan, Latife Aslan, Mesude Beşlik, Hacı Büyükdeniz, Arif Çakırcı, Adil Demir, Ebru Deniz, Ufuk Katık, Güven Kocabıyık, Mustafa Müftüoğlu, Gürcü Nuhut, Okan Özdemir, Remzi Öz, Selime Toprak Sönmez .

Yedek Yönetim Kurulu üyeleri

 Şemsi Çetin, Mehmet Deniz, Ali Kütük, Halil Yıldız, Ergun Doğan, Mevlüt Toker, Cem Kaya, Erdoğan Öz, Hacı Hasan Toslak, Ahmet Bayar, Halil Çiçek, Duran Baz, Mustafa Deniz ve Cemil Gündüz.

 İl Kongre Delegeleri

Durmuş Deniz, Alaittin Mert, Selahattin Orhan, Ahmet Aslan, Ahmet Hilmi Kaya, Mesut Güven, Arif Ceylan, Sevilay Akça, Mustafa Özgür, Ahmet Kaya, Tahsin Ünlü, Ali Haydar Kılıç, Mustafa Çetin, Seyfettin Ankay, Mahir Kaya, Hüseyin Akın, Bülent Ak, Şevket Erkan, Ali Arslan Ulu, Ahmet Güzel, Salim Oktan, Ahmet Yiğit, Laçin Özcan, Deniz Akçelik, Muhittin Tok ve Özkan Poçulu.

Paylaş :
Etiketler :  Cumhuriyet Halk Partisi , CHP, Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Mersin İl Başkanlığı , Vahap Seçer, CHP Anamur İlçe Başkanlığı, Durmuş Deniz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA