19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

MGC’den Elvan’a ziyaret


Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı R. Kaya Tepe ile Yönetim Kurulu, Mersin Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ı TBMM makamında ziyaret etti.

 

Tarih : 28 Aralık 2019 Cumartesi 04:38   Okunma : 688

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı R. Kaya Tepe ile Yönetim Kurulu, Mersin Milletvekili ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Lütfi Elvan’ı TBMM makamında ziyaret etti.

Elvan’ın Basın Danışmanı Murat Nuhoğlu’nun da eşlik ettiği, son derece sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaret sırasında Başkan Tepe MGC’nin bir süre önce yapılan olağanüstü genel kurul toplantısıyla ilgili bilgiler verdi. Tepe, dört adayının yarıştığı ve katılımın son derece yüksek olduğu genel kurulun samimi bir ortamda geçtiğini hatırlattı. Başkan Tepe Elvan’a cemiyetin üye yapısıyla ilgili de detaylı bilgiler aktararak MGC’nin yeni bir binaya kavuşması başta olmak üzere, basın çalışanlarının sorunlarının giderilmesine yönelik kendilerine destek verilmesi talebinde bulundu.

Ziyaretten oldukça memnun olduğunu ifade eden Elvan, MGC’nin geride kalan olağanüstü genel kurulunu yakından takip ettiğini, dört başkan adayının da centilmence ve basın meslek ilkelerine yakışır bir olgunlukta hareket ettiğini memnuniyetle gözlemlediğini söyledi. Basın mensuplarının oldukça önemli ve ulvi bir görevi üstlendiklerine dikkat çeken Lütfi Elvan, “Bu çerçevede geride kalan güzel kongreniz nedeniyle tüm basın mensuplarını kutluyorum. Yeni yönetime başarı dileklerimi ifade ediyorum. Bir aylık sürede yoğun bir bütçe maratonunu geride bıraktık. Bu nedenle cemiyet yönetimine hayırlı olsun ziyaretini gerçekleştiremedik. Ancak, en kısa sürede bunu planlayacağız. MGC’nin yeni bir basın merkezine kavuşması başta olmak üzere mevcut sorunların giderilmesinde üzerimize düşen ne varsa, kanunlar çerçevesinde yerine getireceğimizi belirtmek isterim.” dedi.

Ziyaret sonunda Başkan R. Kaya Tepe Milletvekili Elvan’a günün anlam ve önemiyle ilgili bir teşekkür plaketi sundu.

Paylaş :
Etiketler :  TBMM, MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA