24 Nisan 2024 Çarşamba

14:49   ABDURRAHMAN TUTDERE`NİN KOLTUĞUNA DEPREMZEDE ÖYKÜ MİNA IŞIK OTURDU... "ÇİÇEK GİBİ BİR ADIYAMAN İSTİYORUM"   14:32   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AYM BAŞKANI ÖZKAYA İLE GÖRÜŞTÜ   14:22   ÖZGÜR ÖZEL, 23 NİSAN`DA TBMM`DEKİ KOLTUĞUNU MÜZİK ÖĞRENCİSİ DORA MİMAROĞLU`NA DEVRETTİ   13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:49   VAHAP SEÇER: “ÇOCUKLARIMIZA SÖZÜMÜZDÜR: GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ, GÜNEŞLİ GÜNLER”   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI   12:59   SEZGİN TANRIKULU: TÜRKİYE`DE ÇOCUKLAR BASKI ALTINDA. ÇOCUKLAR AÇISINDAN AĞIR BİR TABLO VAR. BU KOŞULLARIN DEĞİŞMESİ İÇİN MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞİZ   12:31   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`DAN CHP`Lİ ÖZEL İLE GÖRÜŞME AÇIKLAMASI: RANDEVU TALEBİ GELMEDİ. OLABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ   12:06   ANITKABİR`DE 23 NİSAN COŞKUSU... BİNLERCE ÇOCUK ATA’SINA KOŞTU   11:56   MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ, MAKAMINI 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ARSLAN`A DEVRETTİ: “ÇOCUKLARIN MUTLU VE HUZURLU BİR TÜRKİYE`DE YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM”   11:53   MEHMET ŞİMŞEK, IMF VE DÜNYA BANKASI TOPLANTILARINI DEĞERLENDİRDİ: “ÜLKEMİZE VE PROGRAMIMIZA OLAN GÜVENİN GÜÇLÜ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA GÖRDÜK”   11:48   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, BİRİNCİ MECLİS`TE KONUŞTU: "MECLİS MİLLİ İRADENİN VE MİLLİ MÜCADELENİN MERKEZİDİR"   11:42   TAKSİM`DE 23 NİSAN TÖRENİ   11:27   OKUMA YAZMA BİLMEYEN 5 YAŞINDAKİ MUHAMMED MİRAÇ ARAS İSTİKLAL MARŞI`NI EZBERE OKUDU   11:12   MANSUR YAVAŞ, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR`A BIRAKTI   10:01   VAN`DA KAYYUMDAN DEM PARTİ`YE GEÇEN TUŞBA VE EDREMİT BELEDİYESİ`NİN BORCU 539 MİLYON TL OLARAK AÇIKLANDI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ‘KIR ÇİÇEKLERİ`NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI`NDA BAŞARILI SONUÇ    09:40   TBMM`DE ATATÜRK ANITI`NDA TÖREN DÜZENLENDİ   09:39   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN 81 İLDEN GELEN ÇOCUKLARLA ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ  
 
     
   

Başkan Tollu’dan Çalışan Gazetecilere Kutlama


Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu 10 Ocak Çalışan gazeteciler Gününü kutlayarak tüm gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.

 

Tarih : 11 Ocak 2020 Cumartesi 09:00   Okunma : 1514

Erdemlide yemekli bir toplantı düzenleyerek gazetecilerle buluşan Başkan Mükerrem Tollu’nun kutlama programına ilgi büyük oldu. Erdemlide görev yapan yerel gazete sahipleri ve muhabirleri ile Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe ve Yönetim Kurulunun hazır bulunduğu yemeğe MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Olcay Kılavuz’da katıldı.

Oldukça samimi ve sohbet ortamında geçen yemekte siyaset ve basın camiası, yerel ve genel ölçekte, en başta geçtiğimiz günlerde yaşanan sel felaketi ve afet konusu olmak üzere memleket meselelerini de masaya yatırıp, karşılıklı fikir alışverişinde bulundular.

Karşılıklı sohbetten sonra kısa bir konuşma yapan Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Kaya Tepe, Mersinde ilk önce bu programı düzenleyerek her zaman olduğu gibi bugünde de gazetecilere olan ilgisini ve desteğini ortaya koyan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkür ederek, tüm dünya da yaşanan ekonomik krizden camia olarak tüm gazetecilerinde etkilendiğini belirtti. Buna rağmen maddi ve manevi fedakârlıkla içerisinde emek çekip, halkın bilgi sahibi olmasını sağlayan gazetecilere destek olunması gerektiğini bildirdi. Cemiyet Başkanı Tepe konuşmasına şöyle devam etti.” Gazeteciler zor bir dönemden geçiyor. Bu zor dönemde kurum, kuruluşluların, devletin ve yerel yönetimlerin desteğine ihtiyacımız var. Bizi Yemekte bir araya getiren Belediye başkanımız Mükerrem Toklu’ya çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.  

Daha sonra bir teşekkür konuşması yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’da “Belediye olarak biz nasıl bir kamu görevi yapıyorsak, gazetecilerde zor ama bir o kadar da kutsal olan bir kamu görevini yerine getiriyorlar ”dedi.

Görevini layıkıyla ve alnının teriyle icra edip, Gazetecilik mesleğinin ilke ve prensiplerine sadık bir şekilde çalışan gazetecilere belediye olarak imkânlar ölçüsünde her türlü desteği vermeye çalıştıklarının altını çizen Başkan Tollu, yaptıkları belediye hizmetlerinin tanıtımı ve duyurulmasından, toplumun sorunlarının fark edilmesine kadar bir çok alanda gazetecilerin önemli görevleri yerine getirdiğini belirterek konuşmasını şöyle sürdürdü.” Malumlarınız biz bunu geleneksel hale getirdik. Sadece 10 Ocakla alakalı değil diğer günler’ dede özellikle yerel basını nasıl güçlendire biliriz yerel basınla alakalı neleri yapabiliriz düşüncesi hareketle hiçbir yerde uygulanmayan yerel medya günleri düzenliyoruz. Özellikle Akdeniz bölgesinde bulunan yerel Gazetecilerin tamamını Erdemli ’de misafir ediyoruz. Erdemlimizin güzelliklerini onlarla paylaşıyoruz. Yerelde görev yapan gazetecilerimizin haklarınının korunması adına onların birlikte hareket etmeleri adına tek ses, tek nefes olmaları adına da medya günlerini de gerçekten biz çok önemsiyoruz. Çünkü gazeteciler bir toplumda varsa gazetecilerin durumu iyiyse o toplumun ilerlemesi mukadderdir. Bu düşünceden hareketle bizde gazeteci dostlarımızla alakalı elimizden ne gelirse yapmanın gayreti içerisindeyiz. Ben gerçekten cemiyet başkanımızın nezdinde sizlere çok teşekkür ediyorum.  Sizin bu müstesna gününüzü canı yürekten kutluyorum.” Diyerek cümlesini bitirdi.

Daha sonra söz alan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek’te gazeteciler gününü kutlayarak, vekil olarak millete hizmet ederken, memleket meselelerinde bilgi paylaşımında bulundukları en önemli mekanizmanın basın sektörü olduğunu ifade etti ve gazetecilere kapılarının her zaman açık olduğunu, bu vesileyle böylesine güzel bir ortamda bir arada bulunmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Baki şimşek sözlerini şöyle tamamladı.” Zor bir görev ifa ediyorsunuz. Zor şatlarda çalışıyorsunuz. Yerel basın özellikle bu noktasında çok büyük sıkıntılar çekiyor. Allah yardımcınız olsun. Gazeteciler gününüz kutlu olsun. Bizleri burada misafir eden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum.”

Daha sonra söz alan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’da gazeteciliğin özellikle Türkiye’de yapılması zor ve meşekkatli bir meslek olduğuna dikkat çekerek, tüm basın mensuplarına sağlık, sıhhat ve çalışmalarında başarılar diledi. Toplumun dili, gözü ve kulağı olan gazetecilere ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını da vurgulayan Kılavuz, “Yaşanan sel afeti nedeniyle iki vekil olarak bölgede incelemelerde bulunuyoruz. Tüm halkımıza geçmiş olsun. Hayatını keybeden vatandaşımıza da Allahtan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum dedi. Olcay Kılavuz konuşmasını şöyle tamamladı.” Gazetecilik benim anlayışıma göre, İnsanlarımızı, vatandaşlarımızı doğru bilgi ile buluşturup herhangi bir şekilde eğilmeden, bükülmeden net bir şekilde doğru olanı ortaya çıkarmak gazeteciliktir. Bu sebeple Mersinimiz adına gece gündüz demeden fedakârlık içerisinde hizmet eden samimi dürüst bir şekilde mücadele eden siz değerli gazetecilerimizin günün tebrik ediyorum. Konuşmalardan sonra belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Gazeteciler Cemiyeti başkanı Kaya Tepe’ye günün anısına bir çiçek takdim ederken, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı kaya Tepe’de Milletvekillerini cemiyete fahri üye olarak kabul ettiklerini belirterek birer Cemiyet rozeti taktı. Program, erdemli de görev yapan Gazeteciler Cemiyeti üyesi gazetecilere rozetlerinin takılmasıyla ve toplu hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  MÜKERREM TOLLU, 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ, ERDEMLİ BELEDİYESİ, ADEM ASLAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA