24 Nisan 2026 Cuma

19:06   ÖZGÜR ÖZEL: "EN GENIŞ ARA SEÇIME DE VARıM. NE KADAR GENIŞLETMEK ISTIYORLARSA BEN ORADA VARıM, HODRI MEYDAN"   16:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A "GÖRÜŞME" YANıTı... ÖZGÜR ÖZEL: "ÜLKENIN BIRINCI PARTISIYIM, IHTIYAÇ VARSA ELBETTE IKINCI PARTIYLE GÖRÜŞÜRÜM"   14:59   BIRLEŞIK KRALLıK’ıN ANKARA BÜYÜKELÇILIĞI: FORMULA 1’IN TÜRKIYE’YE DÖNÜŞÜNÜ MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   14:57   ALI MAHIR BAŞARıR’DAN GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "BU DOSYA, TÜRKIYE’NIN DE KAYBOLUŞ HIKAYESINI RESMEDEN BIR DOSYADıR"   13:32   DORUK MADENCILIK IŞÇILERININ EYLEMI SÜRÜYOR. AVUKAT ABDURRAHIM DEMIRYÜREK: "TÜM SIYASI PARTI TEMSILCILERINE ÇAĞRıMıZ, BILFIIL MADENCILERLE BERABER AÇLıK GREVINDE OLUN"   13:28   ERKAN BAŞ’TAN MADEN IŞÇILERINE DESTEK:    10:52   MADENCILERIN ANKARA YÜRÜYÜŞÜNDE TANSIYON YÜKSELDI: ’ÖLMEK VAR DÖNMEK YOK!’   10:40   ASGARI ÜCRET 23 GÜNDE BITIYOR! NISAN 2026 AÇLıK VE YOKSULLUK SıNıRı RAKAMLARı AÇıKLANDı   10:01   MERSIN 23 NISAN’DA ÇOCUKLARıN BAŞKENTI OLDU! BILIMDEN DOĞAYA COŞKU DOLU ROTA   09:40   MERSIN’DE DEV ZIRVE: GENÇLERIN KARIYER YOLCULUĞUNDA İŞKUR İMZASı!   18:26   CHP MERSIN’DEN EĞITIMDE "SESSIZ" ÇıĞLıK: 23 MADDELIK GELECEK MANIFESTOSU AÇıKLANDı   17:58   ABD BAŞKANı TRUMP, HÜRMÜZ BOĞAZı’NA MAYıN DÖŞEYEN TEKNELERE SALDıRı EMRI VERDI   17:58   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR DAHA HIÇBIR 23 NISAN’A MAHCUBIYETIN GÖLGESI DÜŞMESIN"   17:56   KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE EŞLERINDEN DESTEK: "EŞIME BIR ŞEY OLSA ÇOCUKLARıMıN VEBALINI KIM ÖDEYECEK?"   16:54   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... NUMAN KURTULMUŞ: "EGEMENLIĞIN KAYNAĞıNı IMTIYAZDA VE DAR KADROLARDA ARAMAYAN SIYASAL AHLAK 23 NISAN RUHUNUN ÖZÜDÜR"   16:51   SEZGIN TANRıKULU: YUSUF TEKIN ISTIFA ETMELIDIR. DEMOKRATIK ÜLKELERDE BÖYLE BIR ŞIDDET OLAYıYLA KARŞı KARŞıYA KALAN MILLI EĞITIM BAKANLARı GÖREVDE KALMAZLAR   15:38   TBMM GENEL KURULU 23 NISAN ÖZEL OTURUMU... ÖZGÜR ÖZEL: “BIZI IYI TANıYıN. BIZ, BOYNUMUZU VERIRIZ AMA BOYUN EĞMEYIZ. BIR AVUÇ DARBECIYE TESLIM OLMAYıZ”   15:35   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KURTULUŞ PARKı’NDA AÇLıK GREVINDEKI MADENCILERE ZIYARET: "YAŞASıN DORUK MADENCILIK’TEKI EMEKÇI DIRENIŞI, YAŞASıN TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN MÜCADELESI"   10:01   MERSIN’DE ÇOCUKLAR GELECEĞI TASARLıYOR: BU KAMPÜSTE OYUN OYNAMAK DEĞIL, OYUN KURMAK SERBEST!   17:34   GÜLCAN KıŞ’TAN KORKUTAN 23 NISAN KARNESI: ’TÜRKIYE’DE HER 3 ÇOCUKTAN BIRI TEHLIKEDE!’  
 
     
   

Şampiyonluk Kupasını Başkan Özyiğit’e Takdim Ettiler


Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı oyuncuları, Kurumlararası Futbol Turnuvası’nda elde ettikleri şampiyonluk kupasını belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e takdim ettiler.

 

Tarih : 21 Ocak 2020 Salı 15:44   Okunma : 1571

Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı, 34 kurum takımının mücadele ettiği 3 Ocak Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar arası Futbol Turnuvasında finale yükselmiş ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 1-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olmuştu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli ve eski bir futbolcu olan Cemal Karakaya’nın sorumluluğunu üstlendiği ve ünlü futbol adamı Kahraman Karataş’ın hocalığını yürüttüğü Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı oyuncuları turnuvada elde ettikleri 1.’lik kupasını belediye başkanı Abdullah Özyiğit’e sundular.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, takımın gösterdiği çaba ve özveriden dolayı teşekkür etti. Özyiğit, “ Büyük bir takım ruhu ve özveri göstererek rakiplerinizi elediniz ve bu kupayı kazandınız. Hepinizle gurur duyuyorum. Kahraman Karataş hocama ayrıca teşekkür ediyorum. Avrupa’dan aldığı bilgiyi, birikimi ve deneyimi kurumumuzla paylaştı ve bugün bize bu gururu yaşattı. Kurumumuzun 34 kurum takımı içerisinden sıyrılarak şampiyonluğu elde etmesi bizim için gurur vesilesi.  Bu şampiyonlukların diğer branşlardaki takımlarımıza da moral olmasını diliyoruz. Kurumumuza bu onuru yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Özyiğit, öte yandan hafta sonu oynanan İçel İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 karşılaşmasında meydana gelen olaylardan ötürü duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. Özyiğit, konuyla ilgili yaptığı konuşmada spora ve sporcuya ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade etti.   

Sporun çekişmeli bir alan olduğunu fakat bu çekişmenin çirkinliğe yol açmaması gerektiğini vurgulayan Özyiğit, şöyle konuştu: “Spor çekişmeli bir alan. Hafta sonu, İçel İdman Yurdu ile İdman Yurdu 1925 arasında oynanan müsabakanın ardından bazı çirkin olaylar yaşanmış. Esasen bizim dahilimiz olmayan bir olay. Daha önce İçel İdman Yurdu’na başarı dileklerimizi sunduğumuz bir pankartımız vardı. İki takımımızı bir birinden ayırmamak amacıyla bu pankartın yanına İdman Yurdu 1925’e de başarılar dileyen bir pankart yapılmasını istemiştik. Fakat İçel İdman Yurdu pankartında yanlış bir terim kullanılmıştı bundan dolayı asılı olan pankartın indirilmesini istedik. Biz sporu seviyor ve destekliyoruz.  Ama böyle çirkinlikler olduğu müddetçe soğuruz. Soğuduğumuz takdirde de o kapıyı kapatırız. Demek ki kapıları kapatanlar boşuna kapatmıyormuş hak vermek lazım.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  YENİŞEHİR BELEDİYESİ, ABDULLAH ÖZYİĞİT, YENİŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL FUTBOL TAKIMI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA