19 Mart 2024 Salı

01:01   CEVDET YILMAZ: “YEREL SEÇİMLER VESİLESİYLE MAKRO POLİTİKALARIMIZ KONUSUNDA YAPILAN TARTIŞMALAR, SPEKÜLATİF BİRTAKIM SÖYLEMLERDEN İBARET”   22:44   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN`İ TEBRİK ETTİ   21:02   FENERBAHÇE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU, 2 NİSAN`DA "LİGDEN ÇEKİLME" GÜNDEMLİ TOPLANACAK   20:01   ALİ KOÇ: “GEREKİYORSA BİR ALT LİGE İNECEĞİZ. BİR SENE OYNARIZ, ÇIKARIZ, HERKES AKLINI BAŞINA ALIR”   18:55   DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI UYSAL: “KÜME DÜŞÜŞÜMÜZÜN BEDELİNİ İŞ İNSANLARI ÖDÜYOR”   18:47   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP`YE GÜÇ VERİN EMEKLİNİN HAKKINI HEP BİRLİKTE SÖKE SÖKE ALACAĞIZ"   18:42   İYİ PARTİGENEL BAŞKANI AKŞENER: "TUTUN ELİMİ, MUHALEFET NASIL YAPILIRMIŞ GÖRÜN"   18:24   CHP`DEN ATATÜRK’ÜN ADINI ANMAYAN İLÇE MÜFTÜSÜNE TEPKİ   17:14   İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI, DEPREMDE 43 KİŞİYE MEZAR OLAN SAİDBEY SİTESİ İLE İLGİLİ BİLİRKİŞİ RAPORUNU AÇIKLADI   17:14   BALIKESİR`DE SEYİT ONBAŞI`NIN ANIT MEZARI BAŞINDAKİ 18 MART ANMASINDA AKP`LİLER CHP`LİLERE SALDIRDI, JANDARMA MÜDAHALE ETTİ   16:38   İMAMOĞLU: “MECZUP BİR DİL ÇIKIP ATAMIZA HAKARET EDEBİLİYOR. BİR SAVCININ DAHİ SORUŞTURMA AÇMAMASINI KINIYORUM”   16:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENEN LİMAN YOLU TRAFİĞE AÇILDI   15:56   FATİH CAMİ ÇEVRESİNDEKİ KEDİLERİ TOPLAYIP İZMİT`TEKİ İŞYERİNDE ÖLDÜREN SANIĞA HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ   15:37   ALİ BABACAN İFTAR SOFRASINDA RAMAZAN PAKETİ HESABI YAPTI   15:23   GÖKHAN GÜNAYDIN: "ÜLKEMİZ KARA PARA AKLAMA VE TERÖRİZMİN FİNANSMANI İLE MÜCADELE KONUSUNDA HALA FATF`IN İZLEME LİSTESİNDE"   15:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A: “SENİN İSTEDİĞİN KAVGAYI DEĞİL, HALKIN TALEPLERİNİN KAVGASINI YAPACAĞIM”   15:15   SEVDA ERDAN KILIÇ: “İZMİR`E ENSARLARI, TÜGVA`LARI SOKMAYACAĞIZ”   14:53   VAHAP SEÇER ÇALAR SAAT PROGRAMINA KONUK OLDU: “EN ÖNEMSEDİĞİMİZ PROJELERİN BAŞINDA SOSYAL KONUT PROJELERİ GELİYOR”   14:51   VELİ AĞBABA`YA TABANI DELİK AYAKKABISINI GÖSTEREREK DERT YANAN EMEKLİ: "EMEKLİNİN HALİ... SADAKA GİBİ BİN LİRA İKRAMİYE VERDİLER"   14:29   UZMANLARA GÖRE, İMAMOĞLU KÜRT Z KUŞAĞINI DA KÜRT MUHAFAZAKARLARI DA ETKİLİYOR. AZAD BARIŞ: “KÜRT Z KUŞAĞININ AĞIRLIKLI OLARAK İMAMOĞLU`NA OY VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM  
 
     
   

Şampiyonluk Kupasını Başkan Özyiğit’e Takdim Ettiler


Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı oyuncuları, Kurumlararası Futbol Turnuvası’nda elde ettikleri şampiyonluk kupasını belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e takdim ettiler.

 

Tarih : 21 Ocak 2020 Salı 15:44   Okunma : 792

Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı, 34 kurum takımının mücadele ettiği 3 Ocak Kurtuluş Kupası Geleneksel Kurumlar arası Futbol Turnuvasında finale yükselmiş ve Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nü 1-0’lık skorla mağlup ederek şampiyon olmuştu.

Park ve Bahçeler Müdürlüğünde görevli ve eski bir futbolcu olan Cemal Karakaya’nın sorumluluğunu üstlendiği ve ünlü futbol adamı Kahraman Karataş’ın hocalığını yürüttüğü Yenişehir Belediyesi Personel Futbol Takımı oyuncuları turnuvada elde ettikleri 1.’lik kupasını belediye başkanı Abdullah Özyiğit’e sundular.

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, takımın gösterdiği çaba ve özveriden dolayı teşekkür etti. Özyiğit, “ Büyük bir takım ruhu ve özveri göstererek rakiplerinizi elediniz ve bu kupayı kazandınız. Hepinizle gurur duyuyorum. Kahraman Karataş hocama ayrıca teşekkür ediyorum. Avrupa’dan aldığı bilgiyi, birikimi ve deneyimi kurumumuzla paylaştı ve bugün bize bu gururu yaşattı. Kurumumuzun 34 kurum takımı içerisinden sıyrılarak şampiyonluğu elde etmesi bizim için gurur vesilesi.  Bu şampiyonlukların diğer branşlardaki takımlarımıza da moral olmasını diliyoruz. Kurumumuza bu onuru yaşattığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan Özyiğit, öte yandan hafta sonu oynanan İçel İdman Yurdu, İdman Yurdu 1925 karşılaşmasında meydana gelen olaylardan ötürü duyduğu üzüntüyü de dile getirdi. Özyiğit, konuyla ilgili yaptığı konuşmada spora ve sporcuya ellerinden gelen desteği verdiklerini ifade etti.   

Sporun çekişmeli bir alan olduğunu fakat bu çekişmenin çirkinliğe yol açmaması gerektiğini vurgulayan Özyiğit, şöyle konuştu: “Spor çekişmeli bir alan. Hafta sonu, İçel İdman Yurdu ile İdman Yurdu 1925 arasında oynanan müsabakanın ardından bazı çirkin olaylar yaşanmış. Esasen bizim dahilimiz olmayan bir olay. Daha önce İçel İdman Yurdu’na başarı dileklerimizi sunduğumuz bir pankartımız vardı. İki takımımızı bir birinden ayırmamak amacıyla bu pankartın yanına İdman Yurdu 1925’e de başarılar dileyen bir pankart yapılmasını istemiştik. Fakat İçel İdman Yurdu pankartında yanlış bir terim kullanılmıştı bundan dolayı asılı olan pankartın indirilmesini istedik. Biz sporu seviyor ve destekliyoruz.  Ama böyle çirkinlikler olduğu müddetçe soğuruz. Soğuduğumuz takdirde de o kapıyı kapatırız. Demek ki kapıları kapatanlar boşuna kapatmıyormuş hak vermek lazım.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  YENİŞEHİR BELEDİYESİ, ABDULLAH ÖZYİĞİT, YENİŞEHİR BELEDİYESİ PERSONEL FUTBOL TAKIMI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA