9 Mayıs 2026 Cumartesi

12:33   CHP’DEN 81 İLDE BÜYÜK ’SAHA’ HAREKATı! ANKARA’YA GELECEK RAPOR HER ŞEYI DEĞIŞTIRECEK   11:55   MEZITLI’DEN YÜREKLERE DOKUNAN MESAJ: ’KADıN GÜÇLÜYSE TOPLUM GÜÇLÜDÜR!’   10:10   MERSIN’IN KÜÇÜK DEHALARı TÜRKIYE’YI SALLADı! MERCAN’DAN TEKNOLOJI ÇıKARMASı   09:45   BAŞKAN SEÇER’DEN ANNELER GÜNÜ’NDE ’EŞITLIK’ VURGUSU: ’ANNELERIN YÜKÜNÜ HAFIFLETMEK GÖREVIMIZ!’   01:38   UŞAK’TA DEVLET KORUMASıNDAKI ÇOCUKLAR İÇIN KORKUNÇ İDDIALAR: MECLIS BU SORULARLA ÇALKALANıYOR!   23:45   CHP’DEN MERSIN TABIP ODASı’NA KRITIK ZIYARET: SAĞLıKTA ÇÖZÜM MASAYA YATıRıLDı!   23:38   YENIŞEHIR’DE ESNAFıN NABZı CHP İLE ATTı: ‘GEÇIM DERDI TEK GÜNDEM!’   19:12   ZEYDAN KARALAR’DAN GÖREVDEN UZAKLAŞTıRMA KARARıNıN 2 AY DAHA UZATıLMASıNA TEPKI   19:10   EMEKLILER DERTLI: "KURBAN KESEMIYORUZ, TORUNUMUZA HARÇLıK VEREMIYORUZ’”   19:09   BURCU KÖKSAL’A YAKıNLıĞıYLA BILINEN CHP AFYONKARAHISAR MERKEZ İLÇE BAŞKANı MURAT ALBAYRAK GÖREVDEN ALıNDı   13:05   İNGILTERE’DE YEREL SEÇIMLERDE GÖÇMEN KARŞıTı REFORM UK BIRINCI PARTI OLDU   13:03   AFIFE TIYATRO ÖDÜLLERI 28. KEZ SAHIPLERINI BULDU   09:30   MERSIN’DE HAYAT DEĞIŞTIREN DOKUNUŞ: ÜCRETSIZ EĞITIMLE HEM ÜNIVERSITE HEM MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!   09:10   MERSIN’DE YENI NESIL İSTIHDAM DEVRIMI: ’GARAJ’ VE ’KAMPÜS’ KAPıLARıNı AÇıYOR!   07:28   TARSUS’TA YENI DÖNEM: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN ‘HALK SAĞLıĞı’ MESAJı VE DEV YATıRıM HAMLESI!   06:20   CHP LIDERI ÖZEL’DEN MERSINLI ODA BAŞKANLARıNA JEST: YENIŞEHIR İLÇE ÖRGÜTÜ SAHAYA İNDI!   23:50   CHP YENIŞEHIR HEYETI’NDEN TÜM EMLAKÇıLAR ODASı’NA ZIYARET   18:16   İBB DAVASı’NDA 34. GÜN... TUTUKLU MUSTAFA KELEŞ: "BABA-OĞUL OLMAK ÖRGÜT IÇIN YETERLI GÖZÜKÜYORSA O ZAMAN ALLAH BENI ÖRGÜT ÜYESI OLARAK Mı YARATTı?"   18:15   BARıŞ ANNELERI HEYETI, ADALET BAKANLıĞı’NA İMRALı ADASı’NDA ÖCALAN ILE GÖRÜŞMEK IÇIN DILEKÇE VERECEK   18:14   BAHÇELI’NIN ÖCALAN IÇIN "KOORDINATÖR" ÖNERISI... İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "REZILLIĞIN DIK ALASı"  
 
     
   

Başkan Dinçer’den MGC’ye ziyaret


Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

 

Tarih : 22 Ocak 2020 Çarşamba 10:38   Okunma : 2049

Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Rüstem Kaya Tepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak başarı dileklerini iletti.

Başkan Dinçer,  Mersin Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyareMEtinde Cemiyet  Başkanı Rüstem Kaya Tepe ve yönetim kurulu üyesi Şener Mermer ile  eski cemiyet başkanlarından Ahmet Ünal tarafından karşılandı.

Birlik Başkanvekili Ömer Şahbudak’ın eşlik ettiği Başkan Dinçer ziyaretinde Başkan R. Kaya Tepe  nezdinde yönetime seçilen tüm organ üyelerini tebrik ederek başarı dileklerini iletti. Dinçer ziyaretinde, basın ve iş dünyasının ayrılmaz bir camia olduğuna vurgu yaparak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte çalışmalarını birlik beraberlik içerisinde sürdüreceklerini ifade etti.

Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette Başkan Dinçer daha sonra Cemiyet Anı Defterinde düşüncelerini paylaştı.

Dinçer cemiyet anı defterinde şu görüşleri yer verdi : “Demokrasinin en güzel örneğini sergileyerek yazılı ve görsel basınımızdaki emekçi kardeşlerimizin büyük destekleriyle seçilmenizden dolayı şahsınızda tüm organ üyelerini kutluyorum. Basın ve iş dünyamız birbirinden ayrılmaz bir camiadır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği olarak her daim birlikte kol kola çalışacağımızı belirtmek istiyorum.  Bu vesileyle kentimizin gözü, kulağı ve dili olan Mersin Gazeteciler Cemiyeti yönetimine seçilmenizden dolayı tekrar kutlar, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Paylaş :
Etiketler :  MGC, ESOB, TALAT DİNÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA