29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Yenişehir’de yeni bir soluk olabilmek için İNANÇLIYIM, KARARLIYIM, HAZIRIM


Kadın Kolları Mersin il yöneticisi Nuray Emre, Yenişehir ilçe binasında düzenlediği Basın Toplantısında, 15 Şubat’ta Yenişehir Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak olan CHP Yenişehir İlçe Kadın Kolları kongresinde aday olduğunu açıkladı.

 

Tarih : 5 Şubat 2020 Çarşamba 09:34   Okunma : 1660

CHP Mersin Kadın Kolları il yöneticisi Nuray Emre, Yenişehir ilçe binasında düzenlediği Basın Toplantısında, 15 Şubat’ta Yenişehir Belediyesi Nikah Salonu’nda yapılacak olan CHP Yenişehir İlçe Kadın Kolları kongresinde aday olduğunu açıkladı.

Basın Açıklamasına İdlib’te şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet, Ailelerine başsağlığı dileklerini ileterek başlayan Emre, “Dün Suriye’nin İdlib bölgesinde bizleri acıya boğan şehitlerimizin haberini aldık. Maalesef Mersin Gülnar İlçesinde de şehidimiz var.  Hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli aileleri ve milletimize sabır dilerim” dedi.

 Nuray Emre açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

“Öncelikle yakın zamanda yapılan kongrede yeniden seçilerek güven tazeleyen Yeni şehir ilçe başkanım Sn. Tayar Tahiroğlu ve yönetim kurulunu tebrik eder başarılar dilerim. İki yıllık süreçte görev alan Kadın Kolları İlçe Başkanım sevgili Sevil Yeşil ve yönetim kurulu üyelerime verdikleri emeklerden dolayı teşekkür ederim. Emeğinize, yüreğinize sağlık Sevil Başkanım. 

 Hepimizin malumu, ülkemizin içinde bulunduğu bu zorlu şartlar hepimizin yaşam koşullarını etkilemekte. Ekonomi çıkmazda, işsizlik had safhada, eğitim sistemi yozlaşmakta, sınır komşularımızla ilişkilerimiz ise yok olmaktadır. Son yerel seçimlerde ortaya çıkan tablo ile ülkenin nüfusunun yarısını Cumhuriyet Halk Partili Belediye başkanları yönetmektedir. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde sosyal demokrat belediyecilik rüzgârı Mersin’de Sayın Vahap Seçer ’in başkanlığı ile yakalanmıştır. Yenişehir Belediye Başkanımız Sayın Abdullah Özyiğit ve örgütümüz ise Türkiye’de en başarılı 15. İlçe olarak bu başarıya büyük katkı sunmuştur. Bu emek, bu onur, bu gurur hepimizindir.

Değerli yol arkadaşlarım;

 Adalet ve yaşam hakkı için; Kadına saygı, çocuklarımıza daha iyi bir gelecek için; Barış, huzur ve sevgi için; Her kesime hak, hukuk, adalet için; Ötekileştirenlere inat, vicdan için; Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak için; Yeni Yenişehir’de yeni bir soluk olabilmek için İNANÇLIYIM, KARARLIYIM, HAZIRIM…  Yenişehir İlçe Kadın Kolları Başkanlığına adayım.

Kadın ve Gençlik örgütlerimiz temsil noktasında hak ettikleri yerde seçilebilir sıralarda olmamasına rağmen, emekleri seçim başarılarının yan gücü değil öz gücüdür. Bizler örgüt disiplini içerisinde tüm kırgınlık ve sorunlarımızı parti içerisinde çözme çabasında olup, yılmadan, usanmadan partimizi iktidara taşıma yolunda mücadelemizden asla vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ışığında Cumhuriyetin temel ilke ve inkılaplarından vazgeçmeyen siz değerli yol arkadaşlarımızdan desteğinizi bekler, aday arkadaşlara başarılar dilerim. Kongrelerimizin kadına ve kadın örgütlerine yakışır bir düzen içerisinde olacağı inancı ile hepinize sevgi ve saygılarımı sunarım.”

Paylaş :
Etiketler :  CHP, MERSİN KADIN KOLLARI İL BAŞKANLIĞI, CHP YENİŞEHİR İLÇE KADIN KOLLARI OLAĞAN KONGRESİNDE ADAYIM.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA