19 Nisan 2024 Cuma

11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR  
 
     
   

Toroslar’da Şubat Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı


Toroslar Belediye Meclisi, Şubat Ayı toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında toplanan mecliste gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

 

Tarih : 6 Şubat 2020 Perşembe 00:55   Okunma : 1092

Toroslar Belediye Meclisi, Şubat Ayı toplantısını yaptı. Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz başkanlığında toplanan mecliste gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

         Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen meclis, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

         Meclisin açılışında Suriye'nin İdlib kentinde rejim güçlerince yapılan hain saldırı sonucu şehit düşen askerlere Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve yakınlarına başsağlığı dileyen Başkan Yılmaz; "Şehit ateşi Mersinimize de düştü.  Gülnar İlçesinden şehit olan kahraman askerimiz Uğur Katran'a ve silah arkadaşlarına Allah'tan rahmet dilerim. Milletimizin başı sağ olsun" dedi.

         Daha sonra gündem maddelerine geçilerek Toroslar Belediyesi'nin 2020 mali yılı vergi, harç ve ücret tarifesinin İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Gelirleri ile ilgili maddelerinde revize yapılmasına ilişkin teklif görüşüldü. İlgili konunun, Plan ve Bütçe ile İmar ve Bayındırlık Komisyonları'na havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

 

1. ETAP İMAR PLANI TAMAMLANDI

 

         Toroslar'ın sağlıklı ve planlı bir şekilde büyümesi amacıyla çalıştıklarını belirterek, 1. Etap İmar Planının tamamlandığını söyleyen Başkan Yılmaz, "İlçemizin düzenli bir yapılaşmaya sahip olması için meslek odalarımız ile koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Genel olarak fizibilite çalışmaları tamamlandı. İhtiyaç noktaları tespit edilmiş olup, belli bir plan dahilinde ilerleme kaydedeceğiz" şeklinde konuştu.

         İmar planı hakkındaki gündem maddesi ise "Mersin ili, Toroslar ilçesi, Arpaçsakarlar Mahallesi ve çevresini kapsayan 412 hektar alanda I. Etap 1/1000 ölçekli İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planları"  şeklinde belirtilerek  İmar ve Bayındırlık ile Çevre ve Sağlık Komisyonları'na havalesi oy birliğiyle kabul edildi.

 

BAŞKAN YILMAZ; "İLÇEMİZE MODERN SEMT PAZARLARI KAZANDIRACAĞIZ"

 

         Mustafa Kemal, Arpaçsakarlar, Korukent, Mevlana ve Yalınayak Mahallelerine yeni modern semt pazarlarının kurulacağının müjdesini veren Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Semt pazarlarımızla ilgili Pazarcılar Odamız, mahalle muhtarlarımız ve belediye meclis üyelerimizle birlikte kapsamlı bir çalışma yapıyoruz. Yeni semt pazarları ile ilçe vatandaşımız ve esnafımız ihtiyaçlarını tek ve modern bir alandan temin edebilecekler. Amacımız, vatandaşlarımızın sağlıklı bir ortamda alışveriş yapmalarıdır. Bu noktada çalışmalarımız devam edecek" ifadelerini kullandı.

         Komisyonlardan gelen semt pazarlarıyla ilgili ortak rapor görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi.

         Mart ayında yapılacak olan meclis toplantısı, 02 Mart Pazartesi günü saat 14.00 olarak belirlenirken, Şubat ayı meclisinin ikinci birleşimi ise 07 Şubat Cuma günü saat 10.00'da Toroslar Belediyesi ana hizmet binasındaki meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

         Toplantı, temenni ve öneriler bölümü ile son buldu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA