19 Nisan 2024 Cuma

01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR  
 
     
   

Anamur’da Neler Oluyor: Durmuş Deniz


Köylü ile Çiftçi ile Üretici ile Omuz Omuzayız.

 

Tarih : 5 Şubat 2020 Çarşamba 22:08   Okunma : 3418

 

Yakın dönemde gerçekleştirdiğimiz Anamur ziyaretimizde CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz’in bölge halkıyla iç içe geçmiş yönetim tarzı, herkes tarafından saygı gören kişiliği elbette birçok CHP’li yöneticiden beklenen davranışlar. Durmuş Deniz bu konularda zaten, hassas, duyarlı ve etkin. Görülür şekilde etkin olduğu konu ise özellikle üreticiler, yatırımcılar ve bürokrasi ile ilişkileri. Özetle… adeta bir Belediye Başkanı gibi ilgili, karar mekanizmalarını olumlu anlamda etkileyecek kadar da yetkin.

Bölge halkının hemen her kesiminin, bir aile ferdi gibi gördüğü “ Bizim Durmuş” Deniz, yayınımıza ilişkin değerlendirmelerde bulunurken: Çilek, Muz ve diğer endüstriyel ürünler için yatırımcılarla görüştüklerini, toprakla özdeş yeni ürünler için de birçok resmi kurum ve STK’lar ile görüştüklerini, yerli tohumlarla da tarımsal faaliyetlere katkı sunacak özenli çalışmalar yürüttüğünü anlattı. Ziraat Mühendisi olmasının getirdiği bilgi, birikim ve tecrübeyi ekonomiye katkı sağlayacak çalışmalara dönüştürmesi gerçekten takdire şayan bir durum.

Durmuş Deniz’in ülke tarımının göstermelik desteklerle tembelleştirildiği, hatta gider kalemlerinin artması nedeniyle yetiştiriciliği bırakıp asgari ücretle başka yerlerde çalışanları üreticileri, yüreklendirici bu çalışmaları her yerde örnek olarak gösterilmelidir.

CHP Anamur İlçe Başkanı Durmuş Deniz, Belediye Başkanlığı veya yerel yönetim faaliyetlerinin, asfalt ya da beton dökme, imar inşaat işlerinden ibaret olmadığını somut çalışmalarla gösteriyor. Aynı zamanda Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Başkan Vahap Seçer ile çalışmalarında bir mühendis titizliği ile yapılan ve planlanan işleri koordine ediyor. Hatta bir gazeteci gözüyle projelerin takibini de yapıyor. Mersin ve Yerel yönetimler özelinde yıllardır… plan ve strateji belgelerine konu olan başlıkları gündeme getirerek uygulanması yönünde sempatik baskılar yapıyor.

 Sözün özü işini yapan herkesle empati kurarak, ilişkilerini uygulanabilir çalışmalara dönüştürüyor. Bu durumu yerinde görüp şahit olunca şöyle bir karara vardık! Durmuş Deniz Anamur’un falezleri ile hemyar olmuş bir başkan. Bölge gerçeklerini gözeterek azami verim elde edilmesini sağlayan bir mühendis hassasiyetiyle çalışıyor. Bu açıdan Durmuş Deniz’in ülkemize ve Mersin’e değer katan samimi yöneticiliği ile “bizim” sıfatını kazanmış olması, aslında toplumsal kazanca dönüşmeye devam ediyor.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, ANAMUR İLÇE ÖRGÜTÜ, BİZİM DURMUŞ, ÇİLEK MUZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA