28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Bozdoğan, Hiç Bir Yere Gitmiyorum


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan; ‘CHP’den istifa edecek’ söylentilerini yalanlayarak, “Birileri istiyor diye ben partimden istifa etmem. Görüşümü değiştirmem. Mücadele vereceksem eğer bunu parti içinde vereceğim. Hiçbir yere gitmiyorum”

 

Tarih : 19 Şubat 2020 Çarşamba 03:10   Okunma : 1075

Mersin CHP İl kongresi sonrasında yaşanılan antidemokratik tavır ile gündeme gelen Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, ‘CHP’den istifa edecek’ söylentilerini yalanlayarak, “Birileri istiyor diye ben partimden istifa etmem. Görüşümü değiştirmem. Dedikodu yayıyorlar TKP’ye geçeceğim, İYİ partiye geçeceğim diye. Birileri istiyor diye partimden istifa etmem. Mücadele vereceksem eğer bunu parti içinde vereceğim. Hiçbir yere gitmiyorum” şeklinde konuştu.

LİSTEYE GİREMEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi’nde adeta skandala dönüşen İl Başkanlığı seçimleri sonrasında, aday olması divan tarafından engellenen muhaliflerin desteklediği Alptekin Eser kadar, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a karşı yapılanlar da çok konuşuldu. İl Başkanlığına seçilen Adil Aktay’ın Başkan Haluk Bozdoğan dışında genel merkez delegesi olarak tüm Belediye Başkanlarını yazması, Haluk Bozdoğan-Vahap Seçer arasındaki soğuk savaşın birkez daha gündeme gelmesine sebep oldu.

KONGREDE BOZDOĞAN’A SALDIRI

Antidemokratik bir zemin üzerinde gerçekleşen CHP İl Başkanlığı seçimleri sırasında Başkan Haluk Bozdoğan’a bir gurup meclis üyesi ve Vahap Seçer ile Adil Aktay taraftarları saldırıda bulundu. Bozdoğan’ın koruma polislerinin araya girmesi ile Bozdoğan güçlükle kongrenin düzenlendiği salondan çıkarıldı. Bozdoğan’ın koruma polisleri ile yaşanan arbedede yumruk ve tekmelere maruz kaldı.

İŞÇİ ÇIKARMAM KONUSUNDA BASKI YAPILDI

Göreve geldiği günden bu yana Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ile karşı karşıya geldiklerini belirten Başkan Bozdoğan, “Kentleri kent yapan işçilerdir, emekçilerdir. Ancak bana başta Vahap Seçer olmak üzere İl Başkanlığı işçi çıkarmam ile ilgili baskı kurdu. Şunu herkes bilsin ki Haluk Bozdoğan hangi partili olursa olsun, hangi görüşü savunursa savunsun, işini yapan, ekmeğinde olan işçiyi işinden etmez, etmeyecektir. Diğer belediyelere bakın. Herkes akrabasını, yakınını işe aldı. Ben çocuklarımı bile belediyeye sokmamaya gayret gösteriyorum” dedi.

1 TANE MECLİS ÜYESİNİ LİSTEYE SOKAMADIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer ve CHP İl Başkanı Adil Aktay’ın dediklerini yapmadığı için bugün engellendiğini savunan Bozdoğan, “Bakın, Mersin Büyükşehir belediyesi Meclisi’nde borçlanma yetkisi konusunda avaz avaz bağıran CHP’li Mclis Üyeleri, Tarsus’ta aynı konuyu ben meclise getirince red ettiler. Aldıkları talimatla bunu yaptılar. Ben Haluk Bozdoğan olarak Tarsus’ta 95 bin oy aldım. Vahap Seçer’e Tarsus’tan 86 bin oy çıktı. 82 bin de CHP’nin meclis üyesi oyu vardı. Şimdi bu rakamlara bakarak herkes şapkasını önüne koymalı. Ben seçim döneminde 1 tane bile meclis üyesini listeme alamadım. Müsade etmediler. Haluk Bozdoğan yıllardır Tarsus’ta doktorluk yapmıştır. Halkta da karşılığı vardır” ifadelerini kullandı.

GERÇEK CHP’LİLER NEREDE?

İl Başkanlığı seçimlerine de değinen Başkan Bozdoğan, “Yapılan bu kongre demokratik değildir. 1 tane delege çıkıp da blok listeye karşıyız, çarşaf liste istiyoruz diyemedi kürsüde. Bu kadar güç zehirlenmesine ve kibire CHP’li delegeler nasıl izin veriyorlar anlamak gerçekten güç. Gerçek CHP’liler nerede? Yaşanılanlar malesef ne CHP’ye ne de bu partiye yıllarını vermiş partililere yakışmıyor. İnsanlar elindeki güçle, kibirle emir veriyor. Birileri de bu emirlere uyuyor. Yazık. Mersin’de yapılan il Başkanlığı seçimlerinde hayal kırıklığı yaşadım” diye konuştu.

MÜCADELEMİ CHP’DE VERECEĞİM

Yaşadığı tutum üzerine kamuoyunda ‘CHP’den istifa edecek’ söylentilerine de cevap veren Başkan Bozdoğan, “Birileri istiyor diye ben partimden istifa etmem. Görüşümü değiştirmem. Dedikodu yayıyorlar TKP’ye geçeceğim, İYİ partiye geçeceğim diye. Birileri istiyor diye partimden istifa etmem. Mücadele vereceksem eğer bunu parti içinde vereceğim. Hiçbir yere gitmiyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  TARSUS BELEDİYESİ, HALUK BOZDOĞAN, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VAHAP SEÇER

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA