19 Şubat 2026 Perşembe

22:12   HASAN ARSLAN: “RAMAZAN, İŞ DÜNYASıNDA DA DAYANıŞMA VE BEREKETIN ADıDıR”   17:11   RTÜK ÜYESI İLHAN TAŞCı, "AYNı YAĞMURLAR ALTıNDA" DIZISININ INCELEMESI IÇIN RTÜK’E BAŞVURDU   17:10   ASU KAYA: “İLKNUR’UN HESABıNı HEM BU DÜZENDEN HEM DE O TETIĞI ÇEKEN IRADEYI BESLEYENLERDEN SORACAĞıZ”   17:10   CENEVRE’DEKI RUSYA-UKRAYNA GÖRÜŞMELERI SONA ERDI... ZELENSKI:    17:06   CHP GENÇLIK KOLLARı’NDAN SILIVRI ÖNÜNDE AÇıKLAMA: “ÇANKAYA KÖŞKÜ’NDE EKREM BAŞKANıMıZı GÖRENE KADAR MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞIZ”   17:02   TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ, KOMISYON TOPLANTıSıNıN ARDıNDAN SORULARı YANıTLADı: "RAPORUN UYGULANMASıNı TAKIP EDECEĞIZ"   14:45   YARGıTAY’DA AYM ÜYELIĞI IÇIN 3 ISIM BELIRLENDI, ADAYLARDAN BIRI CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN TARAFıNDAN AYM ÜYELIĞINE SEÇILECEK   14:27   MILLI DAYANıŞMA, KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU SON KEZ TOPLANDı... BÜLENT KAYA: “ORTAYA KONULMUŞ ÖNERILERIN SÜRATLE YASALAŞTıRıLMASıNA DAIR BIR EYLEM PLANıNı ORTAYA KOYMAMıZ LAZıM”   14:27   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: CHP’NIN IÇINE DÜŞTÜĞÜ DURUM SIYASETIN DINAMIKLERIYLE AÇıKLANAMAYACAK KADAR KARMAKARıŞıK   10:40   CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN BAKANLıĞA ‘KIRA KRIZI’ TEPKISI: “173 MILYON TL CEZA KESIP ‘SORUN YOK’ DIYEMEZSINIZ”   10:35   ”NECMI AĞAOĞLU: “MERSIN’IN GÜCÜ ÜRETIMDEN, UMUDU DAYANıŞMADAN GELIR”   09:50   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN RAMAZAN HAMLESI: KENT LOKANTASı İFTARDA DA AÇıK   09:30   BAŞKAN V. ŞENER’DEN RAMAZAN AYı MESAJı   07:25    CHATGPT: MERSIN’DE KRITIK ZIRVE: ÜNIVERSITE–SANAYI DUVARı YıKıLıYOR MU?   22:48   TOROSLAR BELEDIYESI RAMAZAN ÖNCESI GıDA SEFERBERLIĞI BAŞLATTı   22:47   ÜNIVERSITELERDE SABıR TAŞTı: İDARI PERSONELDEN YÖK’E NET MESAJ   22:46   ASLAN AVRUPA’Yı İNLETTI! GALATASARAY, JUVENTUS’U 5 GOLLE DAĞıTTı   22:34   MEZITLI’DE RAMAZAN SEFERBERLIĞI: CAMILER BAŞTAN SONA TEMIZLENDI   22:20   MERSIN’DE KARDEŞLIK EZGILERI YÜKSELIYOR: MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN “AZERBAYCAN GECESI”   16:45   TOROSLAR’DA KARLA MÜCADELE: BELEDIYE 7/24 SAHADA, YOLLAR AÇıLıYOR!  
 
     
   

Belediye çalışanlarına yazışma eğitimi


Türkiye Belediyeler Birliği ve Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde Mezitli Belediyesi çalışanlarının yanı sıra çeşitli belediyelerden gelen personellere Yazışma Kuralları ve Tebligat Kanunu konusunda eğitim verildi.

 

Tarih : 21 Şubat 2020 Cuma 15:38   Okunma : 2111

Türkiye Belediyeler Birliği ve Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği işbirliğinde Mezitli Belediyesi çalışanlarının yanı sıra çeşitli belediyelerden gelen personellere Yazışma Kuralları ve Tebligat Kanunu konusunda eğitim verildi. Kurum içi yazışmaların sorunsuz yapılabilmesi ve vatandaşların işlemlerinin hızlandırılması amacıyla düzenlenen eğitimde CİMER, dilekçe ve yazışmalara yanıt verme konuları anlatıldı.

Mezitli Belediyesi Meclis Salonunda Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği Eğitimcisi Zeliha Mercimek tarafından verilen eğitimde uygulamalı olarak yazım kuralları, konu ve fonksiyon esasına göre dosyalama, yazım esasları gibi konularda bilgilendirme yapıldı.

Çalışanların karşılaştıkları sıkıntılarla ilgili bilgi alışverişinin de yapıldığı eğitim programında hizmet için yazışma programları da anlatıldı.

Mezitli Belediyesine gelen vatandaşların işlemlerini en kısa sürede sorunsuz şekilde yapılması için çalışanların eğitimine aralıksız devam ettiklerini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Amacımız öncelikle Mezitli’de yaşayan her vatandaşımızın yaşadığı kentte mutlu olması. Bunun en öncelikli koşullarından birisi de belediyemizin yaptığı hizmetlerin sağlıklı ve çabuk olması. Hizmet alan vatandaşımızın işlemlerinin sorunsuz olarak kısa sürede tamamlanması için çalışıyoruz. Personelimize davranış kuralları, insan ilişikleri gibi konularda eğitimler verdiğimiz gibi, kurum içi yazışmalar, teknik okuma ve yazma konularında da bilgilendirmeler yapıyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  YAZIŞMA KURALLARI VE TEBLİGAT KANUNU, CİMER, TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ , DOĞU AKDENİZ BELEDİYELER BİRLİĞİ, MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA