7 Nisan 2026 Salı

17:01   MERSIN’DE DEV PRÖMIYER: EFSANEVI SILAHŞÖR CYRANO BU KEZ BALE ADıMLARıYLA DÖNÜYOR!   16:16   DILEK KAYA İMAMOĞLU: “SILIVRI 1 NO’LU SALON’DA TARIHE GEÇECEK BIR HUKUK GARABETI YAŞANıYOR”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSRAIL BAŞKONSOLOSLUĞU’NA SALDıRı GIRIŞIMI AÇıKLAMASı: “HANGI GEREKÇEYLE VE KIME YÖNLENDIRILIRSE YÖNLENDIRILSIN KıNıYORUZ”   15:34   MAHMUT TANAL’DAN "ÜSKÜDAR BELEDIYESI’NE OPERASYON" AÇıKLAMASı: "BIZ BU HUKUKI OLMAYAN, KEYFI VE SIYASI SORUŞTURMALARDAN ALNıMıZıN AKıYLA ÇıKACAĞıZ"   15:29   İBB DAVASı’NDA 17. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN SAVCıLıĞA: “BU DAVA ÇÖKMÜŞTÜR. ÇÖKEN BIR ŞEY DAHA VARDıR, O DA IDDIA MAKAMıDıR”   14:14   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA ÇATıŞMA... VALI DAVUT GÜL: "TERÖRISTLERDEN BIRISI ÖLDÜRÜLDÜ, IKI TERÖRIST DE YARALı OLARAK ETKISIZ HALE GETIRILDI"   14:12   MESLEK FABRIKASı DIRENIŞI DEVAM EDIYOR… İZMIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı TUGAY: "BU ŞEHIR, OLDUBITTILERE TESLIM EDILEMEZ"   14:11   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA SILAH SESLERI... ADALET BAKANı GÜRLEK: "İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı TARAFıNDAN SORUŞTURMA BAŞLATıLDı"   13:59   YEREBATAN SARNıCı VAKıFLARA TESCIL EDILDI: İBB, MÜLKIYET DEVRINE ILIŞKIN TÜM HUKUKI HAKLARıNı KULLANACAK   13:58   İSRAIL’IN İSTANBUL BAŞKONSOLOSLUĞU YAKıNLARıNDA SILAH SESLERI DUYULDU   13:52   İBB DAVASı’NDA 17. GÜN GERGIN BAŞLADı... SAVCıDAN EKREM İMAMOĞLU’NA: “HADDINIZI AŞARSANıZ, HADDINIZI BILDIRIRIZ”   10:10   MERSIN’DE O HASTALıĞA SAHIP OLANLARA BÜYÜK MÜJDE! 450 KOLI ÜCRETSIZ DAĞıTıLDı   09:34   MERSIN’DE ‘DILEK AĞACı’ DALLARı ÇOCUKLARıN HAYALLERIYLE ÇIÇEK AÇTı! AVUKATLAR SEFERBER OLDU   01:01   TARSUS’TA MASA BAŞı DÖNEMI BITTI! BAŞKAN BOLTAÇ: BU KENTI SOKAKTAN GELEN BILGIYLE YÖNETIYORUZ   20:20   TOROSLAR’DA 30 YıLLıK TABU YıKıLDı! BAŞKAN YıLDıZ BILANÇOYU AÇıKLADı: BIR DELIKLI KURUŞU YEDIRMEYECEĞIZ   20:17   MERSIN İHRACATTA REKORA KOŞUYOR: 2026’NıN İLK ÇEYREĞINDE 950 MILYON DOLARLıK DEV ATAK!   19:40   MERSIN’DE ‘SEÇER’ MODELI DALGA DALGA YAYıLıYOR: BUGÜN SANDıK KONSA YÜZDE 70 ALıRıZ!   12:53   MUTFAKTAKI YANGıNA ENERJI ODUNU! GÜLCAN KıŞ’TAN SERT TEPKI: ZAM ŞIMDI, BEDEL KıŞıN ÖDENECEK!   11:08   MERSIN’DE ENGELSIZ DEVRIM: 29 BIN YURTTAŞıN HAYATı BU MERKEZLERLE DEĞIŞIYOR!   11:05   MERSIN BAROSU BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN SERT YARGı ÇıKıŞı: SISTEMDE AĞıR TAHRIBAT VAR!  
 
     
   

Sporcu Çocukların Aileleri Bilgilendirildi


Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporla ilgilenen çocukların ailelerinin; gelişimde sporun önemi, temel sorunlar ve etkili çözümler gibi konularda eğitim almalarını sağladı. Katılımın bir hayli yoğun olduğu eğitim, Aratos Spor Tesisleri’nin içerisinde bulunan Evlendirme Memurluğu’nda gerçekleşti.

 

Tarih : 24 Şubat 2020 Pazartesi 09:29   Okunma : 2803

Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporla ilgilenen çocukların ailelerinin; gelişimde sporun önemi, temel sorunlar ve etkili çözümler gibi konularda eğitim almalarını sağladı. Katılımın bir hayli yoğun olduğu eğitim, Aratos Spor Tesisleri’nin içerisinde bulunan Evlendirme Memurluğu’nda gerçekleşti. ‘Sporcu Ebeveyni Olmak’ sloganıyla başlatılan eğitimde; ailelere spor-disiplin ve aile üçlüsü kavramları anlatıldı. Klinik psikolog Ahmet Sert eşliğinde soru-cevap şeklinde yaklaşık 2 saat sürdü.  Eğitime; Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Milli Tenisçi İlkim Tahinci ve çok sayıda sporcu ailesi katıldı.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞE EMİN ADIMLARLA İLERLEMESİNİ SAĞLIYORUZ

Sporcu ailelere yönelik başlatılan eğitimde, ebeveynlerin yaşadığı temel sorunlar ve etkili çözümler üreteceklerini dile getiren Kulüp Başkanı İlkim Tahinci, “3 yıl önce Neşet Başkanımızın öngörüsü ile bir araya gelerek, kulübümüzü daha verimli hale getirmek için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu işi tamamen severek ve gönülden yapıyoruz. Kulübümüzün ilkelerinden bir tanesi çocuklarımızın geleceğe daha güçlü ve daha zihni pak bir şekilde emin adımlarla ilerlemeleridir.  Bugün burada çocuklarımızın hem fiziksel hem de ruhsal gelişimlerine katkı sağlamak için bir araya geldik. Umarım faydalı bir eğitim olur. Gönüllü olarak bizi kırmayıp büyük bir özveriyle eğitimimize öncülük eden klinik psikolog Ahmet Sert’e, her zaman desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Neşet Tarhan’a, kulüp antrenörlerime ve yoğun katılım sağlayan değerli sporcu ailelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

BİRÇOK KURSU BÜNYEMİZDE BARINDIRIYORUZ

Çocukların eğitim ve spor konularında başarılı olmaları için her türlü fırsatı sağladıklarını belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Çocukların dersleri kadar spor hayatlarını da düşünmemiz gerekmektedir. Küçük yaştan itibaren spor yapan bir çocuğun yaşıtlarına göre daha başarılı, sağlıklı ve aktif olduğu gözlenmektedir. Bu yüzden çocuklarımızı spora yönlendirmek için birçok kursumuzu bünyemizde barındırıyoruz. Mezitli Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübümüzün Başkanı Milli Tenisçi İlkim Hanım çok başarılı çalışmalara imza atıyor. Sporun çocuğun gelişimi üzerindeki etkisi hakkında aileleri bilinçlendirmek amacıyla ‘Sporcu Ebeveyni Olmak’ sloganıyla başlatılan eğitimlerin çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Bu eğitimlerin devamının geleceği inancıyla emeği geçenlere sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA