26 Nisan 2024 Cuma

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

CHP Tarsus Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal oldu


Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Gençlik Kolları Olağan Genel Kurulu yapıldı. İlçe binasında gerçekleştirilen ,iki listenin yarıştığı Genel Kurul’da Gençlik kolları Tarsus İlçe Başkanlığına Adil Bal seçildi.

 

Tarih : 2 Mart 2020 Pazartesi 07:21   Okunma : 1475

Cumhuriyet  Halk Partisi  Tarsus İlçe Gençlik Kolları Olağan Genel Kurulu yapıldı. İlçe binasında gerçekleştirilen ,iki listenin yarıştığı Genel Kurul’da  Gençlik kolları Tarsus İlçe Başkanlığına Adil Bal seçildi.

 Tarsus Gençlik Kolları Genel Kuruluna CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel,gençlik kolları ilçe başkanları ,Belediye Meclis üyeleri, ilçe yöneticileri ve  partililer yoğun katılım gösterdi.

Divan başkanlığını Av. Semra Kabasakal,Divan üyeliklerini  Kadın kolları ilçe Başkanı Meryem Kır,önceki dönem gençlik kolları ilçe başkanı Alican Çırak'ın yaptığı genel kurul, Şehitler için saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, gençlere yönelik yaptığı konuşmasında, “Her gittiğim yerde söylediğim şeyi burada da söylemek istiyorum. Bu partinin gençliğini, partinin iş gücü olmaktan çıkartıp, partinin öz gücü haline getirmemiz lazım. Hepimiz bunun için çaba harcayacağız. Bu partinin sizin enerjinize, birikiminize, hayatı sizden daha büyük olan farklı bir bakış açısına ihtiyacı var. Biz deneyimlerimizi sunacağız. Ama tüm bunları sizlerle, gençlerle, kadınlarla birlikte yapacağız. Yolumuz uzun ancak zor değil; sizlerle birlikte yürüyeceğiz” diye konuştu.

Başkan Varal, gençlerin siyasete girmesinin önemine değinerek, “Kutuplaşma ortamından siyasetin çıkabilmesinin yolu, kızmak yerine onları anlamaya çalışmak ve “nasıl destek alırızı” aramak olmalıdır. Örgütten başka elimizde bir şey yok. Şunu net bir şekilde görmemiz gerekir ki, Türkiye’yi bu ortamdan çıkartacak en önemli unsur gençlerin siyasete katılımıdır. Yegane başarı yolu gençlerin siyasete daha aktif katılımı ile mümkündür. Gençler siyasete etkili katılmadan ciddi değişim ve yenilenme imkanı yok” şeklinde konuştu.

Genel Kurul’da yeniden aynı göreve talip olan başkan Veysel Motu ise uzun yıllardır CHP Gençlik Kollarında görev yapmaktan onur ve şeref duyduğunu ifade etti. Motu, “Parti içi Demokrasinin işlemesi için yeniden aday oldum. Hangi sonuç çıkarsa çıksın, partimiz için emek harcamaya, ter dökmeye devam edeceğim” dedi.

Partili gençlerin desteğini alarak Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Adil Bal ise konuşmasında, “Bizler Cumhuriyet Halk Partisi gençliğine, kimseyi dışlamayan, ayırmayan ve hizipçilik yapmayan bir anlayış getireceğiz. Herkese eşit mesafede olup, sadece partimiz için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

 İki listenin yarıştığı seçimlerde adaylar centilmenlik örneği göstererek birbirlerine oy verdiler.

 Oylama sonucunda 99 oy alan Adil Bal, CHP Tarsus İlçe Gençlik Kolları Başkanlığına seçilirken, Veysel Motu 50 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı.

 Adil Bal başkanlığında oluşan CHP Tarsus İlçe Gençlik Kolları yönetiminde şu isimler yer aldı:

 Fatih Akkoyun, Ulaş Altundal, Seda Aslan, Batuhan Kıraç, Hüseyin Ebedi, Eren Tahsin Güvençli, Oğuzcan İlk, Yağmur Merve İşlek, Murat Olgaç, Özgün Özlem.

 YEDEK ÜYELER: Nadir Okul, Dilara Ayas, İbrahim Doğan, Yasin Ocakoğlu, Hakan Arı, Didem Pan, Bedir Hasırcı, Vedat Aydın Doğan, Sinem Çakır, Semih Çakırbey.

 Genel Kurul sonunda yeni Başkan Adil Bal, emeklerinden dolayı Veysel Motu’ya plaket verdi.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, TARSUS İLÇE ÖRGÜTÜ, GENÇLİK KOLLARI OLAGAN GENEL KURULU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA