28 Nisan 2026 Salı

16:54   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı... ESKI TUNCELI VALISI TUNCAY SONEL’IN TUTUKLULUĞUNA ITIRAZ REDDEDILDI   16:53   DORUK MADEN IŞÇILERI OTURMA EYLEMINDE: "BIZ DEVLETE MI SALDıRıYORUZ, VATAN HAINI MIYIZ, BIZIM ETRAFıMıZı KUŞATıYORSUNUZ?"   16:23   DORUK MADENCILIK IŞÇILERININ ENERJI BAKANLıĞı’NA YÜRÜYÜŞÜNE POLIS MÜDAHALE ETTI... BAŞARAN AKSU: "BAKANLAR KAVGA ETMEK ISTIYORSA BURADAYıZ"   16:19   İBB DAVASı’NDA 27. GÜN...MEHMET PEHLIVAN: "BENI KıZıMDAN AYRı TUTMANıZıN EK GEREKÇESI NEDIR?"   16:18   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASı KAPSAMıNDA GÖZALTıNA ALıNAN 2 KIŞI ADLIYEYE SEVK EDILDI   15:32   78 BARODAN ORTAK AÇıKLAMA: ‘SAVUNMA HAKKı YAPAY ZEKAYA DEVREDILEMEZ’   13:57   AZIZ İHSAN AKTAŞ SUÇ ÖRGÜTÜ DAVASı... TAHLIYE EDILEN CEYHAN BELEDIYE BAŞKANı AYDAR: "MAHKEMELER DEDIKODULAR ÜZERINDEN YÜRÜMEZ"   13:53   CHP HEYETI KAHRAMANMARAŞ’TAKI OKUL SALDıRıSıNDA HAYATıNı KAYBEDENLERIN AILELERIYLE GÖRÜŞTÜ... CHP’LI ASU KAYA: "AILELER ÇOCUKLARıNıN ŞEHIT SAYıLMASıNı VE ISIMLERININ YAŞATıLMASıNı ISTIYOR"   13:51   AYM’NIN 64. KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ... BAŞKAN KADIR ÖZKAYA:    13:48   İBB DAVASı’NDA 27. GÜN... SANıK AVUKATLARıNıN REDDIHAKIM TALEBI REDDEDILDI, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN’IN "SAVUNMA SıRASıNıN ÖNE ALıNMASı" TALEBI KABUL EDILDI   09:59   DÖRT MEVSIM GEÇTI, HASRET BITMEDI! TUTUKLU İBB ÜST DÜZEY YÖNETICISININ EŞINDEN YÜREK BURKAN PAYLAŞıM   09:40   MERSIN’DE NOTALAR ENGEL TANıMıYOR! ENGELSIZ YAŞAM MERKEZI’NDEN KALPLERE DOKUNAN RITIMLER   07:55   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU ÇıKıŞı: ’HUKUKU BANA EMANETTIR!’   21:53   YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ KRIZI KAPıDA! 78 BARODAN ADALET BAKANLıĞı’NA ORTAK İSYAN: ’SAVUNMA ROBOTLARA DEVREDILEMEZ!’   21:40   VAHAP SEÇER’DEN TBB SEÇIMI ÖNCESI NET MESAJ: ’GÖREVE DEVAM EDECEĞIZ!’   09:50   MERSIN ONU UNUTMADı! ŞEHIT İTFAIYECI NAZMI ÇELIKKAYA DUALARLA ANıLDı   09:19   RESMI GAZETE’DE GECE YARıSı MESAISI: MEB BAKAN YARDıMCıSı DEĞIŞTI, DEV KURUMLARDA ÜST DÜZEY ATAMALAR!   09:16   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA KRITIK GELIŞME: TUNCELI’DE İKI GÖREVLI GÖZALTıNA ALıNDı!   19:06   ÖZGÜR ÖZEL: "EN GENIŞ ARA SEÇIME DE VARıM. NE KADAR GENIŞLETMEK ISTIYORLARSA BEN ORADA VARıM, HODRI MEYDAN"   16:02   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A "GÖRÜŞME" YANıTı... ÖZGÜR ÖZEL: "ÜLKENIN BIRINCI PARTISIYIM, IHTIYAÇ VARSA ELBETTE IKINCI PARTIYLE GÖRÜŞÜRÜM"  
 
     
   

Erdemli Belediyesi Nöbetçi Personel Uygulamasına Geçiyor


Koronavirüs ile mücadelede büyük eforsarfeden Erdemli Belediyesi, önlem amaçlı faaliyetlerine dezenfeksiyon işlemleri, denetimler ve bilgilendirme faaliyetleri ile devam ederken; belediye olarak kurum içinde de tedbirlerini uygulamaya koydu.

 

Tarih : 23 Mart 2020 Pazartesi 17:53   Okunma : 1870

Koronavirüs ile mücadelede büyük eforsarfeden Erdemli Belediyesi, önlem amaçlı faaliyetlerine dezenfeksiyon işlemleri, denetimler ve bilgilendirme faaliyetleri ile devam ederken; belediye olarak kurum içinde de tedbirlerini uygulamaya koydu.

Cumhurbaşkanlığının yayınladığı idari izin genelgesine uygun olarak her birimde iş akışı ve hizmeti sekteye uğratmayacak şekilde en az bir tane personel bulunması ve diğer personellerin idari izine ayrılması ya da uzaktan interaktif erişim yoluyla çalışmalarına devam etmeleri  şeklinde uygulama hayata geçirildi. Bu uygulama kapsamında belediyede personel sayısı asgari düzeye çekilerek sosyal izolasyon kurallarının uygulanmasına geçilmiş oldu. Belediyede hem hizmet akışı sekteye uğramıyor, resmi evrakların ikamesi sağlanıyor ve personeller de koronavirüsün yayılmasına önlem amaçlı evlerinde kalıyor.

Belediyeye Girişlerde Ateş Ölçümü ve Dezenfektan Zorunluluğu

Erdemli Belediyesi’nde alınmış olan kurum içi tedbirler kapsamında belediyeye gelen vatandaşların ateşleri ölçülüyor. Normal seviyede vücut ısısı değerlerine sahip vatandaşlar için işleme devam edilerek; ateş derecesi yüksek vatandaşlar hastaneye yönlendiriliyor. Tedavi olunduğuna dair belge ile gelerek vücut ısısı normal seviyeye ulaşmış olması koşuluyla işlemlerine belediye içerisinde devam ediliyor.  Vatandaşlara belediyeye giriş yaparken de dezenfektan kullandırılıyor.

Ön Büro Benzeri Uygulama İle Vatandaşların İşlemleri Zemin Katta Gerçekleşiyor

Belediye Binası girişinde zemin kat danışmada oluşturulan ek birimde; her gün nöbetçi bir amir eşliğinde görevli personel vatandaşları karşılıyor. Oluşturulan ön büro; işlem için gelen vatandaşların işlemlerini soruyor, yapılacak işlemlerin vatandaşın belediye binasına girmeden gerçekleştirilmesi için uğraşılıyor. Tek bir işlem için gelen birden fazla kişi içeri alınmıyor, sadece talepemuattap kişinin belediye binasına girişi sağlanıyor.

Dezenfeksiyon Ekipleri Her Sabah Belediye Hizmet Binasında Koordine Ediliyor

Her sabah belediye hizmet binası önünde sahada dezenfeksiyon işlemlerini yürüten ekipler toplanarak, yürütülecek faaliyetlerin planlaması yapılıyor. Koronavirüs ile mücadele için belediye bünyesinde oluşturulan komisyondaki doktor ve kimyagerler; saha ekiplerini iş güvenliği açısından bilgilendiriyor.

Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, MÜKERREM TOLLU, ADEM ASLAN, ERDEMLİ BELEDİYESİ NÖBETÇİ PERSONEL UYGULAMASINA GEÇİYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA