18 Nisan 2024 Perşembe

16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR   11:52   AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI TÜRKİYE`DE KADINA YÖNELİK ŞİDDET ARAŞTIRMASININ ÜÇÜNCÜSÜNÜ YAPACAK   11:33   UZMAN ERBAŞLARIN SÖZLEŞMESİNİN FESHİ...ANAYASA MAHKEMESİ, TAKSİRLİ SUÇLARDA SÖZLEŞMENİN FESHİNİ ÖNGÖREN YASA HÜKMÜNÜ İPTAL ETTİ   11:23   HAKKINDA 10 YIL 5 AY HAPİS CEZASI BULUNAN FEHMİ ORAL MEŞE HAVALİMANINDA YAKALANDI   11:21   DENİZ YÜCEL: "DÜNYANIN MÜLTECİ KAMPI, ÇÖP KONTEYNERİ OLDUĞUMUZ YETMEDİ, ŞİMDİ DE ÖLÜM ÜLKESİ OLDUK"   11:19   METEOROLOJİ, 13 İLDE KUVVETLİ RÜZGAR VE KISA SÜRELİ FIRTINA UYARISI YAPTI  
 
     
   

Büyükşehir Ekipleri, Tarsus’ta Caddeleri Dezenfekte Ediyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı tüm birimleriyle mücadelesini sürdürüyor.

 

Tarih : 27 Mart 2020 Cuma 20:20   Okunma : 973

Büyükşehir Belediyesi, 4 merkez ilçenin yanı sıra diğer ilçelerde de Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı tüm birimleriyle mücadelesini sürdürüyor.

Büyükşehir ekipleri, Tarsus’ta yolları aralıksız olarak dezenfekte ediyor. Çalışmalar kapsamında Tarsus kent merkezinde bulunan cadde ve bulvarlar, tanklarında dezenfektan sıvı bulunan arazözler vasıtasıyla sulandı. Büyükşehir ekipleri, tüm yolcu duraklarını dezenfekte ederken, bağlı mahallelerde de çalışmalar aynı şekilde yürütülmeye devam ediyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı tüm birimleriyle mücadelesini sürdürüyor. 4 merkez ilçenin yanı sıra diğer ilçelerde de gece-gündüz çalışma yürüten Büyükşehir ekipleri, kırsal ve ova mahallelerde de dezenfeksiyon ve ilaçlama çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Tarsus kent merkezinde caddeler dezenfekte edildi.

Tüm cadde ve bulvarlar dezenfekte edildi

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı Park ve Bahçeler Birimi ekipleri tarafından, tanklarında dezenfektan sıvı bulunan iki arazöz aracılığıyla Tarsus kent merkezindeki tüm cadde ve bulvarlar sulandı. Ekipler, Tarsus Yaş Sebze ve Meyve Hal Kompleksi içerisinde de aynı şekilde dezenfektan sıvı ile sulama çalışması gerçekleştirdi, yolcu durakları da dezenfekte edildi.

Bağlı mahallelerde de çalışmalar gerçekleştiriliyor

Tarsus kent merkezinde bulunan 45 mahallede, dezenfekte çalışması yürüten Büyükşehir ekipleri, kamuya açık alanlar ve binalar, banka şubeleri ile ATM’leri ve daha birçok noktada aralıksız olarak dezenfekte çalışması yürütüyor.

Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Mezarlık İşleri Birimi bünyesinde oluşturulan 5 ayrı ekip ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’na bağlı personellerden oluşan ekipler, Tarsus merkeze bağlı mahallelerde de dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

Büyükşehir ekipleri ayrıca, çöp konteynerleri, su birikintilerinin olduğu alanlar, kanallar, kanalizasyon sistemleri, otluk alanlar ile halkın ortak kullandığı parklar ve çocuk oyun alanlarında sivrisinek, pire, karasinek, ot sineği, uçkun, larva ve diğer zararlılara karşı ilaçlama faaliyetleri yürütüyor. Ekipler ayrıca vatandaşlardan veya muhtarlardan gelen talep üzerine apartmanların bodrumları gibi lokal alanlarda da fare ve diğer zararlılara karşı ilaçlama çalışması yapıyor.

Silifke’de de çalışmalar sürüyor

Silifke İlçesi’ndeki caddeler de Mersin’in tüm ilçelerinde yapılan çalışmalar kapsamında sabahın erken saatlerinde dezenfekte edildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA