26 Mart 2026 Perşembe

16:49   İSPANYA BAŞBAKANı: İSRAIL, LÜBNAN’A GAZZE’DEKIYLE AYNı YıKıMı YAŞATMAYı HEDEFLIYOR   16:43   İBB DAVASı’NDA 10. GÜN... TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MEHMET MURAT ÇALıK SAVUNMASıNA BAŞLADı: "ALNıMıN AKıYLA BU SÜRECIN IÇINDEN ÇıKACAĞıM"   16:42   MUHSIN YAZıCıOĞLU, MEZARı BAŞıNDA ANıLDı... REMZI ÇAYıR: "ONUN YOLUNU IKTIDAR YAPMAK HEPIMIZIN GÖREVI"   16:42   TBMM’DE SÜREÇLE ILGILI MÜSTAKIL VE GEÇICI YASA HAZıRLıĞı… TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ ILE GRUP KOORDINATÖRLERININ TOPLANTıSıNıN GELECEK HAFTA YAPıLMASı PLANLANıYOR   14:06   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL: “TARSUS’A ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıLıYOR!”   14:05   TOROSLAR BELEDIYESI KıRSALDA ULAŞıM GÜVENLIĞINI ARTıRıYOR   14:04   GELECEĞIN ÇEVRECILERI YENIŞEHIR’DE YETIŞIYOR   14:01   HAKKıNDA GÖZALTı KARARı ÇıKARıLAN OYUNCU HANDE ERÇEL: "EĞITIMIM IÇIN YURT DıŞıNDAYıM, ÜLKEME DÖNEREK GEREKLI AÇıKLAMALARı YAPACAK VE IFADEMI VERECEĞIM"   14:01   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... AHMET DAVUTOĞLU’NDAN AKıN GÜRLEK’E: "TAZMINAT DAVASı AÇMAK YERINE ’BENIM HER ŞEYIMI ARAŞTıRıN, BEN BURADAYıM’ DEYIN"   11:45   KıYıLARıN GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: VAHAP SEÇER’DEN TÜRKIYE İÇIN ‘MAVI YOL HARITASı’ HAMLESI!   10:30   NAKLIYECIDEN "KONTAK KAPATMA" RESTI! MAZOT ZAMLARı TEKERLEĞI DURDURDU: "ANKARA’YA GIDENE KADAR ZARAR EDIYORUZ"   07:30   ÜNLÜ İSIMLERE ŞOK UYUŞTURUCU OPERASYONU: FIKRET ORMAN, BURAK ELMAS VE HANDE ERÇEL HAKKıNDA KARAR!   07:03   15 BARODAN ORTAK TEPKI: GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR!   20:02   MERSIN’DE DEV ROTA: TARIHI KILIKYA YOLU BAYRAMDA DOĞA TUTKUNLARıNıN AKıNıNA UĞRADı!   19:36   DOĞUBEYAZıT’TAKI ASKERI ARAÇ KAZASıNDA ŞEHIT SAYıSı 2 OLDU   19:32   İBB DAVASı’NDA 9. GÜN... TUTUKLU RESUL EMRAH ŞAHAN: "72 KATLı GÖKDELEN YAPMAK ISTEDILER, KARŞı ÇıKTıK. GÖRMEZDEN GELSEYDIM BUGÜN BURADA OLMAZDıM"   19:31   AYŞE TOKYAZ CINAYETI DAVASıNDA IKINCI DURUŞMA... CHP’LI NAZLıAKA: “AYŞE’NIN HAYKıRıŞı HAVADA ASıLı KALMAYACAK”   15:52   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN AK PARTILI MILLETVEKILLERINE: "ELINIZDEKI BELGELERI BIR GENEL BAŞKANA GÖTÜRECEKSENIZ, BU GENEL BAŞKANA DEĞIL, AK PARTI’NIN GENEL BAŞKANıNA GÖTÜRÜN KARDEŞIM"   15:50   CHP GRUP TOPLANTıSı... EMINE ÜLKER TARHAN CHP’YE DÖNDÜ   14:46   İBB DAVASı’NDA 9’UNCU GÜN... ALTAN ERTÜRK: "143 EYLEMDEN OLUŞAN IDDIANAMEDE, ÇEYREK EYLEMDEN DOLAYı 6 AYDıR BOŞU BOŞUNA ÇOCUKLARıMDAN UZAK TUTUKLUYUM"  
 
     
   

Toroslar Belediyesi’nden Örnek Proje, Gençlerle Yaşlıları Konuşturuyor


Toroslar Belediyesi, Türkiye’de bir ilk olan ‘Büyüklere Vefa, Haydi Onları Ara’ sosyal sorumluluk projesi başlattı. Proje kapsamında ‘Büyüklere vefa’ hattı kurarak kendilerine ulaşan vatandaşları, evden çıkamayan 65 yaş ve üstü vatandaşlarla konuşturan Belediye, 2 günde onlarca genç gönüllüyü, yaşlı vatandaşlarla görüştürdü.

 

Tarih : 27 Mart 2020 Cuma 21:29   Okunma : 1696

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, koronavirüs tedbirleri kapsamında evden çıkamayan ve evde yalnız kalan 65 yaş üstü vatandaşlara moral vermek amacıyla başlattıkları ‘Büyüklere Vefa, Haydi Onları Ara’ sosyal sorumluluk projesiyle gönül bağları kurduklarını söyledi. "Sadece merhaba çok şeyi değiştirir” diyen Başkan Yılmaz,  “Toroslar Belediyesi Büyüklere Vefa Hattı’nın 0850 533 33 30 numaralı telefonunu arayan vatandaşlarımızı, evinde yalnız kalan 65 yaş üstü vatandaşlarımızla konuşturuyoruz. Hal hatır sorarak, kendilerine moral desteği vermelerini istiyoruz. Uygulamadan gençler de, büyüklerimiz de çok memnun. Bu sayede gönül bağları kuruyoruz” dedi.

İLETİŞİM KÖPRÜSÜ OLUYORUZ

“Böyle bir sosyal sorumluluk projesiyle büyüklerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu göstermek ve kendilerini yalnız hissetmemelerini istedik" ifadelerini kullanan Başkan Yılmaz, “Büyüklerimizi bir telefonla mutlu etmek elimizde. Vatandaşlarımızın ve özellikle gençlerimizin, tek başına yaşayan büyüklerimizi arayıp, halini hatırını sormalarını, moral vermelerini ve Koronavirüs kaygısını hep birlikte atlatmayı istedik. Evinde yalnız kalan, dışarı çıkamayan büyüklerimizin yanında olalım. Büyüklerimizle dertleşmek, konuşmak isteyen vatandaşlarımız 0850 533 33 30 numaralı telefonu arayabilirler. Biz de irtibata geçtiğimiz büyüklerimizi vatandaşlarımıza yönlendirelim" şeklinde konuştu.

Büyüklere Vefa Hattı’nı arayarak 65 yaş üstü vatandaşlarla konuşmak isteyenler, Toroslar Belediyesi ekiplerince kurulan sistem üzerinden iletişim kurarak, moral desteği veriyor. Çağrı merkezi görevi gören Büyüklere Vefa Hattı kapsamında kişisel güvenlik bilgileri de tamamen korunuyor.

Paylaş :
Etiketler :  TOROSLAR BELEDİYESİ, ATSIZ AFŞİN YILMAZ, BÜYÜKLERE VEFA, HAYDİ ONLARI ARA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA