29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Geleneksel MÜSİAD Pikniği Anneler Gününde daha bir anlamlı geçti..


MÜSİAD Mersin Şubesi üyelerin aileleriyle yoğun katılımı ve Mersin protokolünün de yer alması ile Erdemli Alata Tesislerinde bu sene altıncısı düzenlenen

 

Tarih : 16 Mayıs 2017 Salı 01:56   Okunma : 1800

 MÜSİAD Mersin Şubesi üyelerin aileleriyle yoğun katılımı ve Mersin protokolünün de yer alması ile Erdemli Alata Tesislerinde bu sene altıncısı düzenlenen "Geleneksel MÜSİAD Pikniği" Anneler Günü olması dolayısıyla da ayrı bir anlam kazandı.

 6. Geleneksel MÜSİAD Pikniğine, Ak Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, Akdeniz İlçe Başkanı Zafer Şahin Özturan,  Ak Parti İstanbul Milletvekili Burhan Kuzu, Mersin Milletvekili Hacı Özkan ,ÇUGİDER Yönetim Kurulu Başkanı Mazlum Balkan, İl Müftüsü Dursun Ali Coşkun, İŞKUR Mersin İl Müdürü Mustafa Kutlu ve Mersin Müsiad üyeleri aileleri ile birlikte katıldı.

MÜSİAD Mersin Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Kayacı'nın  etkinlikte Sabah kahvaltısnın ardından  yaptığı konuşmada, MÜSİAD'ın her yıl geleneksel olarak düzenlediği pikniğin bu yıl 6. sını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşamakta olduklarını belirterek, "Amacımız Müsiad üyelerinin aileleriyle bir araya gelerek bu şenlikte güzel vakit geçirmeleri ve kaynaşmalarıdır. Üyelerimiz aileleriyle sportif yarışmalarımızla, çocuklara yönelik animasyon gösterilerimizle, kahvaltı ve yemek ikramlarımızla dolu dolu bir geçirme imkanı buluyor. Bu kaynaşma ile huzur içerisinde yazı karşılamış oluyoruz. 14 mayıs anneler gününe denk gelmesi vesilesi ile de annelere gül ve çocuklara da hediyeler dağıttık. Futbol, okçuluk, bocce, voleybol ve bir çok sportif alanda antrenörler eşliğinde aktivite ve yarışmalar yapıldı. Herkesin güzel bir gün geçirmesi için her türlü çalışmalarımızı yaptık.

Bizim sosyal sorumluluklarımız var. Sosyal sorumlulukların olmadığı bir ülkede insanlar huzursuz ve mutsuz olurlar. Para kazanmak ve hep iş dünyasında olmak bizleri bir yere getirmez. Aileler çocuklar bu huzur ve mutluluğu yaşamalıdırlar.Her şeyden önce toplumda buna ihtiyacı olan çocuklarımız var . Biz bunların hepsini çağırıyoruz,.Sadece üyelerimizin aileleri ve çocukları değil, yetimleri de çağırıyor ve ihtiyaçlarını gideriyoruz. Bunun dışında okullarda yeni bir projeler yürütüyoruz. Resim, tiyatro, satranç, kütüphane vb. yani bir çok alanda çocuklarımıza kazandırmak için çalışmalarımız sürüyor.

Bizler çevreye , halka, topluma duyarlı olmadığımız sürece iş dünyasında olmamız bir şey ifade etmez. Bizim sosyal sorumluluklarımızı yerine getirme zorunluluğumuzu ve sorumluluğumuzu yerine getirmeye çalışıyoruz. İnsanların gülmesi, oynaması ve birliktelik sergilemesi bizim için mutluluk kaynağıdır. Biz bunları başarabiliyorsak kendimizi iş insanı olarak görür ve biz de varız deriz."dedi

Milletvekilleri Burhan Kuzu ve Hacı Özkan da yaptıkları konuşmalarda Anneler gününü kutladılar. Konuşmaların ardından Anneler Günü olması ile de orada bulunan tüm kadınlara gül dağıtılırken, çocuklara da uçurtmalar ve çeşitli hediyeler verildi.

Etkinlik, çocuklar için palyaço eşliğinde eğlence, yetişkinler için futbol maçı ve çeşitli sportif aktivitelerle devam etti. Öğle yemeğinin ardından yarışmalar ve diğer etkinlikler gün boyunca sürdü.

 

Paylaş :
Etiketler :  müsiad mersin şubesi, anneler günü, hakan kayacı, cesimercik, hacı özkan.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA