17 Nisan 2026 Cuma

22:30   İZMIR’DE ’MESLEK FABRIKASı’ HATTıNDA TANSIYON YÜKSEK: ’BIZI BINALARLA YıLDıRAMAZLAR!’   18:40   ’İSTANBUL DEPREMINDE ORAYA CESET TORBASı YETIŞMEZ!’ İBB DAVASıNDA TÜYLERI ÜRPERTEN SAVUNMA   18:30   OKULLARDA SILAHLı SALDıRı DEPREMI: İSTANBUL’DA ÖĞRENCILER SOKAKLARA DÖKÜLDÜ! "ÖLMEYE DEĞIL OKUMAYA GELDIK"   16:44   GÜLISTAN DOKU’NUN ANNESI BEDRIYE DOKU: KıZıMıN KEMIKLERINI ISTIYORUM   15:54   KESK VE EĞITIM SEN’DEN MEB ÖNÜNDE ÇAĞRı: "OKULLARıN GÜVENLIKLI HALE GETIRILMESINI ISTIYORUZ, ORTAK TALEP BUDUR"   15:52   SıNıR TANıMAYAN GAZETECILER’DEN SOSYAL MEDYA PLATFORMU X HAKKıNDA DEZENFORMASYON GEREKÇESIYLE YENI SUÇ DUYURUSU   15:47   CHP’LI VELI AĞBABA: "BU AKAN KANLARıN DA BU ÖĞRENCILERIMIZIN, BIR ÖĞRETMENIMIZIN DE SORUMLULUĞU MILLI EĞITIM BAKANı’NDADıR"   15:14   ADıYAMAN BALYANLıLAR DERNEĞI’NDEN OKULDA ŞIDDET TEPKISI: "OKULLAR SILAHıN DEĞIL, KALEMIN YUVASıDıR!"   15:07   EMEKLILERDEN EĞITIMDE ŞIDDETE SERT TEPKI: "OKULLARıMıZı ŞIDDET SARMALıNDAN KURTARıN!"   14:50   KAHRAMANMARAŞ’TAKI OKUL SALDıRıSıNDA YAŞAMıNı YITIRENLER SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   14:46   OKULLARDAKI SILAHLı SALDıRıLAR... EĞITIM-İŞ VE HÜRRIYETÇI EĞITIM SENDIKASı ÜYELERININ, SALDıRıLARı PROTESTO ETMEK IÇIN GÜVENPARK’A YÜRÜMESINE IZIN VERILMEDI   14:37   CHP’LI KORAL ÖMÜR’DEN ANKARA DÖNÜŞÜ AÇıKLAMA: "HODRI MEYDAN, TESLIM OLMAYACAĞıZ!"   12:29   BAŞKAN YıLDıZ SÖZÜNÜ TUTTU: TOROSLAR’ıN GENÇLERINE EĞITIM CAN SUYU!   11:40   TARSUS’UN 10 BIN YıLLıK SıRLARı BU KITAPTA TOPLANDı! KLEOPATRA’DAN ŞAHMERAN’A DEV ESER   10:50   MERSIN’DE BILIM PATLAMASı! MERCAN 100. YıL BILIM MERKEZI 200 BIN BARAJıNı AŞTı   10:15   AKDENIZ’IN KIMYA GÜCÜ ENGEL TANıMıYOR: İHRACAT %12 ARTıŞLA ŞAHLANDı, BAZı PAZARLARDA %1000’LIK SıÇRAMA YAŞANDı!   09:20   MERSIN’DE EZBER BOZAN PARK: "KEŞKE BURADA YATSAK DA HIÇ GITMESEK!"   09:15   CHP’DE DEV ‘SAHA’ HAREKÂTı BAŞLıYOR! ÖZGÜR ÖZEL TALIMATı VERDI: MAYıS AYıNDA HERKES SOKAKTA!   08:45   TBB’DEN OKUL SALDıRıLARıNA SERT TEPKI: ’SADECE CEZALAR YETMEZ, SISTEM DEĞIŞMELI!’   08:29   KAHRAMANMARAŞ’TAKI OKUL SALDıRıSıNDA YENI GELIŞME: SALDıRGANıN BABASı TUTUKLANDı!  
 
     
   

Erdemli Belediyesi Vatandaşları Virüsten Koruyor


İlçenin dört bir yanında dezenfeksiyon atağı başlatarak koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı tedbir çalışmalarını özenle gerçekleştiren Erdemli Belediyesi, yeni bir hizmete daha imza attı. Toplum sağlığına verdiği önemle takdir toplayan Erdemli Belediyesi, tek bir vatandaşa dahi virüsün bulaşmaması için topyekûn mücadelesini devam ettirirken, şimdi de ilçede yaşanan maske talebine cevap verebilmek adına standartlara uygun maske dağıtımına başladı.

 

Tarih : 15 Nisan 2020 Çarşamba 00:38   Okunma : 1601

Yeni Tip Koronavirüs (COVID-19) salgını sonrası dezenfeksiyon çalışmaları ile virüse karşı tedbir amaçlı topyekûn seferberlik başlatan Erdemli Belediyesi, yeni bir hizmete daha imza attı. Erdemli Belediyesi, COVID-19 ile mücadele kapsamında açıklanan yeni önlem çalışmalarının ardından, vatandaşa ilk etapta dağıtılacak maske için harekete geçti. Belediye Başkanı MükerremTollu’nun talimatıyla koronavirüsle mücadele kapsamında teyakkuz halinde olan belediye ekipleri, ilçede yaşanan maske talebine cevap verebilmek adına; hijyen koşulları dikkate alınarak esnaf ve vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımına başladı. Maske dağıtım uygulamasını değerlendiren vatandaşlar ve esnaflar ise yapılan çalışmanın çok güzel olduğunu belirterek,Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’ya teşekkürlerini ilettiler.

Tollu: “Sosyal Belediyecilik Anlayışı İle Her Zaman Vatandaşımızın Yanındayız”

Konu ile ilgili yaptığı açıklamada; koronavirüs(COVID-19) salgınına karşı mücadele kapsamında tedbiri üst düzeyde tutmak gerektiğine işaret eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, dezenfeksiyon çalışmalarına periyodik olarak devam ettiklerine dikkat çekerek, sosyal belediyecilik anlayışı ile her zaman vatandaşın yanında olduklarını söyledi.‘Toplum sağlığı her zaman önceliğimizdir’ açıklaması yapan Tollu, zorlu süreçte Erdemlililerin ihtiyaçlarını gidermek adına tüm tedbirleri aldıklarının altını çizdi. Başkan Tollu, maske dağıtımına ilişkin yaptığı açıklamada ise “Koronavirüs salgınını önlemek adına her türlü çalışmayı belediye olarak gerçekleştiriyoruz. Koronavirüsle mücadele kapsamında aldığımız tedbirlere bir yenisini daha ekledik. Maske temininde sorun yaşayan ve zorunlu olarak evlerinden çıkmak durumunda olan vatandaşlarımızın toplu alanlarda maskesiz dolaşmalarını önlemek ve virüsün bulaşma ihtimalini düşürmek adına önem arz eden maskeleri esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ulaştırıyoruz. Bu süreci çok dikkatli ve hijyen kurallarına uygun hâlde geçirelim istiyoruz. Bu bağlamda fedakârlık yaparak bu sürecin atlatılmasına katkı veren ve gece gündüz toplumun sağlığı için mesai harcayanpersonellerime teşekkürlerimi iletiyorum. Amacımız; Erdemlimizde topyekûn önlem alarak tamamen hijyenik koşullarda bir Erdemli sağlamaktır. Salgının küresel, mücadelenin ulusal olduğunu unutmayalım.Lütfen zorunlu olmadıkça evlerinizden çıkmayınız.Bu sorunu da yine el birliği içinde hep birlikte aşacağız”ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  ERDEMLİ BELEDİYESİ, MÜKERREM TOLLU, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA