6 Haziran 2026 Cumartesi

16:01   ÖZGÜR ÖZEL GÜMÜŞHANE’DE: ARTıK MESELE BU PARTI IÇIN GEREKIRSE KURBAN OLMAK AMA BAŞARıLı OLMAK   15:48   KILIS BELEDIYE BAŞKANı HAKAN BILECEN, CHP’DEN ISTIFA ETTI   15:48   İSMAIL ARı’NıN DURUŞMASı ÖNCESINDE BASıN MESLEK ÖRGÜTLERINDEN AÇıKLAMA   15:47   ÖZGÜR ÖZEL, TRABZON’DA İMAMOĞLU’NUN KAYıNPEDERI FEHMI KAYA’Yı HASTANEDE ZIYARET ETTI   15:45   ARZU ÇERKEZOĞLU’NDAN ÇAĞRı: AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNA GERILEYEN ÜCRETLERI DERHAL REVIZE EDIN   15:13   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI ALI BOZAN’DAN İBAN MAĞDURLARı İÇIN KANUN TEKLIFI   14:17   MERSIN BAROSU: ”YOKSULLUK NAFAKASı, KADıNLARıN EKONOMIK GÜVENCESI VE EŞITLIK HAKKıNıN BIR PARÇASıDıR”   14:11   YENIŞEHIR’DE GERI DÖNÜŞÜM SEFERBERLIĞI   14:06   TARSUS BELEDIYESI YOL BAKıM ÇALıŞMALARıNı SÜRDÜRÜYOR   10:01   SIYASET KULISI BU HAMLEYLE ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL TRABZON’DAN ÖYLE BIR MESAJ VERDI KI...   09:23   MERSIN’DE SANAT RÜZGARı! BÜYÜKŞEHIR’IN ÜCRETSIZ KURSLARıNDA EĞITIM ALANLAR ARTıK SAHNEYE HAZıR   23:38   TBB BAŞKANı VAHAP SEÇER’DEN MUSTAFAPAŞA ÇıKARTMASı: ’DENEYIMLERIMIZI VE GÜCÜMÜZÜ PAYLAŞACAĞıZ!’   21:17   YEREBATAN SARNıCı İÇIN FLAŞ KARAR! MAHKEME İBB’NIN TAHLIYESINI DURDURDU   20:11   CHP’DE DEPREM ÜSTÜNE DEPREM! YDK TOPLANDı: İHRAÇ KARARLARı İPTAL EDILDI, ŞERHLER HAVADA UÇUŞTU!   19:23   BETON VE ASFALT YETMEZ! BAŞKAN SEÇER’DEN TÜRKIYE’YE ÖRNEK OLACAK ‘DEMOKRASI’ ÇıKıŞı: ’YAPTıĞı İŞE %50 BAŞARıYLA BAŞLAR’   16:15   DORUK MADENCILIK: 15 MAYıS’TA IŞTEN AYRıLAN ÇALıŞANLARıN TÜM YASAL HAKLARıNA ILIŞKIN ÖDEMELER TAMAMLANDı   16:14   MUHALEFET LIDERLERI DORUK MADENCILIK IŞÇILERIYLE BULUŞTU: BU ÜLKE BIR EMEK CEHENNEMI   15:13   SINAN SEPETÇI: BANA OĞLUMUN ILK ADıMLARıNı PARMAKLıKLARıN ARKASıNDAN IZLETTILER   15:11   TKDF BAŞKANı GÜLLÜ’DEN SÜRESIZ NAFAKA IPTALINE TEPKI: EKONOMIK BAĞıMSıZLıĞıNı KAYBEDEN KADıN, ŞIDDETTEN UZAKLAŞMA IMKANıNı DA KAYBEDER   14:10   İSTANBUL BAROSU ’SÜRESIZ NAFAKA’ DÜZENLEMESININ IPTALINE TEPKI GÖSTERDI  
 
     
   

Yasak Sürecinde Mersin’in Boş Sokakları Dezenfekte Ediliyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs salgını nedeniyle 31 ilde 4 gün süreyle uygulanan sokağa çıkma yasağı sürecinde kent genelinde temizlik çalışmalarına devam ederken, ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerini de aralıksız sürdürüyor. Mersinliler, yasak sürecinde evlerinde güvendeyken, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi ekipleri, cadde ve bulvarlarda zemin temizliği çalışması yaptı.

 

Tarih : 25 Nisan 2020 Cumartesi 14:30   Okunma : 1174

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Koronavirüs (COVID-19) salgınına karşı aldığı tedbirler, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü çalışmalar ve yürüttüğü sağlık hizmetlerinin yanı sıra kent genelinde temizlik, ilaçlama ve dezenfeksiyon hizmetlerine de aralıksız devam ediyor.

Büyükşehir, virüsün yayılım tehdidine karşı halk sağlığını korumak adına 31 ilçede uygulanan 4 günlük sokağa çıkma yasağı sürecinde sokakları, Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan ekiplere emanet etti. Ekipler, 4 merkez ilçede sokakların dezenfeksiyon çalışmalarını yürütürken, Mersin’i güzelleştiren yeşil alanlar ve ağaçlarda haşereyle mücadele kapsamında ilaçlama işlemlerini titizlikle gerçekleştirdi.

ZEMİN TEMİZLİĞİ ÇALIŞMASIYLA SOKAKLAR PIRIL PIRIL

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, 4 günlük sokağa çıkma yasağı sürecinde, yurttaşlar evlerinde güvendeyken, sahada yerini aldı. Kent merkezinde Akdeniz, Toroslar, Yenişehir ve Mezitli olmak üzere 4 ilçede çalışmalar yürüten ekipler, araç geçişlerinin ve yurttaşların yoğun olduğu noktaları, virüs riskinin önüne geçmek amacıyla temizledi.

Ekipler, ilk olarak kaldırımları, yaprak üfleme makinesiyle biriken yaprak ve çeşitli atıklardan arındırdı. Yollara dökülen yapraklar süpürge araçlarıyla temizlendi. Temizlenen zemin arazöz araçlarıyla hem yıkandı, hem de dezenfeksiyon işlemleriyle virüs riskine karşı steril hale getirildi.

HAŞEREYE KARŞI AĞAÇ VE YEŞİL ALAN İLAÇLAMASI YAPILDI

İlaçlama birimi ekipleri ise sıcak havayla birlikte artış gösteren haşerelerle mücadelesini aralıksız sürdürüyor. Ekipler, sağlıklı ve canlı bir doğa için birçok noktada hem yeşil alanları, hem de ağaçları ilaçladı. Büyükşehir ekipleri, kent genelinde ilaçlama ve dezenfeksiyon işlemlerini aralıksız sürdürüyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA