29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Büyükşehir’den Uzun Bir Aradan Sonra Sokağa Çıkan Çocuklara Hediye


Mersin Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağı 13 Mayıs’ta belli saatler arasında kaldırılan 15 yaş altı çocukları ve gençleri unutmadı. Çocuklar ve gençler, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından kendilerine hediye edilen kupa bardakları mutlulukla karşıladı.

 

Tarih : 14 Mayıs 2020 Perşembe 14:07   Okunma : 541

Mersin Büyükşehir Belediyesi, sokağa çıkma yasağı 13 Mayıs’ta belli saatler arasında kaldırılan 15 yaş altı yurttaşları unutmadı. Çocukları ve gençleri bugün de yalnız bırakmayan Büyükşehir Belediyesi, kentin farklı mahallelerinde dağıttığı kupa bardaklarla onları sevindirdi. 

Koronavirüs salgını sebebiyle yaklaşık 40 gündür sokağa çıkmaları kısıtlanan 15 yaş altı çocuk ve gençler, 13 Mayıs tarihinde 11.00-15.00 saatleri arasında dışarı çıktı. Çocuk ve gençler, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler tarafından kendilerine hediye edilen kupa bardakları sevinçle aldı.

ÖZDÜLGER: “BİZ DE ÇOCUKLARIMIZIN BU NEŞESİNE ORTAK OLMAK İSTEDİK”

Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Bengi İspir Özdülger, 15 yaş altı yurttaşların sokağa çıkma kısıtlamasının belli saatler arasında da olsa kaldırılmasından dolayı, kendilerine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in küçük bir hediyesi olarak kupa bardak dağıtımı gerçekleştirdiklerini belirtti. Özdülger, “Çocuklarımız, Koronavirüs salgınından korunmak için yaklaşık 40 gündür evde. Hem okullarından, hem de arkadaşlarından uzak kalan çocuklarımız için bu hafta tanınan 4 saatlik sokağa çıkma serbestliğinde, biz de çocuklarımızın bu neşesine ortak olmak istedik” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZ HER ŞEYİN ÜSTÜNDE”

Büyükşehir Belediyesi’nin her koşulda çocukların yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini ifade eden Özdülger, “23 Nisan’ı doya doya kutlayamayan çocuklarımızı bir nebze de olsa mutlu etmek için, Başkanımız Vahap Seçer ile birlikte sokak sokak gezerek, onlarla buluşmuştuk. Şimdi de kendilerini sokağa atan ve gönüllerince eğlenen çocuklarımızın bu mutluluğuna ortak olmak için, onlara kupa bardak hediye ettik. Çünkü çocuklarımız her şeyin üstündedir ve onlara ne kadar ilgi göstersek azdır” diye konuştu.

Bu sıkıntılı sürecin geçmeye başladığını ve bir süre sonra tamamen ortadan kalkacağına olan inancını dile getiren Bengi İspir Özdülger, “İşte o zaman çocuklarımızla tekrar bir araya gelerek kucaklaşacağız ve onlar için her türlü etkinliklerimizi sahneleyeceğiz” dedi.

Belediye’nin hediyesi olan kupa bardaklar, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla 15 Mayıs Cuma günü sokağa çıkma serbestliği uygulanacak olan 15-20 yaş arası gençlere dağıtılacak.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA