20 Nisan 2024 Cumartesi

10:12   CHP`Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI VE İL YÖNETİCİLERİ ANITKABİR`DE   09:38   ATAMA VE GÖREVDEN ALMA KARARLARI, RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI...   09:29   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN `YENİ DOĞAN PAKETLERİ` İLE AİLELERİN BÜTÇELERİNE DESTEK   09:13   ANAYASA MAHKEMESİ ÜYELİĞİ`NE PROF. DR. ÖMER ÇINAR SEÇİLDİ   09:12   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN ‘KENTSEL KIYI EKOSİSTEMLERİNİN DOĞA TEMELLİ ÇÖZÜMLERLE RESTORASYONU` ÇALIŞTAYI   23:16   CHP, YEREL SEÇİMLERDE PARTİ ALEYHİNE ÇALIŞAN ÜYELER HAKKINDA DİSİPLİN SÜRECİ BAŞLATACAK   16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR  
 
     
   

Yenişehir Belediyesinden ‘Özel Çocuklarla Özel Program’


Yenişehir Belediyesi,10-16 Mayıs Engelliler Haftası dolayısıyla kendi bünyesinde kurduğu internet televizyonu Yenişehir TV’de engellilere özel program yaptı

 

Tarih : 16 Mayıs 2020 Cumartesi 17:53   Okunma : 853

Yenişehir TV’den yayınlanan programa 11 yıldır piyano çalan otizmli birey Görkem Gündoğdu, masa tenisi ve jimnastikte Türkiye şampiyonu olan ve 4 dil konuşabilen otizmli birey İlayda Kaplan ve Türkiye yüzme şampiyonu engelli birey Mehmet Özkartal katıldı.  ‘Özel Çocuklara yönelik hazırlanan program, Görkem Gündoğdu’nun piyano dinletisiyle başladı. Mozart, Beethoven ve Bach gibi dünyaca ünlü bestecilerin eserlerinin yanı sıra ‘Gesi Bağları’, ‘10.Yıl Marşı’ ve ‘Yıldızların Altında’ gibi Türkçe şarkıları seslendiren Görkem Gündoğdu, ekranları başındaki izleyicileri büyüledi.

İlayda’nın cevabı Başkan Özyiğit’i duygulandırdı 

Piyano dinletisinin ardından Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, özel bireylerle sohbet etti. Başkan Abdullah Özyiğit’in masa tenisinde Türkiye Şampiyonu olan özel birey İlayda Kaplan’a “Seninle masa tenisi maçı yapalım mı, sence kim yener?” Sorusu üzerine İlayda Kaplan, “Olur yapalım. Sen yenersin, ben kazanırım” cevabını verdi. Kaplan’ın dikkat çeken bu cevabı Başkan Özyiğit’i duygulandırdı.

Başkan Özyiğit, “Özel bireylerimiz için de özel bir çabamız var”

Samimi bir havada geçen programda Yenişehir Belediyesi olarak daima özel bireylerin yanında olduklarını vurgulayan Başkan Abdullah Özyiğit, “Özel bireylerin başarısı ve azimleri biz gururlandırıyor. Bütün gençlerimizin spora ve sanata yönelmeleri için çalışıyor, gerekli tüm imkanları sağlıyoruz. Ama özel bireylerimiz için de özel bir çabamız var. Yenişehir’deki özel çocuklarımız Türkiye genelinde çok güzel başarılar yakalıyorlar. Onlar sanatla, kültürle ve sporla uğraştıkça mutlu oluyorlar. Bizim de en büyük amacımız onları mutlu etmek, bu nedenle desteklerimiz aralıksız devam edecek” diye konuştu.

Programın devamında Başkan Özyiğit, özel bireylere Türk bayrağı, Atatürk baskılı tişört ve satranç takımı hediye etti. Görkem Gündoğdu, ‘Özel Çocuklarla Özel Program’ının yapıldığı Yenişehir Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’ne gelen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve Sanatçı Ali Altay için de piyano çaldı. Gündoğdu’nun piyano dinletisi Başkan Tarhan ve Ali Altay’ında beğenisini kazandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA