18 Nisan 2024 Perşembe

10:19   EMEKLİLERDEN VEDAT IŞIKHAN`A: BİZ BUNUN CEVABINI SANDIKTA VERDİK. OLMAZSA BİR DAHAKİ SANDIKTA TAMAMEN VERİRİZ   10:18   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN EVDE SAĞLIK VE BAKIM HİZMETLERİ TOROSLARIN ETEKLERİNE KADAR ULAŞIYOR   01:24   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.7 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   01:18   ÖZGÜR ÖZEL STRAZBURG`TA AKPM BAŞKANI ROUSSOPOULOS VE ESKİ YUNANİSTAN BAŞBAKANI ÇİPRAS İLE GÖRÜŞTÜ.   22:57   TURİST REHBERLERİ VE SEYAHAT ACENTELERİNE İLİŞKİN KANUN TEKLİFİ, TBMM GENEL KURULU`NDA KABUL EDİLDİ   16:37   CHP`Lİ BAŞARIR: "ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN BANA ULAŞAN BİR TAKVİM YOK. İKİ GENEL BAŞKANIN KENDİ BELİRLEYECEĞİ BİR TAKVİM OLACAK"   16:26   ÖZEL`DEN YSK`NIN HATAY KARARINA TEPKİ   16:01   CHP, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KİRA VE ÖZEL YURTLARA DEVLET DESTEĞİ VERİLMESİNİ İSTEDİ, AK PARTİ REDDETTİ   15:49   ALİ MAHİR BAŞARIR`DAN BAKAN MEHMET ŞİMŞEK`E SESLENDİ   13:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER: “MERSİN ÖZGÜRLÜKLER KENTİDİR”   12:53   ÖZGÜR ÖZEL: “BİZ AVRUPA`NIN BİR PARÇASIYIZ"    12:23   YSK BAŞKANI AHMET YENER`DEN "HATAY" VE "ORDU" AÇIKLAMASI: "BUGÜN MUHTEMELEN GÖRÜŞÜLÜR"   11:51   ÖZGÜR ÖZEL STRAZBURG`DA SOSYALİSTLER, DEMOKRATLAR VE YEŞİLLER GRUBU TOPLANTISI`NDA KONUŞTU   10:51   ÖZGÜR ÖZEL: KURULUŞUNUN 84`ÜNCÜ YILINDA KÖY ENSTİTÜLERİ`NİN MİMARLARINI MİNNETLE ANIYORUM   10:11   MERKEZ BANKASI`NDAN TARİHİ ZARAR... YURTTAŞLAR TEPKİLİ   09:23   VAHAP SEÇER, İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ   01:22   ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANVEKİLLİĞİ`NE BASRİ BAĞCI`NIN SEÇİLMESİ KARARI RESMİ GAZETE`DE   19:57   AĞBABA VE ZENGİN ARASINDA "İSRAİL TARTIŞMASI"   17:04   VAHAP SEÇER`DEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARET   16:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`E TEBRİK ZİYARETİ  
 
     
   

Başkan Bozdoğan, Vatandaşların 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Ve Spor Bayramını Kutladı


Tarsus’ta 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, Covid-19 tedbirleri gölgesinde çelenk sunma töreni ile kutlandı.

 

Tarih : 20 Mayıs 2020 Çarşamba 11:38   Okunma : 883

Cumhuriyet Meydanı'nda sosyal mesafeye dikkat edilerek düzenlenen çelenk sunma törenine Tarsus belediye başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Murat Tarsuslu ile Belediye meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri katılım sağladı.  Çelenk sunma ile başlayan tören, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitlerimiz için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.

Kutlama program kapsamında Tarsus Belediyesi Bando Takımı, kentin tarihi ve turistik mekânlarında mini konser gösterisi düzenledi. Kutlama etkinlikleri kapsamında tüm Türkiye’de olduğu gibi Tarsus’ta da saat 19:19’u gösterdiğinde o saatte evlerinde olan vatandaşların balkonlarına çıkmaları suretiyle İstiklal Marşımız hep bir ağızdan gür bir sesle coşku içinde söylenecek.

Törenin ardından açıklamada bulunan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Yüce Önder Başkomutanımız Mustafa Kemal, 101 yıl önce bugün Samsun’a çıktı ve ülkemizin düşmanın elinde tutsak durumda olduğu vaziyette makûs talihin değişmesi için ilk adımı attı. Kurtuluş savaşının ilk kıvılcımını oluşturan bu adım, ülkenin düşman işgalinden kurtulmasında önemli rol oynadı. İşte o önemli ve bir milletin yeniden uyanışına vesile olan tarihin yıldönümünde Yüce Önderimiz, Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ü bir kez daha saygı ve minnet ile anarken tüm gençlerimizin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramlarını en içten duygularla kutluyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  BAŞKAN BOZDOĞAN, VATANDAŞLARIN, 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMINI KUTLADI, TARSUS BELEDİYESİ, DR HALUK BOZDOĞAN, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA