29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

Tırdaki Kimyasal Madde Paniğe Neden Oldu


Mersin’den Habur sınır kapısına gönderilen ve Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde park edilen kimyasal madde yüklü tırdan yayılan kokudan bir itfaiye eri ile bir gazeteci zehirlendi.

 

Tarih : 24 Mayıs 2020 Pazar 17:46   Okunma : 1550

Mersin'den Habur sınır kapısına gönderilen kimyasal madde yüklü 33 ADL 063 plakalı tır, sürücüsü Ömer K. tarafından Birecik ilçesinde evinin önünde park edildi. Ömer K. iki gün dinlendikten sonra yüklü olan araçtan ses geldiğini ve ve koku yayıldığını öne sürerek durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen bir itfaiye eri ile olayı görüntülemeye çalışan bir muhabir çevreye yayılan kimyasal kokudan etkilenerek zehirlendi. Olay yerine çağrılan 112 Acil Servis ekipleri, zehirlenen itfaiye eri ile gazeteciyi ambulansla hastaneye kaldırdı.

Tır sürücüsü Ömer K., Birecik İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinden yardım istedi. Polis, bölgede güvenlik önlemi alarak, firma yetkililerinden kimyasal madde hakkında bilgi aldı. Tır, kontrollü bir şekilde köpük ile soğutulduktan sonra ilçe merkezi dışına çıkarıldı. Firma yetkilileri, kimyasal maddenin kontrollü bir şekilde imha edileceğini aktardı. Kimyasal maddenin petrol aranmasında kullanılan muhtelif bir madde olduğu öğrenildi.

"KİMYASAL MADDEDEN SES VE KOKU GELDİ"

Tır şoförü Ömer K., kimyasal madde ile ilgili açıklamasında, "Mersin'den muhtelif petrol arama kimyasalı diye bir yük yükledim. Birecik'te bulunan evimin önüne geldim durdum. Benim dört günlük gümrük sürem var. İkinci günden sonra bir ses çıkmaya başladı ve koku yayılmaya başladı. Gerekli her yere haber verdim. İtfaiye ekipleri gelip köpük sıktılar ama uzun süre mührün açılmasını bekledik. Polise, itfaiyeye gittim. Şirket yetkililerini de aradım. Bu kimyasal ama bu defa sıcaklardan mı etkilendi, bileşeninde bir şey mi oldu bilmiyorum. 11 aracın hepsinde aynı durum yaşanmaya başlamış. Bir araç burada diğer araçlar da Silopi'de mühürleri açılmış bekliyorlar" ifadelerini kullandı. 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA