29 Mart 2024 Cuma

16:38   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL`DEN MİLLETVEKİLLERİNE TALİMAT; "31 MART`TA SEÇİM BÖLGENİZDEN AYRILMAYIN"    15:32   VAHAP SEÇER, MERSİN SANAYİ SİTESİ`Nİ ZİYARET ETTİ   14:29   MUHİTTİN BÖCEK`TEN TAMER KARADAĞLI’NIN "REZALET" SÖZÜNE CEVAP GELDİ   14:16   CHP`DEN ANAYASA MAHKEMESİNE TRT BAŞVURUSU   11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”  
 
     
   

Toroslar Beledşyesi Bayram Eğlencesini Vatandaşın Ayağına Götürdü


Toroslar Belediyesi, Covid-19 tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle Ramazan Bayramı’nı evlerinde geçirecek ilçe sakinleri için güzel bir sürpriz hazırladı.

 

Tarih : 25 Mayıs 2020 Pazartesi 15:26   Okunma : 1804

Toroslar Belediyesi'nin Bayram Tırı, mahalle mahalle, sokak sokak gezerek bayram coşkusunu vatandaşın ayağına götürdü.

Rengarenk balonlarla süslenen araçların da yer aldığı kortej, Toroslar'ın dört bir yanında ilçe sakinlerine bayram heyecanını balkonlarda yaşattı.

Gezici Bayram Tırı'nda, Canlı Müzik Ziyafeti

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'ın bayram mesajının da iletildiği bayram tırı yoğun ilgi gördü.

Adeta şölen alanına dönüşen tırda Nefes Musiki Topluluğu, en güzel eserlerini Toroslar halkı için söyledi.  Seyyar konser sahnesine çevrilen ve canlı müzik ziyafetinin yaşandığı tırda yer alan Hacivat-Karagöz ile animasyon ekiplerinin gösterileri ise coşkuya ayrı bir  renk kattı.

Balkonlarından eğlenceye eşlik eden 7'den 70'e herkesin sevinci ise görülmeye değerdi. Vatandaşlar, cep telefonlarının kameralarıyla bu anı ölümsüzleştirdi.

65 Yaş ve Üzeri Vatandaşlar Bayramın Keyfini Çıkardı

14.00-20.00 saatleri arasında sokağa çıkma izni bulunan 65 yaş ve üzeri vatandaşlar da Toroslar'ın her mahallesini gün boyu dolaşan tırın eğlencesine ortak olarak, bayramın keyfini en güzel şekilde çıkardı.

Başkan Yılmaz; "Bayram Coşkusunu Her Hanemize Ulaştırdık"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, salgın tedbirleri dolayısıyla evde kalan vatandaşlar için bayram neşesini, hazırladıkları gezici bayram  tırı ile yaşatmaya çalıştıklarını söyledi.

"Sosyal mesafeler sevgiyi, neşeyi paylaşmaya engel değil" diyen Başkan Yılmaz; "Salgın nedeniyle bu bayramı, evlerimizde geçiriyoruz. Hazırladığımız gezici bayram tırı ile bayram coşkusunu sokak sokak tüm mahallelerimizde her hanemize ulaştırdık. Vatandaşlarımızın evlerine neşe kattık. Bu coşkuya ortak olan tüm hemşehrilerimize teşekkür ederiz. İnşallah bu zor günleri atlatacağız. Bundan sonraki bayramlarımızı hep beraber kutlayacağız" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA