2 Mart 2026 Pazartesi

16:02   TALAT DINÇER’DEN EMEKLILIKTE EŞITLIK KANUN TEKLIFI   15:54   İNCIRLIK’TE SıCAK HAREKETLILIK HABERINE GÖZALTı: TGS’DEN SERT TEPKI   15:48   ADANA’NıN SAKLı CENNETI YUMURTALıK’TA SOSYAL BELEDIYECILIK RÜZGARı: HEM MINIKLER MUTLU HEM KARAVANCıLAR HUZURLU!   15:29   MERSIN’DE DÖRDÜZLERIN BASKETBOL AŞKı: BÜYÜKŞEHIR ILE HAYALLERINE POTADAN UÇUYORLAR!   04:58   RESMÎ GAZETE’DE DIKKAT ÇEKEN KARAR: EL NUSRA CEPHESI LISTEDEN ÇıKARıLDı!   04:54   MERSIN’DE RAMAZAN COŞKUSU: BINLERCE YÜREK ÖZGECAN ASLAN MEYDANı’NDA TEK SOFRADA BULUŞTU!   01:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BOLU’DA SERT TEPKI: "O 528 ÇOCUĞU OKUTAN ADAMDAN UTANMAZSıNıZ!"   20:17   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BURDUR’DA ŞOK AÇıKLAMA:    14:46   MERSIN’IN GELECEĞI ŞEKILLENIYOR! 30 BIN HEKTARLıK ALANDA DEV DÖNÜŞÜM HAMLESI   13:54   CHP AKDENIZ’DEN BERBERLER ODASı’NA "HAYıRLı OLSUN" ZIYARETI: GÜNDEM ESNAFıN VE EMEKLININ GEÇIM DERDI   12:48   MERSIN’DE ÜNIVERSITELILERE MEZUN OLMADAN "İŞ GARANTILI" KARIYER FıRSATı!   12:01   ERBIL SEMALARıNDA KORKUTAN GÖRÜNTÜ! İRAN HAVA SAHASı FLIGHTRADAR’DA TAMAMEN BOŞALDı   16:15   ÇIN, VATANDAŞLARıNA İRAN’A SEYAHAT ETMEMELERI VE ÜLKEDEN AYRıLMALARı UYARıSı YAPTı   16:14   54. HÜKÜMETIN BAŞBAKANı NECMETTIN ERBAKAN, MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   15:13   GALATASARAY, ŞAMPIYONLAR LIGI’NDE LIVERPOOL ILE EŞLEŞTI   15:10   PAKISTAN-AFGANISTAN HATTıNDA DURUM AĞıRLAŞıYOR: AFGANISTAN’DA CAN KAYBıNıN 283’E YÜKSELDIĞI IDDIA EDILIYOR   14:35   WASHIGTON, İSRAIL’DEKI ABD HÜKÜMETI PERSONELINE BÖLGEDEN AYRıLMASı IÇIN UYARı YAYıMLADı   14:34   “AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı”NDA 7 ISME TAHLIYE... ARALARıNDA CHP’LI BAŞKANLARıN DA BULUNDUĞU 17 ISMIN TUTUKLULUĞU DEVAM EDECEK   14:33   CHP’LI KıŞ, BAKAN URALOĞLU’NA SU ALTıNDA KALAN ANTALYA–KONYA YOLUNU SORDU: "BÖYLE BIR COĞRAFYADA YOL YAPARKEN HIÇ MI FIZIBILITE ÇALıŞMASı YAPıLMADı?"   14:32   27 ŞUBAT BARıŞ VE DEMOKRATIK TOPLUM ÇAĞRıSı’NıN BIRINCI YıLı... ABDULLAH ÖCALAN: "DEMOKRATIK SIYASET ÇERÇEVELI BIR HUKUK ÇÖZÜMÜNÜ ESAS ALıYORUZ"  
 
     
   

Hizmet Kervanı Şahna’da


Erdemli Belediyesi Şahna Mahallesi’nde kış mevsiminde aşırı yağış ve mevsimsel şartlar nedeniyle bozulan yolların yenileme çalışmasını gerçekleştirerek yol geçişini güvenli hale getirdi.

 

Tarih : 2 Haziran 2020 Salı 12:51   Okunma : 2609

Kent genelinde olduğu gibi kırsal alanlarda da sorunsuz bir ulaşım ağı oluşturmak için ekiplerini seferber eden Erdemli Belediyesi, Şahna Mahallesi’nin bahçe yollarında dere yataklarının bulunduğu lokasyonlarda yol geçişine büz yerleştirip bozulan satıhları düzenleyerek ulaşımı güvenli hale getirdi ve vatandaşların yüzünü güldürdü. Vatandaşın 7/24 hizmetine koşan Erdemli Belediyesi yorulmayan ve liyakatli kadrosu, bahçe yollarında yağmur sularının geçişini sağlayan büzlerin aşırı yağışlar ve heyelan sonucu hasar görmesiyle düğmeye bastı ve yeni büz yerleştirip yol geçişini güvenli hale getirerek ulaşım sıkıntısını kökten çözüme kavuşturdu. Yolların yeni haliyle bahçelere güvenli ulaşımın sağlandığını ifade eden mahalle halkı hizmetlerden dolayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve ekibine teşekkürlerini ileterek çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

İNSAN ODAKLI HİZMET ŞAHNA’DA

İnsan odaklı hizmetleriyle vatandaşların takdirini kazanan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Şahna Mahallesi’nde düzeltilen bahçe yollarının mahalle halkına hayırlı olmasını diledi. 30 Mart 2014 tarihinden itibaren Erdemli Belediyesi’nin görev alanının 62,5 kat artığından söz eden Tollu, “Vatandaş bizden hizmet talep ettiği sürece biz de hiçbir mazeret üretmeden Erdemlimizin tamamına hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu halka hizmeti Hakk’a hizmet bildik. Vatandaşlarımızla çok iyi diyalog kurduk. Herkes bu gönül köprüsünün ve hizmet kervanının sürmesini istiyor. Biz de görevde olduğumuz sürece azim ve kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biz sizin sokaklarınızı altın ile kaplasak, zümrüt taşları ile caddelerinizi döşesek, hizmet ederken vatandaş ayrımı yaparsak, sizlerin arasındaki sevgi ve kardeşlik köprülerini yıkarsak, birlik ve beraberliğimize zarar verecek bir hamlemiz olursa, yaptığımız bu hizmetler anlamsız kalır ve bu ülkeye en büyük ihaneti biz yapmış oluruz” diye konuştu.

BAŞKANIMIZIN HİZMETLERİNDEN MEMNUNUZ.

Aşırı yağış ve heyelan sonucu bahçe yollarının hasar gördüğünü anlatan Şahna Mahalle Muhtar Azası Uğur Ateş ise ulaşımda yaşadıkları ciddi sıkıntıların Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile son bulduğunu söyledi. Belediye çalışmalarından duyduğu memnuniyeti paylaşan Muhtar Azası Ateş, “Yollarımız kış mevsiminin kötü şartlarından dolayı bozulmuştu, bahçe yollarında ulaşım mümkün olmuyordu. Erdemli Belediye Başkanımızdan rica ettik, sağ olsun iş makinalarını ve araçlarını gönderdi, yollarımızdaki bozuklukları giderdiler. Göreve geldiği günden bu yana muhtarlarla koordineli bir şekilde çalışan başkanımız elinden geleni yapıyor. Mahallemiz adına isteklerimizi göz ardı etmiyor. Başkanımızın hizmetlerinden memnunuz. Allah razı olsun. Şahsım ve mahallemiz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA