29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Büyükşehir Ramazan ayının coşkusunu Anamur’a taşıdı..


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl Ramazan ayının gelmesiyle beraber ilçelerde düzenlenen ve coşkuyla karşılanan Ramazan etkinlikleri aralıksız devam ediyor.

 

Tarih : 3 Haziran 2017 Cumartesi 22:36   Okunma : 1072

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin binlerce Mersinliyi buluşturan iftar sofrası, bu kez muzun başkenti Anamur’da kuruldu. Anamur Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan iftar sofrasında Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile birlikte oruçlarını açan Anamurlular, sahnelenen etkinliklerle keyifli bir akşam yaşadı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ve Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı’nın da katıldığı Ramazan etkinliğinde Anamurlulara seslenen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyeciliğin sadece eksik olan hizmetleri tamamlamak değil, aynı zamanda birlik ve beraberlik ortamı yaratmak olduğunu söyledi. Başkan Kocamaz,  “Davetimize icabet edip, buraya kadar gelip, bu iftar sofrasını bizimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak 13 ilçemizin tamamında varız. 810 mahallemizde, kapanan 40 beldemizin tamamında varız. Belediye dendiği zaman eksik hizmetlerin tamamlanması için görev almış kuruluşlar akla geliyor. Bizim için bunlar çok önemli ama bunlardan daha önemlisi ülkemizin geçirdiği bu zor dönemde, her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Ramazan birleşme, bütünleşme, dayanışma, yardımlaşma ayıdır. Ramazan aylarını iyi değerlendirelim. Onun için sizlerle beraberiz ve sizlerle bu iftar sofralarında buluşuyoruz” dedi.

Konuşmasının ardından Başkan Kocamaz’a Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe tarafından gelincik tablosu hediye edildi.

5 bin kişilik iftar 

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ilçelerde düzenlediği Ramazan etkinlikleri kapsamında aynı iftar sofrasında bir araya gelen Anamurlular, Büyükşehir Belediyesi Aşhane’sinde hazırlanan ve 4 çeşitten oluşan 5 bin kişilik iftar menüsü ile dualar eşliğinde oruçlarını açtı.

Oruçların açılması ile birlikte sahnelenen Sema gösterileri ve tasavvuf müziği ile keyifli bir Ramazan akşamı yaşayan Anamurlular, Aşık Sefai ile şair Ahmet Coşkun ve Selami Durmuş tarafından hazırlanan birlik ve beraberlik duygularının pekiştirildiği ‘Biz Türkiye’yiz’ konseri ile unutulmayacak bir akşam yaşadı.

 

Paylaş :
Etiketler :  anamur belediyesi, mersin büyükşehir belediyesi, ramazan, burhanettin kocamaz.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA