29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Tarsus TSO’dan kardeş kurum Borsa’ya ziyaret


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu, kardeş kurum Tarsus Ticaret Borsası’nı ziyaret etti. Program kapsamında Ticaret Borsası’nın yeni yatırımı olan Tarım Ürünleri Lisanslı Depoculuk A.Ş.’ye ait tesis gezildi.

 

Tarih : 25 Haziran 2020 Perşembe 11:03   Okunma : 1866

Tarsus Ticaret Borsası, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu’nu konuk etti. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kaya, kardeş kurum olan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası yöneticilerini ağırlamaktan memnun olduklarını belirterek, ‘’Hem Borsamız hem de Odamız yani iki kurum olarak göreve geldiğimiz süreçten bu yana güzel işler yapıldığını, Tarsus’a faydalı işler yaptığımızı düşünüyorum. Yol haritamızı ilk çizdiğimizde iki hedefimiz vardı. Biri Tarsus’a üniversite kazandırmak, diğeri de Organize Sanayi Bölgesi kurmaktı ve iki hedefe de ulaştık. Şu anda üniversitemizde çok çalışkan bir rektörümüz var. Üniversitemiz tam anlamıyla oturduğunda Tarsus’un çehresinin değişeceğini düşünüyorum. Diğer bir hedef ve en önemlisi de Organize Sanayi Bölgesiydi. OSB’de ciddi adımlar atıldı, faaliyete geçtiğinde sanayi, ticaret ve istihdam noktasında kentimize çok önemli katkısı olacak’’dedi.

GÜÇBİRLİĞİ VE SAMİMİYET

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı H. Ruhi Koçak da hedeflere ulaşmada kurumlarla yapılan işbirliğinin önemliliğine dikkat çekerek, ‘’Ticaret ve Sanayi Odası ve Ticaret Borsası olarak iki kurum et ve tırnak gibiyiz. Birbirimize destek olacağımız güzel işler yapıyoruz. Borsamız lisanslı depoları yaparken, o yatırımlar yükselirken çok gururlanıyorduk. Ekonomiye değer katacak lisanslı depoculuğun Tarsusumuza hayırlı olmasını diliyoruz. Çok büyük bir hizmet. Belki değeri ileride daha çok anlaşılacak ama önemi büyük bir yatırım.’’dedi. Tarsus Organize Sanayi Bölgesi’nde gelinen son durum hakkında da bilgi veren Koçak, şunları kaydetti: ‘’Tarsus OSB’de çok hızlı ilerledik. Destekler çok büyük olmasa belki bir şey yapamazdık. Güç birliği ve samimiyet olunca bizde canla başla çalışıyoruz. Arsa satışlarımız son sürat devam ediyor. Çok acele büyütmemiz lazım. Büyütürken altyapısını da yapmamız gerekiyor ki yatırımcıya hazır hale getirerek teslim edebilelim. Sonbaharda inşallah fabrikalarımızın temelini atacağız. Sanayi tesislerinin bacasının tütmesi en büyük gururumuz olacak.’’

Toplantıda daha sonra konuk ziyaretçilere Tarsus Ticaret Borsası’nın lokasyonunda 15 milyon 100 bin TL tutarındaki yatırımla kurulan 40 bin ton kapasiteli Tarım Ürünleri Lisanlı Depoculuk A.Ş. tesisi gezdirildi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA