13 Mayıs 2026 Çarşamba

20:11   MERSIN’DE GENÇLERIN ‘SILIKON VADISI’ AÇıLDı: GARAJ VE KAMPÜS MERSIN ILE GELECEK YENIDEN YAZıLıYOR!   15:24   SOMA FACIASıNıN 12’NCI YıLı… CHP LIDERI ÖZEL, MADEN ŞEHITLIĞI’NDEKI ANMA PROGRAMıNA KATıLDı   15:23   ASU KAYA’DAN BURCU KÖKSAL’A: "AFYON’UN SANA VERDIĞI O ŞEREFLI EMANETI SIYASI BIR RÜŞVET GIBI AKP’NIN ÖNÜNE ATTıN"   15:14   CASUSLUK DAVASı’NDA ARA KARAR VERILECEK… AVUKAT DEMIR: "SAVCıNıN ISTEDIĞI EKSIK EVRAKLARıN IDDIANAME HAZıRLANMADAN TAMAMLANMASı GEREKIRDI"   15:11   CHP’DEN DEM PARTI’YE ARA SEÇIM ZIYARETI... GÖKHAN GÜNAYDıN: “SANDıKTAN KAÇARAK HIÇ KIMSE BIR YERE VARAMAZ"   14:37   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... ALI BABACAN: "İKTIDARıN TARıM UYGULAMALARı, ÜRETICIYI GÜÇLENDIRMEK DEĞIL, ITHALAT KAPıSıNı AÇıK TUTMA ÜZERINE KURULMUŞ"   14:33   CASUSLUK DAVASı... GAZETECI MERDAN YANARDAĞ: "BIR ÜLKENIN CUMHURIYET SAVCıLıĞı SAHTE BELGE KOYABILIR MI?"   14:26   TÜRKIYE VE BELÇIKA’DAN ORTAK AÇıKLAMA: EKONOMIK MISYON, YAKıN SIYASI ILIŞKILER TESIS EDILMESI YÖNÜNDE ÖNEMLI BIR ADıM   14:26   SOMA MADEN FACIASı’NıN 12. YıLı… DİSK GENEL BAŞKANı ARZU ÇERKEZOĞLU: “SOMA’Yı UNUTMAK, YENI KATLIAMLARA DAVETIYE ÇıKARMAKTıR”   14:24   “CASUSLUK” DAVASı… İMAMOĞLU: “İDDIA MAKAMı ÇıKıP DESEYDI KI, ‘MEVCUT MİT BAŞKANı GELSIN DINLEYELIM’, O ZAMAN ‘CESUR BIR IDDIA MAKAMı’ DERDIM”   11:15   MILLET İRADESI BALıKESIR’DE ŞAHLANıYOR! CHP’DEN DEV MITING KARARı: ÖZGÜR ÖZEL O MEYDANDA OLACAK   09:45   SEKTÖRDE ’STOK’ ALARMı! ÜRETIM REKOR KıRDı AMA KAPıLAR KAPALı: ’30 YıLLıK PAZARLARı ÇIN’E KAPTıRıYORUZ’   09:04   ÇÖPE GITMIYOR, YENIDEN HAYAT BULUYOR   01:02   MERSIN’DE ‘SıRA DıŞı’ BELEDIYECILIK: BAŞKAN SEÇER KADıNLARLA ’KENTE SÖZÜMÜZ VAR’ DEDI!   16:51   EMEP’LI TÜZEL, MERSIN 68’LILER DERNEĞI’NIN 3 FIDAN’ı ANMA ETKINLIĞINE KATıLDı   16:50   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "İBB SORUŞTURMASıNDA ADı GEÇEN ŞIRKETTEN AKıN GÜRLEK’E 4 ARAÇ TAHSIS EDILMIŞ"   16:48   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "2018’DE BIR KOÇ ALAN BIN LIRA, 2026’DA EMEKLIYE ANCAK BIR BUT ALDıRıYOR"   16:45   İBB DAVASı’NDA İMAMOĞLU’NUN MARKET KARTLARıNı SORDUĞU TORUNLER, “AK PARTI İSTANBUL İL BAŞKANLıĞı’NA VERIRDIK” DEDI   15:17   “CASUSLUK” DAVASıNDA IKINCI GÜN… MERDAN YANARDAĞ: “SILIVRI’DEN BU ÜLKEYE BIR CUMHURBAŞKANı ÇıKACAK”   15:15   İMAMOĞLU: “TÜRKIYE’NIN BEKA SORUNU HÂLINE GELEN ADALET BAKANı’NA DAIR CUMHURBAŞKANı’Nı VE BAHÇELI’YI UYARıYORUM”  
 
     
   

Başkan Seçer, Çay Ve Çilek’te


Mersin Büyükşehir Belediye BaşkanıVahap Seçer, Akdeniz İlçesi Çay ve Çilek Mahallelerini ziyaret ederek, esnaf, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.Yol, su, altyapı, kanalizasyon, sinekle mücadele gibi konularda vatandaşların talep ve sorunlarını dinleyen Seçer, tüm problemleri en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını belirtti.

 

Tarih : 25 Haziran 2020 Perşembe 11:28   Okunma : 1987

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Akdeniz İlçesi Çay ve Çilek Mahallelerini ziyaret ederek, esnaf, muhtarlar ve vatandaşlar ile bir araya geldi.Mahallelilerin sorunlarını dinleyen Başkan Seçer, vatandaşları selamlayarak, esnafa “Hayırlı işler” diledi. Yol, su, altyapı, kanalizasyon, sinekle mücadele gibi konularda vatandaşların taleplerini alan Başkan Seçer, tüm problemleri en kısa sürede çözüme kavuşturacaklarını da belirtti.

Ziyaretler Çilek Mahallesi ile başladı

BaşkanSeçer’e, Çay ve Çilek Mahalleleri ziyaretinde Meclis üyeleri ile Büyükşehir Belediyesi ve MESKİ Genel Müdürlüğü’nden bürokratlar eşlik etti.Başkan Seçer, saha gezisine ilk olarak, Çilek Mahallesi’nde bulunan Teks-Team İhracat Firması ziyareti ile başladı. Çalışanlara kolaylıklar diledikten sonra, geçtiğimiz aylarda yaşamını yitiren Teks-Team Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Kılıç’ın abisi Ahmet Kılıç’a da taziye ziyaretinde bulunan Başkan Seçer, baş sağlığı dileklerini iletti.

Mahallelerin su problemi tarihe karışıyor

Çilek Mahallesi saha gezisi, Abdi İpekçi Caddesi esnaf ziyareti ile devam etti, ardından kahve toplantısına geçildi. Çilek Mahallesi Cihan Kıraathanesi’nde vatandaşlar ile bir araya gelerek sohbet eden Seçer, yurttaşlarınsorunlarını da dinledi.

Ziyaretleri sırasında her 2 mahalle halkına da müjde veren Seçer, MESKİ Genel Müdürlüğü tarafından Çay ve Çilek Mahallelerine yapılacak toplam 20 milyon liralık yatırım ile mahallelerdeki içmesuyu probleminin ortadan kalkacağını duyurdu. Seçer, Abdi İpekçi Caddesi için de yol sözü verirken, Büyükşehir Belediyesi sayesinde caddenin yol probleminintarihe karışacağını duyurdu.

Başkan Seçer, Çay Mahallesi Deliçay’dada esnafı ziyaretederken, su faturaları konusunda vatandaştan gelen sorulara da yanıt verdi.Saha gezisi taziye ziyareti ile sona erenBaşkan Seçer, Çay Mahallesi’nde trafik kazasında yaşamını yitiren 15 yaşındaki Baran Şahin’in ailesine baş sağlığı diledi.

Seçer’in mahalle ziyaretlerinde Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmetlerin yazılı olduğu el broşürleri ile sağlık paketleri dağıtıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA