20 Kasım 2025 Perşembe

16:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN 20 KASıM ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ’NE ÖZEL BULUŞMA   16:25   ALO 153 TIM İHBARıYLA TARSUS’TA SAĞLıKSıZ BALıK SATıŞıNA GEÇIT VERILMEDI   16:19   TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ: "DEMOKRATIK OLGUNLUĞUMUZ, BIRLIĞI VE BERABERLIĞI, HUZURU VE BARıŞı SAĞLAMAYA YETER DE ARTAR BILE"   16:15   DEPREMDE 30 KIŞIYE MEZAR OLAN GÜVEN APARTMANı DAVASıNDA KARAR AÇıKLANDı   16:13   BÖCEK AILESININ OTELDE KILITLI KALDıĞı ANLARıN GÖRÜNTÜSÜ ORTAYA ÇıKTı   16:12   İSRAIL, ATEŞKESE RAĞMEN GAZZE’YE SALDıRıLARıNA DEVAM EDIYOR   16:06   BÖCEK AILESININ ÖLÜMÜ... PAKISTANLı RESEPSIYONIST OLAYA DAIR KONUŞTU   10:03   “MERCAN BILIM MERKEZI ARA TATILDE REKOR KıRDı: 900’DEN FAZLA ÇOCUK BILIMLE BULUŞTU”   09:29   YUMURTALıK’TA TEMIZLIK SEFERBERLIĞI: SAĞLıK VE GÜVENLIK İÇIN KÖŞE BUCAK ÇALıŞMA   09:24   AKDENIZ’DE 400 KURSIYER KAHVALTıDA BULUŞTU   09:17   115 MILYAR LIRALıK YATıRıM DEVAM EDIYOR: UYSAL, MERSIN İÇIN YENI PROJELERI SıRALADı   09:11   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN DIYABET FARKıNDALıĞı: PERSONELIN ŞEKERI ÖLÇÜLDÜ   22:58   MEBİ PLATFORMU VE DISIPLINLI ÇALıŞMA VURGUSU: İL MÜDÜRÜ ÖZDEMIRCI’DEN ÖĞRENCILERE YOL HARITASı   22:32   BAŞKAN VAHAP SEÇER’IN KARDEŞI ARZU SEÇER İÇIN 3. GÜN MEVLIDI DÜZENLENDI   16:40   TOROSLAR’DA SPOR İÇIN BÜYÜK BULUŞMA: DAYANıŞMA GECESINE YOĞUN KATıLıM   16:35   İSTANBUL’DA ZEHIRLENEREK ÖLEN SERVET BÖCEK’IN CENAZESI BOLVADIN’DE DEFNEDILDI   16:33   ESRA TOKYAZ: AYŞE BENIM, BEN AYŞE’YIM. KENDIME BAKAMıYORUM, AYNALARA BAKAMıYORUM...   16:32   UKRAYNA CUMHURBAŞKANı ZELENSKI, ANıTKABIR’I ZIYARET ETTI   16:29   CHP’LI ASU KAYA, ŞIDDETE MARUZ BıRAKıLAN KADıNLARA YÖNELIK "SIYAH MEKTUPLAR" PROJESINI DUYURDU   16:28   NICOLAS CAGE’IN HZ. YUSUF KARAKTERINI CANLANDıRDıĞı "OĞUL" FILMI 21 KASıM’DA SINEMALARDA  
 
     
   

Yenişehir Halk Kart ile yerel esnaflar da kazanıyor


Yenişehir Belediyesinin hayata geçirdiği ve dar gelirli vatandaşlara dağıttığı Yenişehir Halk Kart ile bölgedeki yerel esnaflar da kazanıyor.

 

Tarih : 5 Ağustos 2020 Çarşamba 19:43   Okunma : 1601

İhtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştıran ve aile bütçelerine katkı sunan Yenişehir Halk Kart sahipleri anlaşmalı ve alışverişlerde yüzde 5’e kadar indirim uygulayan esnaflardan alışverişlerini yapıyor. Yenişehir Belediyesinin bu projesi ilçedeki yerel esnafları da mutlu ediyor.

Yenişehir’de uzun yıllardır esnaflık yapan ve Yenişehir Halk Kart ile alışverişlerde indirim sağlayan işletmeci Mustafa Meriç, “6 yıldır market işletmeciliği yapıyorum. Öncelikle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yerel esnafın işlerini canlandıran ve maddi durumu düşük vatandaşlarımıza destek veren Belediyemiz, bu projesiyle bizleri çok mutlu etmiştir. Halkımızın genel yapıda ihtiyaçları sınırsız fakat bu projeyi ailelere ve esnaflara maddi katkı sağladığı için çok önemli buluyoruz. Bu uygulamanın diğer belediyelere de örnek olmasını diliyoruz. Büyük marketlerin mücadelesi bizimle, sokak içlerine kadar girmiş durumdalar. Özellikle Abdullah Özyiğit beye bu noktada çok teşekkür etmek istiyorum. Bu kartları onlara da verebilirdi ama bize vermesinin nedeni de buydu. Bizim de ihtiyaçlarımız var, biz de yaşam mücadelesi veriyoruz. Marketlerle rekabete girecek durumumuz yok ama bu tür projelerle birlikte biz de zamanla daha iyi duruma geleceğiz.  Biz de elimizden geldiği kadarıyla bu projeyi destekleyerek, Yenişehir Halk Kart indirimi uyguluyoruz.” şeklinde konuştu.

“Halkımız, ekonomimiz ve esnaflarımız için çok yerinde bir uygulama”

Yenişehir Belediyesinin esnafı da düşünerek hayata geçirdiği bu projeyi çok yararlı bulduklarını söyleyen esnaf Hasret Oğuz ise “Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’in önderliğinde yapılan bu çalışmayı bir esnaf olarak çok yararlı buluyorum. Yerel halkımızın kazanması açısından çok önemli. Halkımız, ekonomimiz ve esnaflarımız için çok yerinde bir uygulama. Umarım bu zor süreçte Yenişehir Halk Kart amacına ulaşır. Proje sayesinde Yenişehir’in parası Yenişehir’de kalıyor, yani kent içerisinde düzgün bir şekilde dönen bir sistem oluşuyor.” dedi.

“Biz de kazanıyoruz ve dar gelirli insanlar da kazanıyor”

Uygulamayı çok yerinde bulduklarını ifade eden Şeyhmus Güler de “Yenişehir Halk Kart uygulaması için Yenişehir Belediyesine ve Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür ediyoruz. Yenişehir Halk Kart ile hem yerel esnafın hem de vatandaşların kazanıyor olması bizleri çok memnun ediyor. Yerel esnaflar olarak Yenişehir Halk Kart için harekete geçtik ve indirim yaparak, projeye destek verdik. Bu şekilde biz de kazanıyoruz ve dar gelirli insanlar da kazanıyor. Bu uygulama çok yerinde ihtiyaç sahibi halkımızın faydalanacağını umut ediyoruz.” Diye konuştu.

Yenişehir Halk Kart’a aylık 200 Türk Lirası yükleyen Yenişehir Belediyesi proje ile toplamda 4 bin ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA