3 Nisan 2026 Cuma

14:19   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ENFLASYON DEĞERLENDIRMESI: İKLIM KOŞULLARıNDAKI NORMALLEŞMENIN, 2026 YıLıNDA GıDA ENFLASYONU GÖRÜNÜMÜNÜ DESTEKLEMESINI BEKLIYORUZ   14:12   MERT HAKAN YANDAŞ VE ERSEN DIKMEN’IN TAHLIYESINE KARAR VERILDI   14:03   İRAN’ıN ESKI DıŞIŞLERI BAKANı ZARIF’TEN TRUMP’A SAVAŞTAN ÇıKıŞ YOLU ÖNERISI   11:30   BAŞKAN SEMIH PALAMUT ACı TABLOYU ÖZETLEDI: VERESIYE DEFTERLERI AKDENIZ’IN GERÇEĞI OLDU!   10:30   GıDA KRIZI KAPıDA: BESLENME ARTıK BIR BEKA SORUNUDUR!   10:16   SANAL DÜNYADA ’İNFAZ’ PAZARLıĞı YAPANLARA ŞAFAK OPERASYONU: TELEGRAM ÇETELERINE BÜYÜK DARBE!   09:58   MERSIN’DEN KÜRESEL MESAJ: "ALıM GÜCÜNÜ ARTıRMANıN YOLU MALIYET BASKıSıNı AZALTMAKTAN GEÇIYOR"   09:23   SILIVRI’DE GECE YARıSı KARARı! İBB DAVASıNDA TAHLIYE HABERI:    09:20   AYM’DEN TAYFUN KAHRAMAN KARARı: ERKAN BAŞ’TAN ’DERHAL TAHLIYE’ ÇAĞRıSı!   09:10   MERSINLI KADıNLAR "ETIKET" PEŞINDE! HAMZABEYLI KÖY ATÖLYESI’NDE ÜRETIMIN ŞIFRELERI ÇÖZÜLDÜ   06:05   İBB DAVASıNDA SıCAK GELIŞME: NURI ASLAN’DAN SILIVRI KAPıSıNDA ‘ADALET’ MESAJı!   05:58   ADALET MÜCADELESINDE İLK ADıM: İBB DAVASıNDA TAHLIYE KARARı SONRASı ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT MESAJ!   05:13   TOROSLAR’DA RENKLI EL İZLERI DÜNYAYı DEĞIŞTIRIYOR! 2 NISAN’DA UMUT DOLU BULUŞMA   16:37   CHP’LI YAVUZYıLMAZ’DAN ZONGULDAK İL GENEL MECLISI SEÇIMI AÇıKLAMASı: "KENDILERINE GÜVENIYORLARSA ZONGULDAK’TA SEÇIMLER SAĞLıKLı ŞEKILDE, DOĞRU BIR FORMATLA YAPıLıR"   16:35   DEM PARTI SÖZCÜSÜ DOĞAN’DAN "ARA SEÇIM" DEĞERLENDIRMESI: "ŞU ANDA EN TEMEL GÜNDEMIMIZ, ÜLKENIN DEMOKRATIKLEŞMESI"   16:33   2 NISAN DÜNYA OTIZM FARKıNDALıK GÜNÜ... CHP’LI NAZLıAKA: "BIR EBEVEYNIN ’BENDEN SONRA ÇOCUĞUMA NE OLACAK?’ SORUSU VARSA, ORADA SOSYAL DEVLET YOKTUR"   15:54   FRANSA CUMHURBAŞKANı MACRON: HÜRMÜZ BOĞAZı’Nı ZORLA AÇMAK GERÇEKÇI DEĞIL   15:53   ABD DıŞıNDAKI 35 ÜLKE BUGÜN İNGILTERE’NIN ÖNCÜLÜĞÜNDE HÜRMÜZ BOĞAZı KONUSUNU GÖRÜŞECEK   15:53   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, TUTUKLU BOLU BELEDIYE BAŞKANı ÖZCAN’A ZIYARET: "TÜRKIYE’DE MUHALIFSENIZ BIRBIRINIZI CEZAEVINDE ZIYARET ETTIĞINIZ BIR SÜREÇ IÇERISINE ITILIYORSUNUZ"   15:51   ÖZGÜR ÖZEL: “BIZ MAÇı, MÜCADELEYI VE GELECEĞI ZIHNINDE KAZANMıŞ KADROLARıZ. ENINDE SONUNDA HEP BERABER KAZANACAĞıZ”  
 
     
   

Yenişehir Halk Kart ile yerel esnaflar da kazanıyor


Yenişehir Belediyesinin hayata geçirdiği ve dar gelirli vatandaşlara dağıttığı Yenişehir Halk Kart ile bölgedeki yerel esnaflar da kazanıyor.

 

Tarih : 5 Ağustos 2020 Çarşamba 19:43   Okunma : 1667

İhtiyaç sahibi vatandaşların hayatını kolaylaştıran ve aile bütçelerine katkı sunan Yenişehir Halk Kart sahipleri anlaşmalı ve alışverişlerde yüzde 5’e kadar indirim uygulayan esnaflardan alışverişlerini yapıyor. Yenişehir Belediyesinin bu projesi ilçedeki yerel esnafları da mutlu ediyor.

Yenişehir’de uzun yıllardır esnaflık yapan ve Yenişehir Halk Kart ile alışverişlerde indirim sağlayan işletmeci Mustafa Meriç, “6 yıldır market işletmeciliği yapıyorum. Öncelikle Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Yerel esnafın işlerini canlandıran ve maddi durumu düşük vatandaşlarımıza destek veren Belediyemiz, bu projesiyle bizleri çok mutlu etmiştir. Halkımızın genel yapıda ihtiyaçları sınırsız fakat bu projeyi ailelere ve esnaflara maddi katkı sağladığı için çok önemli buluyoruz. Bu uygulamanın diğer belediyelere de örnek olmasını diliyoruz. Büyük marketlerin mücadelesi bizimle, sokak içlerine kadar girmiş durumdalar. Özellikle Abdullah Özyiğit beye bu noktada çok teşekkür etmek istiyorum. Bu kartları onlara da verebilirdi ama bize vermesinin nedeni de buydu. Bizim de ihtiyaçlarımız var, biz de yaşam mücadelesi veriyoruz. Marketlerle rekabete girecek durumumuz yok ama bu tür projelerle birlikte biz de zamanla daha iyi duruma geleceğiz.  Biz de elimizden geldiği kadarıyla bu projeyi destekleyerek, Yenişehir Halk Kart indirimi uyguluyoruz.” şeklinde konuştu.

“Halkımız, ekonomimiz ve esnaflarımız için çok yerinde bir uygulama”

Yenişehir Belediyesinin esnafı da düşünerek hayata geçirdiği bu projeyi çok yararlı bulduklarını söyleyen esnaf Hasret Oğuz ise “Yenişehir Belediye Başkanımız Abdullah Özyiğit’in önderliğinde yapılan bu çalışmayı bir esnaf olarak çok yararlı buluyorum. Yerel halkımızın kazanması açısından çok önemli. Halkımız, ekonomimiz ve esnaflarımız için çok yerinde bir uygulama. Umarım bu zor süreçte Yenişehir Halk Kart amacına ulaşır. Proje sayesinde Yenişehir’in parası Yenişehir’de kalıyor, yani kent içerisinde düzgün bir şekilde dönen bir sistem oluşuyor.” dedi.

“Biz de kazanıyoruz ve dar gelirli insanlar da kazanıyor”

Uygulamayı çok yerinde bulduklarını ifade eden Şeyhmus Güler de “Yenişehir Halk Kart uygulaması için Yenişehir Belediyesine ve Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit’e teşekkür ediyoruz. Yenişehir Halk Kart ile hem yerel esnafın hem de vatandaşların kazanıyor olması bizleri çok memnun ediyor. Yerel esnaflar olarak Yenişehir Halk Kart için harekete geçtik ve indirim yaparak, projeye destek verdik. Bu şekilde biz de kazanıyoruz ve dar gelirli insanlar da kazanıyor. Bu uygulama çok yerinde ihtiyaç sahibi halkımızın faydalanacağını umut ediyoruz.” Diye konuştu.

Yenişehir Halk Kart’a aylık 200 Türk Lirası yükleyen Yenişehir Belediyesi proje ile toplamda 4 bin ihtiyaç sahibine ulaşmayı hedefliyor.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA