9 Nisan 2026 Perşembe

16:13   KADıN ÇALıŞANLAR VE ÇIFTÇILER İÇIN POZITIF GÜNDEM: MILLETVEKILI UYSAL’DAN DESTEK MESAJı   16:12   ALI MAHIR BAŞARıR: "POLISLERIMIZ DÜN ŞEHIT OLSAYDı BUNUN HESABıNı KIM VERECEKTI? YETKILI KIŞILER BU REZALETI AÇıKLASıN"   16:12   İBB DAVASıNDA 18. GÜN...NECATI ÖZKAN VE ULAŞ YıLMAZ ARASıNDA “HÜSEYIN GÜN” DIYALOĞU: “SEPETLEDIĞIMIZ’ BEYEFENDI, ŞU ANDA YÖNETICIMIZ OLARAK BURAYA KONDURULDU”   16:11   MESLEK FABRIKASı DIRENIŞINE SOKAK SANATÇıLARıNDAN DESTEK: “MESLEK FABRIKASı SIYASI ÇEKIŞMELERE ALET EDILMELI”   16:09   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU:    16:08   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... ALI BABACAN: TÜRKIYE, SAVAŞTA DEĞILKEN, ADETA BIR SAVAŞ EKONOMISINI YAŞADı, YAŞAMAYA DA DEVAM EDIYOR   16:07   ÖZGÜR ÖZEL: ’GÜNDEMIMIZDE ARA SEÇIM YOK’ DEMEK YÜRÜTMENIN YASAMAYA MÜDAHALESIDIR   14:16   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN POLIS HAFTASı MESAJı   12:29   ÇÖPTEN EKONOMIYE: TOROSLAR’DA SıFıR ATıK HAMLESI BÜYÜYOR   12:18   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN GıDA GÜVENLIĞI DENETIMI: SAĞLıĞı TEHDIT EDEN ÜRÜNLERE GEÇIT YOK   11:26   KANSERE KARŞı DIKIŞ MAKINESIYLE SAVAŞ AÇTı! AKDENIZ’DE AZMIN ZAFERI   11:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN YOL YAPıM EKIPLERI MEZITLI YENI MAHALLE’DE YOL YENILEME ÇALıŞMASı GERÇEKLEŞTIRDI   11:24   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ KURSLARı İSTIHDAMıN YOLUNU AÇıYOR    11:23   MERSIN ŞEHIR TIYATROSU’NDA KOSTÜMLER USTA ELLERDE HAYAT BULUYOR   01:23   TARSUS’TA YENI DÖNEMIN ŞIFRELERI BELLI OLDU: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN ‘ORTAK AKıL’ VE ‘ŞEFFAFLıK’ VURGUSU!   17:01   MERSIN’DE DEV PRÖMIYER: EFSANEVI SILAHŞÖR CYRANO BU KEZ BALE ADıMLARıYLA DÖNÜYOR!   16:16   DILEK KAYA İMAMOĞLU: “SILIVRI 1 NO’LU SALON’DA TARIHE GEÇECEK BIR HUKUK GARABETI YAŞANıYOR”   15:37   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSRAIL BAŞKONSOLOSLUĞU’NA SALDıRı GIRIŞIMI AÇıKLAMASı: “HANGI GEREKÇEYLE VE KIME YÖNLENDIRILIRSE YÖNLENDIRILSIN KıNıYORUZ”   15:34   MAHMUT TANAL’DAN "ÜSKÜDAR BELEDIYESI’NE OPERASYON" AÇıKLAMASı: "BIZ BU HUKUKI OLMAYAN, KEYFI VE SIYASI SORUŞTURMALARDAN ALNıMıZıN AKıYLA ÇıKACAĞıZ"   15:29   İBB DAVASı’NDA 17. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN SAVCıLıĞA: “BU DAVA ÇÖKMÜŞTÜR. ÇÖKEN BIR ŞEY DAHA VARDıR, O DA IDDIA MAKAMıDıR”  
 
     
   

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka’dan İstanbul Sözleşmesi talimatı


Ankara’da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen CHP 14. Olağan Kadın Kolları Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Aylin Nazlıaka, bugün gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevine başladı. Nazlıaka, devir teslim töreninin hemen ardından 81 il kadın örgütüne İstanbul Sözleşmesi ile ilgili talimat göndererek çalışmalarına başladı.

 

Tarih : 12 Ağustos 2020 Çarşamba 02:11   Okunma : 1960

Ankara’da geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen CHP 14. Olağan Kadın Kolları Kurultayı’nda Genel Başkan seçilen Aylin Nazlıaka, bugün gerçekleştirilen devir teslim töreniyle görevine başladı. Nazlıaka, devir teslim töreninin hemen ardından 81 il kadın örgütüne İstanbul Sözleşmesi ile ilgili talimat göndererek çalışmalarına başladı.

Nazlıaka, İstanbul Sözleşmesi’ni savunmak ve uygulanması için iktidara baskı yapmak amacıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nin tüm kadın örgütlerinin sahaya çıkmasını istedi.

CHP’nin kadın örgütleri yarın saat 11.30’da eş zamanlı olarak 81 ilde basın açıklamaları gerçekleştirecek.

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka da yarın saat 11.30’da CHP Genel Merkezi’nde kameraların karşısına geçerek İstanbul Sözleşmesi’yle ilgili açıklamalarda bulunacak.

Nazlıaka, Kadın Kolları Genel Başkanı seçildiği kurultayda yaptığı konuşmada İstanbul Sözleşmesi ile ilgili şunları söylemişti:

“İstanbul Sözleşmesi bizim kırmızı çizgimizdir. Bu çizgiyi aşanı, Sözleşmeyi uygulamak yerine kaldırmak isteyeni oturduğu koltuktan biz kaldıracağız. İstanbul Sözleşmesi kalacak, erkek egemen iktidar kalkacak.”

Paylaş :
Etiketler :  CHP, KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI, AYLİN NAZLIAKA, İSTANBUL SÖZLEŞMESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA