14 Mart 2026 Cumartesi

19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI   14:23   CHP’LI ESKI İL BAŞKANLARıNDAN BAŞKAN SEÇER’E DESTEK ZIYARETI   13:35   ÖZGÜR ÖZEL, SOSYALIST ENTERNASYONAL PREZIDYUM TOPLANTıSı’NA KATıLDı: "BU BASKı REJIMI ALTıNDA IKTIDARA DOĞRU YÜRÜMEYE ÇALıŞıYORUZ"   22:30   MERSIN’DE GÖNÜL SOFRASı TOROSLAR’DA KURULDU: BAŞKAN SEÇER’DEN ’BIRLIK’ MESAJı!   21:58   MERSIN’DE ADıYAMAN RÜZGARı: BALYANLıLAR BAŞKAN VAHAP SEÇER’I ÇIÇEKLERLE KARŞıLADı   16:17   AYŞEGÜL DOĞAN: "BAYRAM ARIFESINDE YA DA SONRASıNDA DEM PARTI İMRALı HEYETI TEKRAR ADADA SAYıN ÖCALAN’LA BIR GÖRÜŞME YAPABILIR"   16:16   AYLIN NAZLıAKA: "YETKILILERI DERHAL HAREKETE GEÇMEYE, ROJIN KABAIŞ’IN AILESININ GÜVENLIĞINI SAĞLAMAYA ÇAĞıRıYORUZ"   16:15   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… MAHKEME BAŞKANı VE GAZETECILER ARASıNDA GERILIM SONRASı DURUŞMAYA 16 MART PAZARTESI GÜNÜNE KADAR ARA VERILDI   15:56   GÖKHAN GÜNAYDıN: "23 YıL SONRA AKP’NIN GELDIĞI NOKTA TÜRKIYE AÇıSıNDAN BIR MILLI GÜVENLIK SORUNUDUR"   15:55   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN "MÜJDE" AÇıKLAMASıNA EMEKLILERDEN TEPKI: HER ZAMAN BAYRAM ÖNCESI YATıRıLıYORDU. BU MÜJDE DEĞIL   15:30   TUNCER BAKıRHAN’DAN 12 MART AÇıKLAMASı: "ARADAN GEÇEN 31 YıLA RAĞMEN KATLIAMıN TÜM YÖNLERIYLE AYDıNLATıLMAMıŞ OLMASı ACıYı DERINLEŞTIRMEYE DEVAM EDIYOR"   15:29   ÖZGÜR ÖZEL’DEN İSTIKLAL MARŞı’NıN KABULÜNÜN 105’INCI YıLı MESAJı: "BÜYÜK ŞAIRIMIZ MEHMET AKIF ERSOY’U VE MILLI MÜCADELE KAHRAMANLARıMıZı SAYGıYLA ANıYORUM"   13:28   İBB DAVASı’NDA DÖRDÜNCÜ GÜN… İMAMOĞLU’NDAN DURUŞMADA EKRANA YANSıTıLAN TABLOYA TEPKI: “BAŞSAVCı GÖRÜNÜMLÜ SIYASETÇININ LIDERLIĞINDE ÇALıŞAN SAVCıLıK YAPTı BUNLARı”  
 
     
   

Toroslar, Kadınları Üretime Katıyor


Pandemi sürecinde ilçe halkına daha hızlı ve kaliteli hizmet verebilmek için çalışmalarını planlı bir şekilde sürdüren Toroslar Belediyesi, TORTEK atölyelerinde belediye personelinin çalışma kıyafetlerini de dikerek belediye bütçesine katkı sağlıyor.

 

Tarih : 24 Eylül 2020 Perşembe 23:23   Okunma : 3558

Toroslar Belediyesi, belediye personelinin üniformalarını Toroslar Belediyesi Teknik ve Mesleki Eğitim Kursları (TORTEK) atölyelerinde üretiyor.

Temizlik İşleri, Fen İşleri, Park ve Bahçeler, Sosyal İşler, Sağlık İşleri ve Zabıta Müdürlüğü'nde hizmet veren personelin kıyafetini diken TORTEK atölyeleri, belediyenin bu alandaki bütçesine de tasarruf sağlamış oluyor.

Sağlık Mahallesi'nde bulunan TORTEK merkezinde seri bir şekilde üretime devam eden kadın usta öğreticiler, belli bir program dahilinde personel kıyafetlerini tamamlayıp ilgili birimlere teslim ediyor.

Toroslar Belediyesi'nce organize edilen sosyal, kültürel ve sportif organizasyonlarda kullanılan kıyafet ve materyallerin de üretildiği atölyede, nikah işlemleri sırasında çiftlere armağan edilen nikah kalemi takımı da özenle hazırlanıyor.

Temizlik İşleri, Fen İşleri ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nde görev yapan personelin kışlık kıyafet tasarımını da başlatan atölye çalışanları, potansiyeli daha da arttırarak hizmet yelpazesini genişletti.

Başkan Yılmaz: "Klasik Belediyecilik Hizmetleriyle Yetinmiyoruz"

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; üretimin, kalkınmanın en önemli yapı taşlarından biri olduğunu belirterek; "Fiziki çalışmaların yanı sıra hayata geçirdiğimiz sosyal hizmetlerle klasik belediyecilik anlayışının dışına çıktık. Göreve geldiğimiz günden bu yana üretime odaklı çalışıyoruz" dedi.

İlçeye değer katacak çalışmalar gerçekleştirdiklerini kaydeden Başkan Yılmaz; "Her yaş grubundan vatandaşımızın ve özellikleri kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha aktif olmalarını sağlamak amacıyla projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Hemşehrilerimizin kurslarımıza gelerek el becerilerini geliştirdiği ve meslek sahibi olduğu TORTEK atölyelerimizin potansiyelini daha da arttırdık. Belediye personelimizin çalışma kıyafetlerini bu atölyelerimizde üretiyoruz. Üretimi her alanda yaymayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  TOROSLAR BELEDİYESİ, KADINLARI, ÜRETİME, KATIYOR, COVID-19, BAŞKAN, ATSIZ AFŞİN YILMAZ, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA