21 Aralık 2025 Pazar

09:35   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   06:27   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:10   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:58   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:45   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:15   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:16   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:10   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:55   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:37   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”   16:55   ALI BOZAN’DAN SERT ÇıKıŞ: “HASTA MAHPUSLARA ZULMÜ DURDURUN!”   16:38   “TAT GıDA’DAN GELECEĞE GÜÇLÜ VIZYON: VEYSEL MEMIŞ’TEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE LIDERLIK MESAJı”   14:35   “MERSIN’DE EMEKÇILERIN SıCAK DURAĞı: BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜNE ÇORBAYLA BAŞLANGıÇ”   14:21   BIRLEŞIK KAMU-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR, BUGÜN IŞ BıRAKTı; MECLIS ÖNÜNDEKI AÇıKLAMAYA POLIS IZIN VERMEDI...    10:09   MERSIN’DE FASL-ı KONSER: TÜRK SANAT MÜZIĞI’NIN İHTIŞAMı BÜYÜKŞEHIR’DE YANKıLANDı   17:50   ÖZGÜR ÖZEL: “ERDOĞAN TÜRKIYE’YE 10 YıL KAYBETTIRMIŞTIR. HAVA SAVUNMASıNDA BÜYÜK BIR ZAFIYET YARATMıŞTıR”   15:44   RTÜK, “JASMINE” DIZISI NEDENIYLE HBO MAX’E EN ÜST SıNıRDAN PARA CEZASı VE KATALOGDAN ÇıKARMA YAPTıRıMı UYGULADı   14:40   ÖZGÜR ÖZEL BRÜKSEL’DE… “OTORITERLERI DESTEKLERSENIZ BIZIM GIBI BÜTÜN SOL IÇIN YENI BIR RÜZGÂR YARATACAK BIR PARTIYI BIR BAŞıNA BıRAKMıŞ OLURSUNUZ”   12:39   KATAR BAŞBAKANı AL SANI: İSRAIL’IN ATEŞKES IHLALLERI TÜM GAZZE SÜRECINI TEHLIKEYE ATıYOR   12:37   KARA HARP OKULU MEZUNIYETINDE KıLıÇLı YEMIN EDEN TEĞMENE “EMRE ITAATSIZLIK”TEN VERILEN DISIPLIN CEZASı HUKUKA UYGUN BULUNDU  
 
     
   

E-Ticaret Ve Online Dijital Pazarlama Dünyasına Adım Atıyorlar


Akdeniz Belediyesi ile MEÜ Genç Girişimci Merkezi arasındaki işbirliği kapsamında, Akdeniz ilçesinde yaşayan dezavantajlı kadınlar ile gençlere e-ticaret ve online dijital pazarlama eğitimi veriliyor, girişimci ruhları ortaya çıkarılıyor.

 

Tarih : 25 Eylül 2020 Cuma 23:26   Okunma : 2237

Mersin Üniversitesi (MEÜ) Genç Girişimci Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Duygu Hıdıroğlu, Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar; belediye yetkilileri, kadın girişimci adayları bir araya gelerek, Mersin'de girişimcilik faaliyetlerini geliştirmeye yönelik işbirliği içinde yürütülen projelerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Kursiyer kadınlara e-ticaret ve dijital pazarlama eğitimi verildi

Genç Girişimci Merkezi ile Akdeniz Belediyesi arasındaki işbirliği kapsamında; belediyeye ait mahalle evlerinde açılan takı tasarım, çocuk giyim, çanta yapımı, el örgüsü, ahşap boyama gibi kursları alan kadın girişimci adaylarına “e-ticaret ve online dijital pazarlama” eğitimleri verildi. Bu sayede, mesleki eğitim ve beceri kursları alan bu kadınların, yeni meslekler edinmesi ve kişisel gelişimlerine destek verilmesi hedefleniyor.

El emeği ürünler ‘online kermes’ ile Türkiye’ye tanıtılacak

Dijital pazarlama eğitimine; Akdeniz’den katılan kursiyer 30 kadından 9’u halen eğitimine devam ediyor. Türkiye genelinden seçilecek 10 girişimci kadın; Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Habitat Derneği ve Türk Telekom ortaklığında düzenlenecek ‘Online Kermes’e de katılacak. Kadınların; el emeği, göz nuru ürünleri online platform ile tüm Türkiye'ye tanıtıp satışını yapma fırsatı bulacağı kermese, Akdeniz ilçesinden de 1 kursiyerin katılacağı umudu ve beklentisi yüksek.

Pandemiye rağmen yeni projelere destek

Mersin Üniversitesi Genç Girişimci Merkezi Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Duygu Hıdıroğlu; verdiği bilgide; Pandemi ile birlikte değişen yeni şartlara, merkez olarak hızla uyum gösterdiklerini ifade ederek, yeni dönemde girişimcilik faaliyetlerini arttırmaya yönelik projelere de destek vermeye devam ettiklerini ifade etti.

Dr. Hıdıroğlu, yeni dönem için planlanan online eğitim serilerine de vakit kaybetmeden başladıklarını; Akdeniz Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Ali Uçar ile birlikte geliştirdikleri işbirliğinde de eğitimleri yaygınlaştırıp, kadınlar başta olmak üzere dezavantajlı kesimlere yönelik projeler ürettiklerini, bireylerin girişimcilik fikir ve projelerine gereken desteği verdiklerini sözlerine ekledi.

Paylaş :
Etiketler :  MEÜ, AKDENİZ BELEDİYESİ, GENÇ GİRİŞİMCİ MERKEZİ, COVID-19, E-TİCARET VE ONLİNEDİJİTAL PAZARLAMA, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA