18 Nisan 2024 Perşembe

16:37   CHP`Lİ BAŞARIR: "ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN BANA ULAŞAN BİR TAKVİM YOK. İKİ GENEL BAŞKANIN KENDİ BELİRLEYECEĞİ BİR TAKVİM OLACAK"   16:26   ÖZEL`DEN YSK`NIN HATAY KARARINA TEPKİ   16:01   CHP, ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNE KİRA VE ÖZEL YURTLARA DEVLET DESTEĞİ VERİLMESİNİ İSTEDİ, AK PARTİ REDDETTİ   15:49   ALİ MAHİR BAŞARIR`DAN BAKAN MEHMET ŞİMŞEK`E SESLENDİ   13:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER: “MERSİN ÖZGÜRLÜKLER KENTİDİR”   12:53   ÖZGÜR ÖZEL: “BİZ AVRUPA`NIN BİR PARÇASIYIZ"    12:23   YSK BAŞKANI AHMET YENER`DEN "HATAY" VE "ORDU" AÇIKLAMASI: "BUGÜN MUHTEMELEN GÖRÜŞÜLÜR"   11:51   ÖZGÜR ÖZEL STRAZBURG`DA SOSYALİSTLER, DEMOKRATLAR VE YEŞİLLER GRUBU TOPLANTISI`NDA KONUŞTU   10:51   ÖZGÜR ÖZEL: KURULUŞUNUN 84`ÜNCÜ YILINDA KÖY ENSTİTÜLERİ`NİN MİMARLARINI MİNNETLE ANIYORUM   10:11   MERKEZ BANKASI`NDAN TARİHİ ZARAR... YURTTAŞLAR TEPKİLİ   09:23   VAHAP SEÇER, İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARI VE MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ   01:22   ANAYASA MAHKEMESİ BAŞKANVEKİLLİĞİ`NE BASRİ BAĞCI`NIN SEÇİLMESİ KARARI RESMİ GAZETE`DE   19:57   AĞBABA VE ZENGİN ARASINDA "İSRAİL TARTIŞMASI"   17:04   VAHAP SEÇER`DEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARET   16:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`E TEBRİK ZİYARETİ   15:58   ÖZGÜR ÖZEL: "HATAY HALKININ İRADESİNE SAHİP ÇIKMAYA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: “RECEP TAYYİP ERDOĞAN İŞ BİLMEZLİĞİ, İNADI SONUCU MALİYETİ HEPİMİZE ÖDETMİŞTİR”    14:23   CHP SEÇİM ZAFERİ SONRASI İLK GRUP TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ   13:30   TİCARET BAKANLIĞI`NDAN YALANLAMA: "İSRAİL İLE İHRACAT KISITLAMASINA TABİ OLAN 54 ÜRÜN GRUBUNDAKİ 1019 ÜRÜNE, 9 NİSAN`DAN İTİBAREN GÜMRÜKLERİMİZDE İHRACAT TESCİL İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPILMAMAKTADIR"   12:18   CAN ATALAY`DAN DEPREM KAYIPLARI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI  
 
     
   

Toroslar Belediyesi, Dünya Kalp Günü’nde Kalplere Dokundu


Toroslar Belediyesi, 29 Eylül Dünya Kalp Günü’nde şehit ve gazi yakınlarını sağlık taramasından geçirdi.

 

Tarih : 30 Eylül 2020 Çarşamba 14:48   Okunma : 1224

Toroslar Belediyesi, 29 Eylül Dünya Kalp Günü'nde şehit ve gazi yakınlarını sağlık taramasından geçirdi.

Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Şehit ve Gazi Aileleri Hizmetleri Şefliği ile birlikte gerçekleştirilen sağlık kontrolünde; ilçede yaşayan şehit ve gazi yakınlarının ikametlerine ambulans desteği sağlanarak ateş, tansiyon ve şeker ölçümü yapıldı, kalp grafiği çekildi.

Ücretsiz sağlık taramasından geçen şehit ve gazi yakınları ise uygulamadan çok memnun olduklarını ifade ederek, Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz'a ve ekibine teşekkür etti.

"Halkımızın Sağlığı Önceliğimizdir"

"Halkımızın sağlığı önceliğimizdir" diyen Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; "Doktorlarımızın tavsiyelerine göre belirli bir yaşın üstüne çıkan ve kalp hastalığı riski taşıyan insanların düzenli olarak kontrolden geçmesi gerekir. Koronavirüsle mücadele ettiğimiz bu dönemde sağlığın her şeyin üstünde olduğunu hep birlikte gördük. Toroslar Belediyesi olarak Dünya Kalp Günü'nde ilçemizde yaşayan şehit ve gazi yakınlarımızı sağlık taramasından geçirdik. Şehitlerimize duyduğumuz minneti, onların bize emaneti olan ailelerine ve gazilerimize yalnız olmadıklarını hissettirmekle mümkün" diye konuştu.

Başkan Yılmaz, Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesinde verdikleri hasta nakil ve ambulans hizmetiyle ilçede ikamet eden yatağa bağımlı hastaları evlerinden alıp sağlık kuruluşlarına nakil desteği sağladıklarını da kaydetti.

Paylaş :
Etiketler :  toroslar, belediyesi, mersin, dünya, kalp, günü

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA