11 Haziran 2026 Perşembe

19:11   CHP’DE DEPREM! 9 MILLETVEKILI İÇIN KESIN İHRAÇ İSTEMI: ’ARıNMA SIYASETI BAŞLADı’   17:50   CHP’DE DOKUZ MILLETVEKILI DISIPLINE SEVK EDILDI! UMUT AKDOĞAN’DAN TÜZÜK GÖNDERMELI İLK AÇıKLAMA   16:55   LÜTFÜ SAVAŞ: ’HEPIMIZ PARTIYE ÜYEYIZ’   16:50   SILIVRI’DEKI İBB DAVASıNDA SALONDAKILERI AĞLATAN SAVUNMA! ’UTANAN VARSA ÇıKABILIR, BEN UTANMıYORUM...’   16:37   CHP’DE KURULTAY DEPREMI: 76 İL BAŞKANıNDAN TARIH VEREREK ÇOK NET MESAJ! ’ÖNCÜLERIMIZ ÖZEL VE İMAMOĞLU’   16:35   LIVANELI VE AKBAYRAM’DAN CHP’YE ’MUTLAK BUTLAN’ TEPKISI: ÜNLÜ SANATÇıLAR ESERLERININ KULLANıMıNı ENGELLEDI!   16:22   AKıN GÜRLEK, "ÇıPLAK ARAMA" SORUSUNA YANıT VERMEDI: “TOPLANTıM VAR“   16:21   İSTANBUL BAROSU KADıN HAKLARı MERKEZI: KADıNLARıN BEDENLERINI VE ANNELIKLERINI BIR BASKı ARACıNA DÖNÜŞTÜRENLER UTANMALıDıR   16:21   MEZITLI BELEDIYESI’NIN DÜZENLEDIĞI 7’NCI ÖRTÜALTı ÜZÜM FESTIVALI, SONA ERDI   16:19   ALI MAHIR BAŞARıR: "KURULTAYı DERHAL TOPLAYıN"   15:17   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "DOĞU AKDENIZ’DE TÜRKIYE’NIN VE KıBRıS TÜRKÜ’NÜN HUKUKUNA KASTEDILIRSE CEVABıMıZ SERT OLUR"   15:16   NIHAT SÜTLAŞ: FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN ANLATTıKLARıNDAN SONRA KENDI MAĞDURIYETIMI ANLATMAKTAN UTANıYORUM... SILIVRI, VATAN EMNIYET’IN YANıNDA PARIS KALıR   14:14   KOÇ HODING’E BIR SILAHLı SALDıRı DAHA: DIYARBAKıR’DA OTOKOÇ HEDEF ALıNDı   14:14   CHP MYK KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı: İHRAÇLAR GÖRÜŞÜLECEK   13:13   AK PARTI GÜNDEME ALDı: ÜNIVERSITEDEN ATıLANLARA AF YOLDA   13:12   BURHANETTIN BULUT, AKıN GÜRLEK’E, İBB SORUŞTURMASıNDAKI KÖTÜ MUAMELE IDDIALARıNı SORDU   10:25   CHP’DE ’BUTLAN’ KRIZI SANAT DÜNYASıNA SıÇRADı! ÜNLÜ SANATÇıDAN ÇOK SERT REST: ’ASLA İZIN VERMIYORUM’   09:10   MERSIN’DE EĞITIMDE DEVRIM: 15 OKUMA SALONU GENÇLERIN KADERINI DEĞIŞTIRIYOR!   16:44   72 ILIN CHP İL BAŞKANLıĞı’NDAN ORTAK AÇıKLAMA: SEÇILMIŞ GENEL BAŞKANıMıZ ÖZEL, CUMHURBAŞKANı ADAYıMıZ ISE İMAMOĞLU’DUR   16:12   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “ÖNÜMÜZDE DURAN, BU MILLETIN AYAKLARıNıN ALTıNDA KALıR”  
 
     
   

Akdeniz Belediye Meclisi Ekim Ayı Toplantısını Yaptı


Akdeniz Belediye Meclisi; Ekim ayı birinci toplantısını M. Mustafa Gültak başkanlığında gerçekleştirdi. Açılış ve yoklama ile başlayıp, bir önceki toplantıya ait birleşim tutanak özetinin oylanmasıyla süren Mecliste, verilen önergeler okunarak gündeme alındı.

 

Tarih : 1 Ekim 2020 Perşembe 17:54   Okunma : 1489

Akdeniz Belediye Meclisi; Ekim ayı birinci toplantısını M. Mustafa Gültak başkanlığında gerçekleştirdi.
Açılış ve yoklama ile başlayıp, bir önceki toplantıya ait birleşim tutanak özetinin oylanmasıyla süren
Mecliste, verilen önergeler okunarak gündeme alındı.

Toplantıda; Meclis Başkanı ve üyelerine; 2021 yılında meclis ve komisyon toplantılarına katıldıkları her
gün için ödenecek huzur hakkı miktarının tespit edilmesiyle ilgili teklif; 2021 Mali Yılı Ücret, Vergi, Resim
ve Harç tarifeleri; 2021 Mali Yılı Performans Programı ve 2021 Mali Yılı Bütçe ile ilgili teklifler,
oybirliğiyle Plan Bütçe Komisyonu’na sevk edildi.
Başkan Gültak, yetkisini kullanıp önergeyi geri çekti
Meclis’te; Aves Güney Antrepoculuk A.Ş. Akaryakıt Depolama Tesisinden, ATAŞ Anadolu Tasfiyehanesi
A.Ş. Akaryakıt Depolama Tesisi Tank Sahası arasında yapılacak akaryakıt boru hattına ilişkin 1/1000
ölçekli uygulama imar plan değişikliğini içeren raporlar da oybirliğiyle reddedildi. Belediye bünyesinde
yapılan atama ve görevlendirmeler ile ilgili Meclisin bilgilendirilmesinin ardından önergelere geçildi.
Hamidiye Mahallesi’ndeki Erguvan Parka; aynı mahallede doğmuş büyümüş, MİY formasını giymiş,
Gaziantep’e transfer olan ancak trafik kazası soncu yaşamını yitiren Sinan Tanış’ın adının verilmesiyle
ilgili önerge görüşüldü. Önerge, oybirliğiyle Gençlik Kültür Komisyonu’na sevk edildi.
Belediye personel şirketi çalışanlarının, yasal hak ve sorumluluklarını öğrenmelerini sağlamak amacıyla
Baro tarafından verilecek eğitime katılmalarıyla ilgili önerge de oybirliğiyle komisyonlara sevk edildi.
Huzurkent Adnan Menderes Bulvarı’nda, daha önce hal yeri olarak işaretlenen bölgenin ‘mezarlık yeri’
olarak değişmesiyle ilgili teklif de komisyonlara sevk edildi.
Şehit isminin parka verilmesi oyçokluğuyla reddedildi
Meclis üyesi Tufan Nenni’nin verdiği ve Huzurkent Bahşiş Mahallesi’nde bulunan bir parka; Diyarbakır’ın
Lice ilçesine bağlı Dibek Köyü kırsalında 19 Haziran 2017 yılında çıkan çatışmada şehit düşen Ramazan
Bahşiş’in adının verilmesiyle ilgili önerge, komisyonlara havale edilmeyip direkt oylamaya sunuldu.
Şehidin isminin parka verilmesi, CHP ve HDP’li üyelerinin verdiği ret oyu sonucu oyçokluğuyla kabul
edilmedi.

Temenni ve öneriler bölümünde, Meclis üyelerinin görüşlerini belirtmesinin ardından toplantı sona erdi.
Bir sonraki Akdeniz Belediye Meclis toplantısı 15 Ekim 2020 Perşembe günü yapılacak.

Paylaş :
Etiketler :  akdeniz, belediye, başkanı, mustafa, gültak, meclis, ekim, ayı, toplantısı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA