28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Başkan Gültak; Çamlıbel Esnafını Ziyaret Etti


Çamlıbel Mahallesi sakinleri ve esnafını ziyaret eden Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, 29 Ekim’de hizmete açılması planlanan Mersin Millet Bahçesi’nin; bölgeye yeniden hareketlilik ve canlılık kazandıracağını ifade etti.

 

Tarih : 2 Ekim 2020 Cuma 20:00   Okunma : 1279

Çamlıbel Derneği Başkanı Hüseyin Karlıklı’nın da eşlik ettiği ziyaretinde; Akdeniz Belediyesi’nin Çamlıbel’e ilişkin projelerini anlatan Başkan Gültak; Mersin Millet Bahçesi’nin tamamlanıp hizmete girmesiyle birlikte Çamlıbel’in eski cazibesini kazanacağını; bölgenin ekonomik, spor, kültür ve sanat alanlarında da canlılık kazanacağını söyledi. Âşıklar Parkı’nı da esnaf ve vatandaşlarla birlikte gezerek, gördüğü eksiklikleri telefonla yetkililere bildiren Başkan Gültak, parkın aydınlatma, bakım, yenileme ve çevre düzenlemesinin belediye tarafından yapılacağını belirtti.

“Çamlıbel’e ilişkin hizmet ve projeleri hızlandırıyoruz”

Ziyareti hakkında bir değerlendirme yapan Başkan Gültak; Çamlıbel’in; Mersin’in kalbi olan semtlerden biri olduğunu ifade ederek; “Göreve gelir gelmez, Çamlıbel’e güzel bir Atatürk büstü ve meydan yaptık. Daha sonra Ulaştırma Bakanımızı Çamlıbel’e davet ederek, marinayı etüt projelerine eklettik. Çamlıbel’deki profesyonel balıkçılar Karaduvar’a geçecek; amatörler ve yatlar burada kalacak. Atatürk Parkı ile Millet Bahçesi arasında; mühendisler çalışıyor, büyük ihtimalle bir köprü de yapılacak. Bölgedeki çalışmaları hızlandırmaya çalışıyoruz” dedi.

“Parkların yenilenmesi için çalışmalar başlayacak”

Başkan Gültak, mahallede bulunan parklarda en kısa sürede çalışmalar başlatıp, aydınlatma, peyzaj ve çevre düzenlemesini en iyi şekilde yapacaklarının da altını çizerek; “Bulunduğumuz yol arasındaki her iki park da Akdeniz Belediyesi’nin yetki ve sorumluluğundadır. Yarından itibaren Park Bahçeler Müdürlüğü’nden arkadaşlarımız gelip bu parklarımızda ışıklandırma, peyzaj ve ağaç budama çalışmalarını yapacaklar” diye konuştu.

“Çamlıbel’in de Nişantaşı gibi olmasını istiyoruz”

Kışla’nın da Millet Bahçesi Projesi’ne dâhil edildiğini hatırlatan Başkan Gültak; sözlerini şöyle sürdürdü; “Sayın Valimiz ile birlikte orada ortak bir proje yapıyoruz. Anıtlar Kurulu’na gerekli yazılar yazıldı, izinler alınacak. Restorasyon ve diğer projeler çizildikten sonra çalışma başlatılacak. Oradaki karakol da yenilenip tekrar hayata geçecek. Buraya İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nü taşıyacağız. Çevre Bakanlığımızdan söz aldık; bir gençlik merkezi de yapacağız. Kışla’nın için cıvıl cıvıl olacak, ziyaretçi sayısı artacak. Çamlıbel yeniden hareketlenecek. Bu hamle ile Kışla’yı da Mersin ve Çamlıbel’e kazandırmış olacağız. İstanbul’un nasıl ki ‘Nişantaşı’ varsa, Mersin’in en güzel yeri olan Çamlıbel’i de Nişantaşı gibi bir yere dönüştürmek istiyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, BAŞKAN, GÜLTAK, AKDENİZ, BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS, ÇAMLIBEL, MİLLET, BAHÇESİ, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA