28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Elvan’dan Ulaşım Müjdeleri


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, sosyal medya hesaplarından Mersin’in ulaştırma yatırımlarına ilişkin yeni gelişmeleri paylaştı.

 

Tarih : 2 Ekim 2020 Cuma 23:05   Okunma : 1641

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Mersin’in ulaşım yatırımlarını masaya yatırdıklarını belirten Elvan, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile Mersin yatırımlarını ele aldığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda ilimizdeki tüm ulaştırma yatırımlarının daha da hızlandırılması ve bir an önce milletimizin hizmetine sunulması yönünde irade ortaya çıktı. Sn. Bakanımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Mersin için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Elvan, Mersin’in Güneydoğu Anadolu ile bağlantısını güçlendirecek olan hızlı tren hattının ihalesinin gerçekleştiğini açıkladı. Sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin paylaşım yapan Elvan, “311 km uzunluğundaki Mersin-Adana-Gaziantep Hızlı Tren Hattı’nın ihalesi gerçekleşti. 6,8 Milyar TL tutarındaki hat tamamlandığında saatte 200 kilometre hızla Mersin’den Gaziantep’e ulaşım daha kolay ve konforlu olacak.

Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Silifke-Mut Yolunda meydana gelen heyelan ile ilgili çalışmalara da değinen Elvan, “Silifke-Mut Yolu'nda heyelan sebebiyle kapanan kesimin açılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliği ön planda. Sn. Cumhurbaşkanımız acele kamulaştırma kararını onayladı, kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Yol,en kısa sürede açılarak hizmete sunulacak.” diyerek konuyu yakından takip ettiğini vurguladı.

14 mahallenin ortak talebi olan Silifke-Mut Yolu ile Ekşiler arasındaki yolun da asfaltlandığını duyuran Elvan, “Muhtarlarımızın taleplerinden biri olan Silifke-Mut Yolu ile Ekşiler Mahallesi arasında bulunan ve 14 mahallemizi ilgilendiren 10 kilometrelik yolun asfaltlanması çalışmasına başlandı. İnşallah bu hafta sonu tamamlanarak milletimizin hizmetine sunulacak. Hayırlı olsun.” dedi.

Söz konusu yolun Bayındır,Karahacılı,Keben, Sabak, Kepez, Ortaören, Gündüzler, Karakaya, Yenisu, Kargıcak, İmambekirli, Evkafçiftliği, Karakaya ve Ekşiler mahallelerini kapsadığı belirtildi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, BAKAN, ELVAN’DAN, ULAŞIM, MÜZJDELERİ, KORONAVİRÜS, TBMM, SOSYAL MEDYA, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA