24 Nisan 2024 Çarşamba

11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``   16:13   CHP`DEN 1 MAYIS YASAĞINA TEPKİ... GAMZE TAŞCIER: "1 MAYIS TAKSİM`DİR, TAKSİM 1 MAYIS`TIR"   15:42   ERDOĞAN TOPRAK: "ÇOCUK İSTİSMARININ YAYGINLAŞTIĞI TABLOYU TÜRKİYE VE ÇOCUKLARIMIZ HİÇ HAK ETMİYOR"   15:32   VAHAP SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI    15:14   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM 1 MAYIS`A KAPALI   14:51   İMAMOĞLU, 23 NİSAN`DA KOLTUĞUNU 9 YAŞINDAKİ METLİ`YE DEVRETTİ: “BAŞKANLIK KOLTUĞU KİMSEYE AİT DEĞİL, MİLLETE AİT”  
 
     
   

Elvan’dan Ulaşım Müjdeleri


TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan, sosyal medya hesaplarından Mersin’in ulaştırma yatırımlarına ilişkin yeni gelişmeleri paylaştı.

 

Tarih : 2 Ekim 2020 Cuma 23:05   Okunma : 1647

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu ile Mersin’in ulaşım yatırımlarını masaya yatırdıklarını belirten Elvan, “Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Adil Karaismailoğlu ile Mersin yatırımlarını ele aldığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Toplantıda ilimizdeki tüm ulaştırma yatırımlarının daha da hızlandırılması ve bir an önce milletimizin hizmetine sunulması yönünde irade ortaya çıktı. Sn. Bakanımıza destekleri için teşekkür ediyorum. Mersin için yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” açıklamasında bulundu.

Elvan, Mersin’in Güneydoğu Anadolu ile bağlantısını güçlendirecek olan hızlı tren hattının ihalesinin gerçekleştiğini açıkladı. Sosyal medya hesaplarından konuya ilişkin paylaşım yapan Elvan, “311 km uzunluğundaki Mersin-Adana-Gaziantep Hızlı Tren Hattı’nın ihalesi gerçekleşti. 6,8 Milyar TL tutarındaki hat tamamlandığında saatte 200 kilometre hızla Mersin’den Gaziantep’e ulaşım daha kolay ve konforlu olacak.

Hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Silifke-Mut Yolunda meydana gelen heyelan ile ilgili çalışmalara da değinen Elvan, “Silifke-Mut Yolu'nda heyelan sebebiyle kapanan kesimin açılması için var gücümüzle çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın can güvenliği ön planda. Sn. Cumhurbaşkanımız acele kamulaştırma kararını onayladı, kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Yol,en kısa sürede açılarak hizmete sunulacak.” diyerek konuyu yakından takip ettiğini vurguladı.

14 mahallenin ortak talebi olan Silifke-Mut Yolu ile Ekşiler arasındaki yolun da asfaltlandığını duyuran Elvan, “Muhtarlarımızın taleplerinden biri olan Silifke-Mut Yolu ile Ekşiler Mahallesi arasında bulunan ve 14 mahallemizi ilgilendiren 10 kilometrelik yolun asfaltlanması çalışmasına başlandı. İnşallah bu hafta sonu tamamlanarak milletimizin hizmetine sunulacak. Hayırlı olsun.” dedi.

Söz konusu yolun Bayındır,Karahacılı,Keben, Sabak, Kepez, Ortaören, Gündüzler, Karakaya, Yenisu, Kargıcak, İmambekirli, Evkafçiftliği, Karakaya ve Ekşiler mahallelerini kapsadığı belirtildi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, BAKAN, ELVAN’DAN, ULAŞIM, MÜZJDELERİ, KORONAVİRÜS, TBMM, SOSYAL MEDYA, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA