29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Erdemli Belediyesi Vatandaşın Yanında


Türkiye’de sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergileyen Erdemli Belediyesi, yaptığı çalışmalarla koronavirüs salgını sürecinde, Erdemli halkının her an yanında.

 

Tarih : 5 Ekim 2020 Pazartesi 01:08   Okunma : 1420

Bir insanlık projesi sloganıyla ve bilinciyle hareket eden Erdemli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, Erdemli’ de, ihtiyaç sahiplerinin her alanda yanında oluyor,ihtiyaç sahiplerine anında ulaşıyor.

Erdemli Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü Ekipleri, 2020 Yılıiçerisinde 800 tane aktif yatağı hastalara ulaştıran ve iyileşen veya vefat eden hastalardan takibini yaparak, karyola kısmının dezenfekte edip yataklarını da değiştirilerek tekrar başka bir hastanın hizmetine sunan ekipler, 2020 yılı içerisinde 90 tane tekerlekli sandalyeyi de sahiplerine ulaştırdı. 2020 yılı içerisinde ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanan vatandaşlara; 1200 adet hasta bezi, 30 adet koşu değneği, 8 adet solunum cihazı, 15 adet yürüteç ulaştıran ekipler,maddi ve manevi yaraları sarmak adına haftanın 7 günü hizmet vererek, pandemi döneminde de evden çıkamayan vatandaşların ev ihtiyaçlarının karşılanması konularında taleplere cevap verdi. Engelsiz Taksi uygulaması ile de vatandaşlara hizmet vermiş ve 15.171 haneye ulaşmış durumdaolan Erdemli Belediyesi ekipleri, yeni doğan bebeklerin ailelerine 5148 bakım paketi, 30.000 parça kıyafet, bakıma ihtiyacı olan vatandaşlara kişisel temizlik yardımı gibi konularda sunduğu desteklerle, ayrım yapmadan tüm ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşuyor.

Salgın Sürecinde Vatandaşın Yanında Oldular

Koranavirüs salgını sürecinde her an vatandaşın yanında olan Erdemli Belediyesi ekipleri,  ihtiyaç sahiplerinin her türlü ihtiyacını ise an ve an karşılık verdi. Erdemli’ de yardıma muhtaç vatandaşların her an yanında olduklarını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “Mazlumları gözetmek ve ihtiyaç duyduğunda insanlarımızın yanında olabilmek, bu kenti bütünleştirmek adına atılabilecek en önemli adımlardandır. Bizler sadece alt yapıdan, imardan sorumlu değiliz. Vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde yaşaması, bizim sorumluluğumuzdadır. Çünkü bu ilçede doğan, bu ilçede doyan, bu ilçede yaşayan her vatandaşımız bize emanettir. İşte bu yüzden gece demeden gündüz demeden çalışacak, girilmemiş tek bir ev bırakmayacağız" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  KORONAVİRÜS, ERDEMLİ, BELEDİYESİ, VATANDAŞIN, YANINDA, COVID-19, BAŞKAN, MÜKERREM, TOLLU, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA