2 Temmuz 2025 Çarşamba

17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   14:20   OSMANGAZI KÖPRÜSÜ İLE 1,5 SAATLIK KÖRFEZ GEÇIŞI 6 DAKIKAYA DÜŞTÜ   13:34   MEZITLI TOKİ’DE HAK SAHIPLERI EVLERINE KAVUŞTU   12:45   MERSIN’IN DENIZI ALARM VERIYOR! CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN BAKANLıĞA KIRLILIK TEPKISI VE SORU ÖNERGESI   12:20    TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERI YERINDE YıKANARAK DEZENFEKTE EDILIYOR   10:10   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDE ÖNCELIK INSAN SAĞLıĞı   09:59   EDIZ ÜN: "MıSıR ITHALATı DURDURULMAZSA ÜRETICI EZILIR, TÜRKIYE KAYBEDER"   09:50   JETLID’DEN ÜST DÜZEY ATAMA   09:40   BÜYÜKŞEHIR, GEÇMIŞI GÜNÜMÜZE TAŞıYAN KÜLTÜR ROTASıNı TOROSLAR’DA SÜRDÜRDÜ   09:30   ADANA PTT’DE UCUBE UYGULAMA: “TAŞERONUN TAŞERONU!”   09:20   MERCAN BILIM MERKEZI ÖĞRETMENLERI AĞıRLADı   20:29   VAHAP SEÇER: VATANDAŞıN DERDI GEÇIM, PARTI IÇI TARTıŞMALAR DEĞIL   11:25   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... CHP’NIN AVUKATı ÇAĞLAYAN: "MAHKEMELERIN, SIYASI PARTILERE ILIŞKIN IŞLEM VE SONUÇLARA DAIR IŞLEM YAPMA GÖREVI YOK"   10:25   KENT ORKESTRASı’NDAN UNUTULMAZ BIR KONSER DAHA   10:19   CHP’NIN 38. OLAĞAN, 21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYLARıNıN IPTALI ISTEMIYLE AÇıLAN DAVA BAŞLADı   09:50   İZMIR’DEKI ORMAN YANGıNLARı... TARıM BAKANı İBRAHIM YUMAKLı, YANGıNA MÜDAHALE ANLARıNı PAYLAŞTı   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, YAŞ ALMıŞ YURTTAŞLARıN ELI AYAĞı OLDU   09:09   CHP’NIN DÖRT ESKI GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı’NDAN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: GELIN, SIZ DE KAYYıM SIYASETININ KARŞıSıNDA BIZIM YANıMıZDA DURUN   08:59   “4 YıLLıK MAĞDURIYET MECLIS GÜNDEMINDE”  
 
     
   

Başkan Seçer’den “Muhtarlar Günü” Mesajı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 18 Ekim 2020 Pazar 15:17   Okunma : 1689

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, “19 Ekim Muhtarlar Günü” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Seçer, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Muhtarlar, vatandaşların beklentilerinin karşılanması, sorunlarının çözüme kavuşturulmasında son derece büyük bir öneme sahiptir. 

Vatandaşlarımıza hizmet yolunda muhtarlarımızı belediyemizin gören gözü, vatandaşa uzanan hizmet eli olarak görüyor ve önemli bir vazifeyi yerine getirdiklerine inanıyorum.

Yerel yönetimdeki en önemli paydaşlarım olan muhtarlarımıza Büyükşehir Belediyemiz’in kapıları daima açıktır.

Yine, muhtarlarımızdan gelen istek şikâyet ve önerileri hızlı çözümlemek adına Teksin Mersin İletişim Koordinasyon ve Analiz Merkezi bünyesinde muhtar platformu üzerinden özel ve sıra beklemeden çağrı karşılama hizmeti vermeye başladık. 185 çağrı hattımız, 7 gün 24 saat muhtarlarımızın ve vatandaşlarımızın hizmetindedir. 

Güzel kentimizde 16 bin kilometrekareye yayılan hizmetlerimizi daha hızlı ve etkin bir şekilde yürütmek amacıyla muhtarlarımız ile her zaman iş birliği ve dayanışma içinde olmayı sürdüreceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Anamur’dan Tarsus’a 13 ilçemizin 805 mahallesinde yaşayan tüm vatandaşlarımızın sorunlarını bize ileten, vatandaşlarımız ile aramızda köprü vazifesi gören, kentimizin ve mahallelerimizin gelişimi, değişimi konusunda bizimle çözüm ortaklığı yapmaya çalışan tüm muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü kutluyor, vefat etmiş olan muhtarlarımıza Allah’tan rahmet diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, BAŞKAN, SEÇER’DEN, MUHTARLAR, GÜNÜ, MESAJI, KORONAVİRÜS, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA