12 Mart 2026 Perşembe

21:35   MERSIN’DE RAMAZAN RUHU MUT’TA ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK MESAJı!   19:42   TARSUS’TA EZBER BOZAN BULUŞMA: KÜÇÜK BAŞKANLAR İSTEDI, ALI BOLTAÇ ANıNDA TALIMATı VERDI!   18:46   BERKIN ELVAN 12. YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı: "KATILLER HESAP VERSIN!"   16:44   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MILYON GENCE ÖĞRENCI AFFı, 100 BIN MEZUNA DENKLIK ÇAĞRıSı   16:40   İRAN, BANGLADEŞ PETROL VE LNG GEMILERININ HÜRMÜZ BOĞAZı’NDAN GEÇIŞINE IZNI VERDI   16:40   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… CHP’LI KARABAT’ıN ŞOFÖRÜ TUTUKLU SANıK SıRRı KÜÇÜK: "VICDANıM RAHAT, BU YAŞıMA KADAR HARAM LOKMA YEMEDIM"   16:39   İBB DAVASı...TUTUKLU BUĞRA GÖKCE: TRT YÖNETICILERININ KURUMUN KÜLTÜRÜNE, TARIHINE VE YAYıNCıLıK ILKELERINE UYGUN HAREKET ETMESINI BEKLIYORUZ   16:37   ERKAN BAŞ’TAN GREVDEKI ÖZEL İTALYAN LISESI ÖĞRETMENLERINE DESTEK: "BU KAVGA BIR AVUÇ ÖĞRETMENIN KAVGASı DEĞIL, TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN KAVGASı"   15:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NE OPERASYON... GÖKAN ZEYBEK: "GERÇEKLERI ÇARPıTARAK KARANLıK PROPAGANDA ÜRETILMESINE ASLA IZIN VERMEYIZ"   15:04   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… MAHMUT TANAL: İNSAN HAKLARı AÇıSıNDAN, HUKUK DEVLETI AÇıSıNDAN GERIYE GIDIYORUZ   15:02   İLBER ORTAYLı 5 GÜNDÜR YOĞUN BAKıMDA   14:48   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı HATIMOĞULLARı VE BAKıRHAN’DAN "BERKIN ELVAN" MESAJı: "BERKIN ELVAN BU ÜLKENIN VICDANıNDA HEP 15 YAŞıNDA KALACAK"   14:44   EKREM İMAMOĞLU: "İFTIRANAMENIN TEK AÇıKLAMASı VARDıR: KIŞI KENDINDEN BILIR IŞI! MILLETIMIZ SIZI GÖNDERMEK IÇIN CAN ATıYOR"   10:45   MERSIN’E AVRUPA’DAN DEV BÜTÇE! TAM 1 MILYON EURO: DENIZLER YAPAY ZEKAYLA KORUNACAK   10:42   İBB DAVASıNDA 3. GÜN TANSIYONU: "EL SALLAMA" KRIZI SALONU KARıŞTıRDı!   10:17   SıĞıNMA KARARıNDAN ŞOK VAZGEÇIŞ: İRANLı KADıN FUTBOLCU ÜLKESINE DÖNÜYOR!   09:30   İMAMOĞLU’NDAN MAHKEME HEYETINE SERT TEPKI: "BU YAPıLAN YÜZ KARASıDıR!"   09:01   MERSIN’DE EVLER FABRIKAYA DÖNÜŞTÜ: 4 BIN KADıN KENDI İŞININ PATRONU OLDU!   08:15   YUMURTALıK’TA DEV AILE SOFRASı: BAŞKAN ALTıOK PERSONELIYLE İFTARDA BULUŞTU!   08:01   SıĞıNMAEVI SAYıSıNDA BÜYÜK ÇELIŞKI! DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN BAKANLıĞA SERT TEPKI: "İSTATISTIKLE GEÇIŞTIRILEMEZ!"  
 
     
   

Başkan Gültak’tan Turgutreis Mahallesine Ziyaret


Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak Turgutreis Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

Tarih : 25 Ekim 2020 Pazar 12:16   Okunma : 1636

Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak Turgutreis Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Ahmet Eldeniz'i ziyaret etmesinin ardından vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

"Bir yandan borç ödüyoruz, bir yandan hizmet üretiyoruz"    

Mahallede bulunan bir kahvede vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak; "Bizim derdimiz hizmet. 232 milyon lira borçlu bir belediyeyiz ama olanakları zorluyoruz. Projeler üretiyoruz; başka belediyelerden kaynak üretme ve lojistik yardım, Bakanlıklardan ürettiğimiz projelere destek istiyoruz. Dil, din, ırk ayırt etmeden her kesime hizmet götürüyoruz. Barışın, sevginin muhabbetin olduğu bir ilçe olsun istiyoruz bu gaye ile çalışıyoruz" dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak her salı ve cuma mutlaka bir mahalle muhtarını ziyaret programını aralıksız devam ettiriyor. Mahalle gezilerinde; Esnafla ve vatandaşlarla muhabbet eden Başkan Gültak; sorunları yerinde tespit ederek, belediye ekiplerinin anında müdahale ederek sorunların çözülmesini hızlandırıyor.

"Vatandaşlarımızın, çarpık kentleşmenin gölgesinde yaşamasını istemiyoruz"

"Barış ve Bahçe mahallerinde kentsel dönüşümü başlatacağız, bu bölgeleri daha güzel bir hale getirmek istiyoruz” diyen Başkan Gültak; “Mahallelerinizi; yeşil alanı, parkı, okulu, taziye yeri olan, caddeleri daha geniş, park yeri sıkıntısı olmayan bir hale getirmek gerek. Bunun tek yolu da mahallelerinizde değişimi başlatmak. Kentsel dönüşüm, aynı zamanda yerinde dönüşümü Çay Mahallesi'nde başlattık. Daha iyi bir ortamda yaşamak varken çarpık kentleşmenin gölgesinde yaşamanızı istemiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da büyük destek veriyor" ifadelerini kullandı.

“Güzel bir Akdeniz için çalışıyoruz”

Başkan Gültak; "Turgutreis ile ilgili bir çalışmamız daha var. Projenin planları bittikten sonra muhtarımızla buradaki sivil toplum örgütleriyle görüşeceğiz ve hep beraber olgunlaştıracağız. Soğuksu Caddesi’nden başlayan proje ile o bölgede de bir hareketlilik başlayacak. Mersin'de benim amacım bu düzenlemeleri yapıp, özel sektörün önünü açmak" şeklinde konuştu.

Turgutreis Mahalle Muhtarı Ahmet Eldeniz de toplantıda yaptığı konuşmada; "Mahallemize çok büyük destekler verdiniz. Mahallemizde ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinin tadilatı konusunda çalışmalar yaptınız. Taleplerimiz anında karşılandı. Mahallemiz, daha önce böyle bir hizmet görmedi. Hizmetlerin devam edeceğine inanıyor, geldiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Gültak Mahalle sakinleriyle de sohbet etmesinin ardından, mahalle esnaflarını da ziyaret edip, hayırlı işler diledi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, PCR, BAŞKAN, GÜLTAK’DAN, TURGUTREİS, MAHALLESİNE, ZİYARET, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA