10 Mayıs 2026 Pazar

23:51   YENIŞEHIR’DE PAZARıN NABZı CHP İLE ATTı! MILLETVEKILI ŞEVKIN VE İLÇE ÖRGÜTÜ SAHADA   11:55   MEZITLI’DEN YÜREKLERE DOKUNAN MESAJ: ’KADıN GÜÇLÜYSE TOPLUM GÜÇLÜDÜR!’   11:41   KÖYDEN DIJITAL DÜNYAYA: NACIYE ŞAHIN’IN AZIM DOLU BAŞARı HIKÂYESI   11:40   CHP’DEN 81 İLDE BÜYÜK ’SAHA’ HAREKATı! ANKARA’YA GELECEK RAPOR HER ŞEYI DEĞIŞTIRECEK   10:10   MERSIN’IN KÜÇÜK DEHALARı TÜRKIYE’YI SALLADı! MERCAN’DAN TEKNOLOJI ÇıKARMASı   09:45   BAŞKAN SEÇER’DEN ANNELER GÜNÜ’NDE ’EŞITLIK’ VURGUSU: ’ANNELERIN YÜKÜNÜ HAFIFLETMEK GÖREVIMIZ!’   01:38   UŞAK’TA DEVLET KORUMASıNDAKI ÇOCUKLAR İÇIN KORKUNÇ İDDIALAR: MECLIS BU SORULARLA ÇALKALANıYOR!   23:45   CHP’DEN MERSIN TABIP ODASı’NA KRITIK ZIYARET: SAĞLıKTA ÇÖZÜM MASAYA YATıRıLDı!   23:38   YENIŞEHIR’DE ESNAFıN NABZı CHP İLE ATTı: ‘GEÇIM DERDI TEK GÜNDEM!’   19:12   ZEYDAN KARALAR’DAN GÖREVDEN UZAKLAŞTıRMA KARARıNıN 2 AY DAHA UZATıLMASıNA TEPKI   19:10   EMEKLILER DERTLI: "KURBAN KESEMIYORUZ, TORUNUMUZA HARÇLıK VEREMIYORUZ’”   19:09   BURCU KÖKSAL’A YAKıNLıĞıYLA BILINEN CHP AFYONKARAHISAR MERKEZ İLÇE BAŞKANı MURAT ALBAYRAK GÖREVDEN ALıNDı   13:05   İNGILTERE’DE YEREL SEÇIMLERDE GÖÇMEN KARŞıTı REFORM UK BIRINCI PARTI OLDU   13:03   AFIFE TIYATRO ÖDÜLLERI 28. KEZ SAHIPLERINI BULDU   09:30   MERSIN’DE HAYAT DEĞIŞTIREN DOKUNUŞ: ÜCRETSIZ EĞITIMLE HEM ÜNIVERSITE HEM MESLEK KAPıSı AÇıLıYOR!   09:10   MERSIN’DE YENI NESIL İSTIHDAM DEVRIMI: ’GARAJ’ VE ’KAMPÜS’ KAPıLARıNı AÇıYOR!   07:28   TARSUS’TA YENI DÖNEM: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN ‘HALK SAĞLıĞı’ MESAJı VE DEV YATıRıM HAMLESI!   06:20   CHP LIDERI ÖZEL’DEN MERSINLI ODA BAŞKANLARıNA JEST: YENIŞEHIR İLÇE ÖRGÜTÜ SAHAYA İNDI!   23:50   CHP YENIŞEHIR HEYETI’NDEN TÜM EMLAKÇıLAR ODASı’NA ZIYARET   18:16   İBB DAVASı’NDA 34. GÜN... TUTUKLU MUSTAFA KELEŞ: "BABA-OĞUL OLMAK ÖRGÜT IÇIN YETERLI GÖZÜKÜYORSA O ZAMAN ALLAH BENI ÖRGÜT ÜYESI OLARAK Mı YARATTı?"  
 
     
   

Başkan Gültak’tan Turgutreis Mahallesine Ziyaret


Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak Turgutreis Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

Tarih : 25 Ekim 2020 Pazar 12:16   Okunma : 1726

Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak Turgutreis Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Ahmet Eldeniz'i ziyaret etmesinin ardından vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

"Bir yandan borç ödüyoruz, bir yandan hizmet üretiyoruz"    

Mahallede bulunan bir kahvede vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak; "Bizim derdimiz hizmet. 232 milyon lira borçlu bir belediyeyiz ama olanakları zorluyoruz. Projeler üretiyoruz; başka belediyelerden kaynak üretme ve lojistik yardım, Bakanlıklardan ürettiğimiz projelere destek istiyoruz. Dil, din, ırk ayırt etmeden her kesime hizmet götürüyoruz. Barışın, sevginin muhabbetin olduğu bir ilçe olsun istiyoruz bu gaye ile çalışıyoruz" dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak her salı ve cuma mutlaka bir mahalle muhtarını ziyaret programını aralıksız devam ettiriyor. Mahalle gezilerinde; Esnafla ve vatandaşlarla muhabbet eden Başkan Gültak; sorunları yerinde tespit ederek, belediye ekiplerinin anında müdahale ederek sorunların çözülmesini hızlandırıyor.

"Vatandaşlarımızın, çarpık kentleşmenin gölgesinde yaşamasını istemiyoruz"

"Barış ve Bahçe mahallerinde kentsel dönüşümü başlatacağız, bu bölgeleri daha güzel bir hale getirmek istiyoruz” diyen Başkan Gültak; “Mahallelerinizi; yeşil alanı, parkı, okulu, taziye yeri olan, caddeleri daha geniş, park yeri sıkıntısı olmayan bir hale getirmek gerek. Bunun tek yolu da mahallelerinizde değişimi başlatmak. Kentsel dönüşüm, aynı zamanda yerinde dönüşümü Çay Mahallesi'nde başlattık. Daha iyi bir ortamda yaşamak varken çarpık kentleşmenin gölgesinde yaşamanızı istemiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da büyük destek veriyor" ifadelerini kullandı.

“Güzel bir Akdeniz için çalışıyoruz”

Başkan Gültak; "Turgutreis ile ilgili bir çalışmamız daha var. Projenin planları bittikten sonra muhtarımızla buradaki sivil toplum örgütleriyle görüşeceğiz ve hep beraber olgunlaştıracağız. Soğuksu Caddesi’nden başlayan proje ile o bölgede de bir hareketlilik başlayacak. Mersin'de benim amacım bu düzenlemeleri yapıp, özel sektörün önünü açmak" şeklinde konuştu.

Turgutreis Mahalle Muhtarı Ahmet Eldeniz de toplantıda yaptığı konuşmada; "Mahallemize çok büyük destekler verdiniz. Mahallemizde ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinin tadilatı konusunda çalışmalar yaptınız. Taleplerimiz anında karşılandı. Mahallemiz, daha önce böyle bir hizmet görmedi. Hizmetlerin devam edeceğine inanıyor, geldiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Gültak Mahalle sakinleriyle de sohbet etmesinin ardından, mahalle esnaflarını da ziyaret edip, hayırlı işler diledi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, PCR, BAŞKAN, GÜLTAK’DAN, TURGUTREİS, MAHALLESİNE, ZİYARET, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA