25 Aralık 2025 Perşembe

15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR   22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:28   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:19   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”   15:29   YENI ASGARI ÜCRET… DIYARBAKıR’DAKI ASGARI ÜCRETE TEPKI: “ASGARI ÜCRET SEFALETIN ADıDıR”   15:27   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN IŞıKHAN’A: "ASGARI ÜCRET NEDEN AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA BıRAKıLMıŞTıR?"   15:25   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, LIBYA MILLI BIRLIK HÜKÜMETI BAŞBAKANı DIBEYBE ILE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ   15:24   MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU... GÜLISTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: BARıŞı ICRA EDECEK, HUKUKI ZEMINI KURACAK BIR PERSPEKTIF GEREKLI  
 
     
   

Başkan Gültak’tan Turgutreis Mahallesine Ziyaret


Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak Turgutreis Mahallesi’nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

 

Tarih : 25 Ekim 2020 Pazar 12:16   Okunma : 1604

Mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak Turgutreis Mahallesi'nde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle Muhtarı Ahmet Eldeniz'i ziyaret etmesinin ardından vatandaşların sıkıntı ve taleplerini dinledi.

"Bir yandan borç ödüyoruz, bir yandan hizmet üretiyoruz"    

Mahallede bulunan bir kahvede vatandaşlara hitap eden Başkan Gültak; "Bizim derdimiz hizmet. 232 milyon lira borçlu bir belediyeyiz ama olanakları zorluyoruz. Projeler üretiyoruz; başka belediyelerden kaynak üretme ve lojistik yardım, Bakanlıklardan ürettiğimiz projelere destek istiyoruz. Dil, din, ırk ayırt etmeden her kesime hizmet götürüyoruz. Barışın, sevginin muhabbetin olduğu bir ilçe olsun istiyoruz bu gaye ile çalışıyoruz" dedi.

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak her salı ve cuma mutlaka bir mahalle muhtarını ziyaret programını aralıksız devam ettiriyor. Mahalle gezilerinde; Esnafla ve vatandaşlarla muhabbet eden Başkan Gültak; sorunları yerinde tespit ederek, belediye ekiplerinin anında müdahale ederek sorunların çözülmesini hızlandırıyor.

"Vatandaşlarımızın, çarpık kentleşmenin gölgesinde yaşamasını istemiyoruz"

"Barış ve Bahçe mahallerinde kentsel dönüşümü başlatacağız, bu bölgeleri daha güzel bir hale getirmek istiyoruz” diyen Başkan Gültak; “Mahallelerinizi; yeşil alanı, parkı, okulu, taziye yeri olan, caddeleri daha geniş, park yeri sıkıntısı olmayan bir hale getirmek gerek. Bunun tek yolu da mahallelerinizde değişimi başlatmak. Kentsel dönüşüm, aynı zamanda yerinde dönüşümü Çay Mahallesi'nde başlattık. Daha iyi bir ortamda yaşamak varken çarpık kentleşmenin gölgesinde yaşamanızı istemiyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan da büyük destek veriyor" ifadelerini kullandı.

“Güzel bir Akdeniz için çalışıyoruz”

Başkan Gültak; "Turgutreis ile ilgili bir çalışmamız daha var. Projenin planları bittikten sonra muhtarımızla buradaki sivil toplum örgütleriyle görüşeceğiz ve hep beraber olgunlaştıracağız. Soğuksu Caddesi’nden başlayan proje ile o bölgede de bir hareketlilik başlayacak. Mersin'de benim amacım bu düzenlemeleri yapıp, özel sektörün önünü açmak" şeklinde konuştu.

Turgutreis Mahalle Muhtarı Ahmet Eldeniz de toplantıda yaptığı konuşmada; "Mahallemize çok büyük destekler verdiniz. Mahallemizde ihtiyaç sahibi vatandaşların evlerinin tadilatı konusunda çalışmalar yaptınız. Taleplerimiz anında karşılandı. Mahallemiz, daha önce böyle bir hizmet görmedi. Hizmetlerin devam edeceğine inanıyor, geldiğiniz için teşekkür ediyoruz" dedi.

Başkan Gültak Mahalle sakinleriyle de sohbet etmesinin ardından, mahalle esnaflarını da ziyaret edip, hayırlı işler diledi.

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, PCR, BAŞKAN, GÜLTAK’DAN, TURGUTREİS, MAHALLESİNE, ZİYARET, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA