19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Covid-19 tedavisi gören CHP’li Aydınlık taburcu edildi


CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 23 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü Mersin Şehir Hastanesi’nden taburcu oldu.

 

Tarih : 28 Ekim 2020 Çarşamba 19:55   Okunma : 3597

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 23 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü Mersin Şehir Hastanesi'nden taburcu oldu. Aydınlık, "Başta süreci takip eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, grup başkanvekillerimiz, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, Sayın Fakıbaba ve herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

CHP Milletvekili Aziz Aydınlık, 23 gündür koronavirüs tedavisi gördüğü hastaneden bugün taburcu oldu. Hastane çıkışı açıklama yapan Aydın, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti. Aydınlık, "Başta süreci takip eden Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, grup başkanvekillerimiz, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, Sayın Ahmet Eşref Fakıbaba ve herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

"TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARIMIZA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"En büyük teşekkürü sağlık çalışanlarına yapıyoruz" diyerek sözlerini sürdüren Aydınlık, şöyle konuştu: 

"Önce başta Mersin Sağlık İl Müdürlüğü’müze, doktorlarımıza, hemşirelerimize, hasta bakıcılarımıza, tüm sağlık çalışanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Bir parlamenter olarak burada 23 gün yattım ve bu doktorlar, bu hemşireler ne parlamenter, ne ihtiyar, ne genç ayırt etmeden tedavi uyguluyorlar. Çok güzel bir ekip bu ekip, yürekten teşekkür ediyorum."

"İNSANLAR İÇİN MÜCADELE EDİYORLAR"

Sağlık emekçilerinin koronavirüse mücadele için 24 saat çalıştıklarını belirten Aydınlık, sözlerini şöyle tamamladı:

"Covid-19 için bazı insanlar belki yok diyorlar, inanmıyorlar, aman aman yapmasınlar, bu insanlara yazık, bu insanlar 24 saat çalışıyorlar, insanlar için mücadele ediyorlar. Bir de beni Ankara’dan takip eden bir doktor ekibimiz varmış, şu an isimlerini hatırlayamıyorum ama onlara da yürekten teşekkür ediyorum. Son sözüm maske, mesafe ve hijyen kurallarına dikkat ediyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, ŞANLIURFA, MİLLETVEKİLİ, AZİZ AYDINLIK, KORONAVİRÜS, CHP, MERSİN, ŞEHİR, HASTANESİ, PANDEMİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA