12 Mart 2026 Perşembe

10:57   MERSIN’DE KALPLERI ISıTAN BULUŞMA: ÜÇ KUŞAK DOĞANıN KALBINDE BIRLEŞTI!   10:55   İBB DAVASıNDA 4. GÜN: SILIVRI’DE DUYGU DOLU ANLAR! "CUMHURBAŞKANı İMAMOĞLU" SLOGANLARı YÜKSELDI   09:36   BAŞKAN V. ŞENER MESAI ARKADAŞLARıYLA AYNı SOFRADA BULUŞTU   09:35    POTANıN PERILERI’NDEN DEV BAŞLANGıÇ! KANADA KARŞıSıNDA NEFES KESEN ZAFER   09:34   MERSIN’DE ULAŞıMDA ENGEL DÖNEMI BITTI: TEK TıKLA OTOBÜS KAPıNıZA GELIYOR!   09:20   GıDA DEVINDEN TARIHI KARAR: TAT GıDA 58 YıL SONRA BIR İLKI GERÇEKLEŞTIRDI!   01:02   ABD-İRAN GERILIMINDE ŞOK İTIRAF: 168 ÇOCUĞUN ÖLDÜĞÜ KATLIAMDA ’HATA’ İDDIASı!   21:35   MERSIN’DE RAMAZAN RUHU MUT’TA ZIRVE YAPTı: BAŞKAN SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK MESAJı!   19:42   TARSUS’TA EZBER BOZAN BULUŞMA: KÜÇÜK BAŞKANLAR İSTEDI, ALI BOLTAÇ ANıNDA TALIMATı VERDI!   18:46   BERKIN ELVAN 12. YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı: "KATILLER HESAP VERSIN!"   16:44   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL’DAN 4 MILYON GENCE ÖĞRENCI AFFı, 100 BIN MEZUNA DENKLIK ÇAĞRıSı   16:40   İRAN, BANGLADEŞ PETROL VE LNG GEMILERININ HÜRMÜZ BOĞAZı’NDAN GEÇIŞINE IZNI VERDI   16:40   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… CHP’LI KARABAT’ıN ŞOFÖRÜ TUTUKLU SANıK SıRRı KÜÇÜK: "VICDANıM RAHAT, BU YAŞıMA KADAR HARAM LOKMA YEMEDIM"   16:39   İBB DAVASı...TUTUKLU BUĞRA GÖKCE: TRT YÖNETICILERININ KURUMUN KÜLTÜRÜNE, TARIHINE VE YAYıNCıLıK ILKELERINE UYGUN HAREKET ETMESINI BEKLIYORUZ   16:37   ERKAN BAŞ’TAN GREVDEKI ÖZEL İTALYAN LISESI ÖĞRETMENLERINE DESTEK: "BU KAVGA BIR AVUÇ ÖĞRETMENIN KAVGASı DEĞIL, TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN KAVGASı"   15:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NE OPERASYON... GÖKAN ZEYBEK: "GERÇEKLERI ÇARPıTARAK KARANLıK PROPAGANDA ÜRETILMESINE ASLA IZIN VERMEYIZ"   15:04   İBB DAVASı’NDA ÜÇÜNCÜ GÜN… MAHMUT TANAL: İNSAN HAKLARı AÇıSıNDAN, HUKUK DEVLETI AÇıSıNDAN GERIYE GIDIYORUZ   15:02   İLBER ORTAYLı 5 GÜNDÜR YOĞUN BAKıMDA   14:48   DEM PARTI EŞ GENEL BAŞKANLARı HATIMOĞULLARı VE BAKıRHAN’DAN "BERKIN ELVAN" MESAJı: "BERKIN ELVAN BU ÜLKENIN VICDANıNDA HEP 15 YAŞıNDA KALACAK"   14:44   EKREM İMAMOĞLU: "İFTIRANAMENIN TEK AÇıKLAMASı VARDıR: KIŞI KENDINDEN BILIR IŞI! MILLETIMIZ SIZI GÖNDERMEK IÇIN CAN ATıYOR"  
 
     
   

İzmir’de 6.6 büyüklüğünde deprem.4 kişi yaşamını yitirirken, 120 kişi de yaralandı


İzmir Seferihisar açıklarında 6,6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve Bursa’da da dahil olmak üzere Ege ve Marmara bölgesinde hissedildi. Kandilli Rasathanesi sarsıntının büyüklüğünü 6,8 olarak duyurdu. İzmir’de bazı evlerin yıkıldığı belirtilirken, çok sayıda bina da hasar gördü. Bayraklı ilçesinde deprem nedeniyle çöken bir binada arama kurtarma çalışması başlatıldı.

 

Tarih : 30 Ekim 2020 Cuma 15:28   Okunma : 2374

İzmir'de 6.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

AFAD'ın duyurusuna göre depremin merkezi Seferihisar açıkları olarak kaydedilirken derinliği 16.54 km olarak ölçüldü. Depremden yaklaşık iki saat sonra 4 kişinin öldüğü bilgisi verildi. AFAD'ın açıklamasına göre en az 120 kişi de yaralandı.

ARTÇI DEPREMLER SÜRÜYOR

6,6 büyüklüğündeki depremin ardından çok sayıda artçı sarsıntı meydana geldi. Bölgede 3,9 ile 4,8 büyüklüğü arasında 6 artçı deprem daha yaşandı.

İZMİR VALİSİ'NDEN AÇIKLAMA

İzmir Valisi Köşger, "Bize intikal eden can ve mal kaybıyla ilgili henüz bilgi yok. Kriz merkezine geçeceğiz, gelen bilgiler neyse aktaracağız" dedi.

SEFERİHİSAR BELEDİYE BAŞKANI CNN TÜRK'E KONUŞTU

CNN TÜRK canlı yayınına telefonla bağlanan Seferihisar Belediye Başkanı İsmail Yetişkin, "Olumsuz haberler gelmedi, sarsıntılar devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Depremin hissedildiği İzmir'de bazı binalarda hasar meydana geldi.

İSTANBUL VALİSİ YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "İstanbul'da da hissedilen depremle ilgili olarak herhangi bir olumsuzluk bildirilmemiştir. Tüm vatandaşlarımıza ve İzmir'e geçmiş olsun." ifadelerini kullandı. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da paylaşımında, "Ege ve Marmara Bölgelerinde hissedilen depremde hiçbir vatandaşımızın zarar görmemiş olmasını temenni ediyor, etkilenen yerlerdeki vatandaşlarımızla geçmiş olsun dileklerimi paylaşıyorum." değerlendirmesini yaptı. 

Paylaş :
Etiketler :  PANDEMİ, İZMİR’DE, 6.6, BÜYÜKLÜĞÜNDE, DEPREM, COVID-19, KANDİLLİ, RASATHANESİ, AFAD

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA