24 Nisan 2024 Çarşamba

22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``   16:13   CHP`DEN 1 MAYIS YASAĞINA TEPKİ... GAMZE TAŞCIER: "1 MAYIS TAKSİM`DİR, TAKSİM 1 MAYIS`TIR"   15:42   ERDOĞAN TOPRAK: "ÇOCUK İSTİSMARININ YAYGINLAŞTIĞI TABLOYU TÜRKİYE VE ÇOCUKLARIMIZ HİÇ HAK ETMİYOR"   15:32   VAHAP SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI    15:14   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM 1 MAYIS`A KAPALI   14:51   İMAMOĞLU, 23 NİSAN`DA KOLTUĞUNU 9 YAŞINDAKİ METLİ`YE DEVRETTİ: “BAŞKANLIK KOLTUĞU KİMSEYE AİT DEĞİL, MİLLETE AİT”   14:51   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANLIĞI`NDA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ   14:49   ABDURRAHMAN TUTDERE`NİN KOLTUĞUNA DEPREMZEDE ÖYKÜ MİNA IŞIK OTURDU... "ÇİÇEK GİBİ BİR ADIYAMAN İSTİYORUM"   14:32   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AYM BAŞKANI ÖZKAYA İLE GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

Kamu bankalarından KOBİ’lere destek paketi


Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapılan açıklamaya göre, kamu bankalarının KOBİ’lere yönelik 100 bin liraya kadar Mikro İşletmeler Destek Paketi hayata geçirdiği duyuruldu.

 

Tarih : 31 Ekim 2020 Cumartesi 21:53   Okunma : 2154

Ziraat Bankası, Halk bank ve Vakıf Bank tarafından yapılan ortak açıklama ile Mikro İşletmeler Destek Paketinin detayları paylaşıldı. Reel sektöre sağladıkları desteği pandemi döneminde de kesintisiz olarak sürdüren kamu bankalarınca, Mikro İşletmeler Destek Paketi uygulamaya alınıyor. Mikro İşletmeler Destek Paketi ile KOBİ'lerin başta maaş ve kira ödemeleri olmak üzere; temel maliyetlerinin karşılaması böylelikle KOBİ'lerin finansman ihtiyaçlarını giderilmesiyle beraber nakit desteği sağlanarak tedarikçileri ile aralarındaki nakit akışının korunması hedeflendi.

Kredi Garanti Fonu (KGF) teminatlı olarak, 48 aya kadar vadeyle yıllık yüzde 11,5 faiz oranıyla kullandırılacak krediden, cirosu 3 milyon TL'ye kadar olan firmalar yararlanabilecek. 1 milyon TL'nin altında ciroya ulaşan işletmelere 50 bin TL'ye kadar limit açılan kredide, 1 milyon TL ile 3 milyon TL arasında ciroya ulaşan işletmelerin azami kredi limiti ise 100 bin TL olacak.

Bu amaçla firmaların kredi limitinin en fazla yüzde 10'u nakit olarak serbest kullanıma bırakılacak, en az yüzde 90'lik kısmı ise işletme giderlerinin finansmanı amacıyla 3. kişilere ve satıcılara havale-EFT ve kurumsal kart üzerinden ödenecek. Bu sayede yeni destek paketi ile işletmelerin maaş ve kira gibi temel giderleri karşılanmış olacak.

Mikro İşletmeler Destek Paketi kapsamında Nakit İşletme Kredisi'nin yanı sıra firmalar, kurumsal kart, doğrudan borçlandırma sistemi (DBS), tedarik zinciri finansmanı mal alımına yönelik teminat mektubu (TZF), güvenceli çek, nakit çekimine kapalı kurumsal kredili mevduat hesabı ürünleri üzerinden Nakit İşletme Kredisi kullanabilecek.

Paylaş :
Etiketler :  PANDEMİ, KAMU, BANKALARINDAN, KOBİ’LERE, DESTEK, PAKETİ, COVID-19, TARSUS, TİCARET, ODASI, KORONAVİRÜS

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA